Отговори
# 660
Пипи,дано да е минало с това неразположението PraynigУж казват след 5-ия ден,че дават реакция,но явно си е строго индивидуално.Толкова съм щастлива,че ни минаха от главата ваксините.И се моля да няма някакви закъснели реакции.Един месец след тази за шарките нямах покой.

Джос HugВсе да ти кажа...Мисля,че е задължително да се видим някой ден...да обменим малко лудост наживо HugИ мерси за Органикс-а Heart EyesДадох и гризка по малко,но определено сладкото не е нейния вкус.Засега...Simple Smile

Дано се задържи хубаво следобед...току що валя при мен и сега пак грейна слънце:)

# 661
И аз знам, че направленията за децата са без лимит и не би трябвало да е проблем за никой педиатър/лекар да даде за специалист при нужда  Peace

Moята ЛЛ се пазари все едно и ги вадя от сърцето. Първата годинка за Гоше даваше, но сега не и не. Трети месец я чакам за ендокринолог и гастроентеролог. И все ми повтаря да го изчакаме още малко, да видим наистина ли блокира растеж пък тогава щяла да даде  ooooh!
За каката от раждането доколкото помня е дала 1 направление за очен и 1 за снимка при пневмонията
И аз я чакам, ей сега хубаво ще я изчакам на 1ви юни  Wink

# 662
И аз знам, че направленията за децата са без лимит и не би трябвало да е проблем за никой педиатър/лекар да даде за специалист при нужда  Peace

Moята ЛЛ се пазари все едно и ги вадя от сърцето. Първата годинка за Гоше даваше, но сега не и не. Трети месец я чакам за ендокринолог и гастроентеролог. И все ми повтаря да го изчакаме още малко, да видим наистина ли блокира растеж пък тогава щяла да даде  ooooh!
За каката от раждането доколкото помня е дала 1 направление за очен и 1 за снимка при пневмонията
И аз я чакам, ей сега хубаво ще я изчакам на 1ви юни  Wink
И нашата е така. Знаеш защо не мога да я сменя и много ме е яд.

# 663
  • София
Аз да се оплача - днес постригахме Филип за 2 път на фризьор - с ножичка и гребен. И като му се скъси косичката забелязах, че има крусти!!!
Че той като малко бебе не е имал, та сега ли цъфнаха  ooooh!  ooooh!  ooooh!
Много се ядох, че не съм забелязала досега. Голяма немърливост съм проявила и не мога да си простя. Досега го опазих, сега голям ще ходи с крусти.......И как пък цъфнаха изведнъж и въобще защо стана така?  newsm78
Купих някакво шампоанче на А-Дерма специално за случая. Ако от друго сте доволни, споделете!

# 664
Josepha Тони имаше крусти ,когато беше бебе и ги мажех със зехтин след банята преди сън и те на сутринта омекваха и с едно гребенче като го срешех и падаха.За има - няма седмица изчезнаха.Когато са омекнали лесно се чистят.Дано бързо да се изчисти Филип  Hug

# 665
Аз да се оплача - днес постригахме Филип за 2 път на фризьор - с ножичка и гребен. И като му се скъси косичката забелязах, че има крусти!!!

Не се ядосвай.Може сега да са се появили.И на Сиянчето сега и се появиха,а аз забелязах защото е с по-рехава и светла косичка.Ще мине и това набързо  Hug

# 666
Купих някакво шампоанче на А-Дерма специално за случая. Ако от друго сте доволни, споделете!
Аз и друг път съм го казвала това, но сега ще го кажа на теб.... Сияна имаше много крусти, съответно с дълга и гъста коса... Crazy Но мазах с бебешко олио половин час преди баня и ресах с гребенче, за да набъбнат. После измивам добре, реша и те си падат сами...На третото намазване нямаше нищо вече...
Пък и нали с олио се прави маска за коса, тъкмо ще подхраниш косичката на Фифко...

# 667
Aaa, Жос, сега са се паявили от топлото, случва се. Не е трудно да ги ликвидираш, а и освен визуално какво пречат? Не си харчи парите за лекарства. На каката не помня да съм ги третирала, а при дребния така и така имах Нахткерцен, та с него мажех.  За броени дни изчезват. Със зехтин, както са ти казали, е същото.
Иначе - честита прическа!!!

Бебеш, защо да не можеш? За друго ли разчиташ на нея  Wink Моята е с 5 жълти картона, явно търпелива излязох.  Аз и водя детето със сополи, висят от носа до брадичката, тя нито ме пита как е, за ваксини напира. Ще го ваксинира като е здрав, няма да и дам да го умори, та да си изпълни норматива!

# 668
  • София
Момичета, мерси за съветите и куража!
Как пък не се сетих за зехтин, а много пъти съм ви чела да споделяте, че даже и съм си записвала. Издумках 20лв за тва тъпо шампоанче, 75мл.  ooooh!
Като беше бебе повече се взирах са крусти, а сега не съм и предполагала, че може да цъфнат на тая възраст.
Но сега връзвам, че май се чеше по главата в последните дни, вероятно го сърби.
Той навън винаги е с шапка, дали пък не е от това?  newsm78

Ох, айде стига съм ви мрънкала.

Никой не се е хвалил, че се е включил в кампанията за чистенето днес  Peace . Аз се бях зарекла да не участвам, защото си хвърлям боклука, където му е мястото.
Но към 11ч излизаме с таткото и Фифко и долу 3-4 съседки веднага ни изгледаха неодобрително, че не се включваме в прекопаването на градинката, а мъжа ми е и домоуправител.
Та на връщане бяха още долу и аз викам "Айдеееееее от мен да мине" и като гепих метлата  Joy  Joy Разфръзках се, така да се каже и метох пред входа.  hahaha  Joy  hahaha Съседките само ми държаха лопатата  Joy  hahaha  Joy
Иначе ми се стори, че миналата година имаше повече ентусиазъм за чистене. Сега само една самотна жена вървеше с чувал и чистеше на една голяма площадка, а там никой не пази - всичко е във фасове, семки, че даже кутийки от Активия, млечна салата и какво ли не  Sick
Какъв народ се? Ориенталци....

# 669
Момичета не мога да ви изчета,вчера не можах да стана от леглото много ми беше лошо,днес съм по добре,но се чувствам страшно уморена,преди това малката не беше добре.Нищо не ми се яде,насилвам се вода да пия.Сега едното реве,другото мрънка,направо ужас,просто ми се иска пак да си легна.На всички които са болнички да се оправят бързо.

# 670
Здравейте.
Вчера не можах да се включа в почистването, но пък с каката почти всеки ден чистим парковете.
Крусти и Аля има , но не ги третирам с нищо, но пък нейните не се виждат много от косичката.
Роси, бързо оздравяване, че трудно се гледат две деца болна. Hug

# 671
Ехо, къде сте всички...

Аз влизам да ви споделя, колко изненадана останах от няколко неща днес...
Първо сутринта изведох Сияна на разходка. Отидохме на една любима въртележка с кончета, отстрани на която има 2 коли, от тия дето се люлеят напред-назад. Там заварихме едно момченце на около 2 години, което беше седнало в едната кола. Сияна се насочи към другата кола, но въпреки това момчето започна да крещи да се махаме, че това са неговите коли и т.н. #Crazy Аз не реагирах, сложих Сиси да седне, но детето започна да се тръшка и реве, че това са само негови неща и т.н. Пак че бабата, с която беше то го махна бързо от там, щото нямаше да го изтърпя дълго. Тя по никакъв начин не се опита да обясни, че това са играчки за всички, че не може така да прави....Не, тя просто го извлече настрани. Иначе детето беше облечено от главата до петите с маркови дрехи... Crazy
Като цяло забелязвам напоследък, че колкото дечица засичаме по площадките с бабите си, толкова се изненадвам в начина на гледане на децата. Често бабите или не ги пускат от количките, че не могат да ги гонят, или не им дават да се качват по пързалките и катерушките, щото ще се ударят. Е, питам се аз, как едно дете ще стане уверено, че може нещо, когато постоянно му се повтаря, ти си малък, ще се удариш, там не е за тебе.... ooooh!

После пък срещнах един циганин, който си носеше детето на раменете. Малкото беше на около 10 месеца, но с каква прическа... Отзад и отстрани обръснато до кожа, отгоре по-дълга косичка, която  е изрусена с перхидрол.... ooooh! Shocked Всички знаем как изглежда изрусена черна коса...Ужасно е, че го причиняват на децата си....(Пък ние тук се чудим какви скъпи мазила да купим, за да не се изринат децата ни...Ха-ха.) Мажем с перхидрол и готово...
Може би така няма да има и крусти.... Джос, това към теб идея... Mr. Green

# 672
Здравейте и от нас:)Едва ли всички са по разходки...в това приказно време JoyЕгати гадорията...

Ние май влязохме в серия.Онази нощ 3 пъти върши голямата работа миличката.Явно не е вирус,то дори не беше разстройство.Но си изкарах акъла.Според мен беше от това,че вече опитва от нашата храна и нещо я е провокирало.Връщам си старата схема само сирене,кашкавал,корички след като се е нахранила.Ние като седнем след нея и тя сочи и иска всичко,половинката й дава по трошички уж...ама ето как става.Нека ми говорят,че била голяма и да пробва...Не съм мигнала онзи ден.

Поне хремата й май секна.Аз още имам.Но вече не кашлям така.

Росикосефи,напълно те разбирам ooooh!И аз така се чувствах..болна,в цикъл...и сама с нея WhistlingА ти с двечки...Дано да си по-добре вече! Hug

Джос,хубаво са ти казали за зехтина...най помага...Аз я мажех като бебе и с Мустела и с А дерма...Зехтин му е майката:)Между другото и тя има някакви като остатъчета от преди...като пигментирана кожичката...не точно крусти.Ще взема пак и аз зехтин да слагам.Не се тревожи пък поне за това Hug

Поли,и аз редовно се учудвам на баби по градинките...Да ви кажа повечето ме изумяват.Влачат ги дето казваш тези деца,не обясняват,викат едно и също...Мен ми става смешно.То не знам и мойта майка как би реагирала на тръшкането на Ая примерно JoyИ в градинката дето я водя има едно такова момченце,по-голямо над 3...не иска да се пуска по пързалката примерно...седи и нарочно го прави.Аз му обяснявам къде с добро, къде с повишаване на тон...Баба му седи на сянка и само подвиква...накрая го хваща са ръка и почва да го влачи,то пищи,удря я...абе ужасна работа...И едно момиченце такова засекохме тези дни... ooooh!

А за циганчето...какво да кажа...Ние ги гледаме като очите си и все има нещо.Тези деца какъв е този имунитет и издръжливост...

# 673
Здравейте и от мен такмо да се запиша един вид тук,че и моето момиченце е декемврийче казва се Аксиния родена на 25.12.2010,пък и да попитам и споделя моето най-голямо притеснение спрямо нея.Прекалено много е нервенна,иска нещо и аз и аз ако не и го дам или пък нея разбера какво иска тя започва да реве,да се скубе и да си бие главата в най-близкия стол,по принцим и угаждам много и и позволявам почти всичко,дали нее от това.Казвам и винаги да,да,да и ижведнъж нещо НЕ и тя полудява,лошото е че започва да си бие главата Embarassedпонякога ме хваща срам от това като го направи пред хора,кво си викат каквато майката такова и детето,моля дайте съвет как да я накарам да спре да си бие главата

# 674
...И в градинката дето я водя има едно такова момченце,по-голямо над 3...не иска да се пуска по пързалката примерно...седи и нарочно го прави.........И едно момиченце такова засекохме тези дни... ooooh!

Вие наистина ли мислите, че с едно 3- 4 годишно дете, още повече чуждо, може да се разберете!!! Или пък, че вашите няма да правят същото скоро    Joy

Общи условия

Активация на акаунт