Харесвате ли Никълъс Спаркс?

• 16 396
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
Никълъс Спракс има страхотни книги чела съм ги всичките просто уникални .. най любими са ми "Незабравима разходка" и "Тетрадката"... както книгите така и филмите ... въпреки че и "Последната песен " е много хубава

# 31
  • София
Нещо "Дарът на светулките" и  "Светлинка в нощта" не успяха да ме грабнат както другите му книги.

Абсолютно и аз така. Въпреки, че съм фенка на Спаркс "Светлинка в нощта" не ме грабна и реших да не си губя времето и да чета продължението.

# 32
  • София, България

Абсолютно и аз така. Въпреки, че съм фенка на Спаркс "Светлинка в нощта" не ме грабна и реших да не си губя времето и да чета продължението.

Аз май нещо съм изпуснала май  newsm78 Кое е продължението на "Светлинка в нощта"??? На мен ми хареса и бих искала и продължението да прочета.

# 33
  • София

Аз май нещо съм изпуснала май  newsm78 Кое е продължението на "Светлинка в нощта"??? На мен ми хареса и бих искала и продължението да прочета.

Извинявай, ако съм те подвела, но приятелка ми казваше, че в "Дарът на светулките" са същите герои, които са в "Светлинка в нощта", но може и да не съм запомнила правилно. Нека някой, който я е чел да каже дали се явява продължение.

# 34
  • София, България

Аз май нещо съм изпуснала май  newsm78 Кое е продължението на "Светлинка в нощта"??? На мен ми хареса и бих искала и продължението да прочета.

Извинявай, ако съм те подвела, но приятелка ми казваше, че в "Дарът на светулките" са същите герои, които са в "Светлинка в нощта", но може и да не съм запомнила правилно. Нека някой, който я е чел да каже дали се явява продължение.

Разрових се малко повече и намерих една рецензия за втората книга. Точно така е, продължението е на "Светлинка в нощта" е "Дарът на светулките". Извинявам се!  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт