Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 12

• 91 170
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
А те всъщност от пощата къде оставят пратките, когато няма никой вкъщи и изобщо как се разбира че са идвали, съмнява ме да звънят или да пращат смс като другите? Защото аз чакам една книга, която ми е много спешна и важна, ама още я няма (срокът е до 31 де... ама все пак)  Rolling Eyes

# 691
  • Варна
А те всъщност от пощата къде оставят пратките, когато няма никой вкъщи и изобщо как се разбира че са идвали, съмнява ме да звънят или да пращат смс като другите? Защото аз чакам една книга, която ми е много спешна и важна, ама още я няма (срокът е до 31 де... ама все пак)  Rolling Eyes

Оставят известие в пощенската кутия...а пратките си седят в пощенския клон. Можеш да провериш дали имаш пратка там. Peace

# 692
  • Варна
В пощенската кутия?

# 693
Да,в пощенската кутия оставят известие,къде да отидеш и да си получиш пратката PeaceНо понякога пропускат да оставят известие и затова аз винаги проверявам направо в пощата,но въпреки всичко пратката ми я няма.

# 694
Мерси, ама аз нямам ПК  Shocked Има едни рафтове и това е...

# 695
  • София
treisy, отиди в местния си клон кажи им, че имаш проблем с известията (примерно че някой ти ги взима, не ги намеираш....) и ги помоли за телефон на който да проверяваш дали има нещо за теб. (ако не ти дадат на страницата им има информация за клоновете и телефони)
В началото ми настояваха за известие както ходя, но сега нямам проблем - редовна съм от години  Embarassed (осведомих се от Юг-пощи- рекламации, че известието не е задължителен "документ", когато ходиш да си търсиш пратка)

# 696
treisy, отиди в местния си клон кажи им, че имаш проблем с известията (примерно че някой ти ги взима, не ги намеираш....) и ги помоли за телефон на който да проверяваш дали има нещо за теб. (ако не ти дадат на страницата им има информация за клоновете и телефони)
В началото ми настояваха за известие както ходя, но сега нямам проблем - редовна съм от години  Embarassed (осведомих се от Юг-пощи- рекламации, че известието не е задължителен "документ", когато ходиш да си търсиш пратка)

Мерси! Днес пак ще се огледам за въпросното известие, ама изобщо не се и надявам и да е било там се е омешало с писмата на съседите, брошури и какво ли не! Ще звънна на някой от телефоните им, не ми е далеч пощата, но днес съм без кола и не ми се ходи до там  Peace

# 697
# 698
Има ли някой информация дали не е увеличена цената за доставка от amazon.de , преди седмица поръчах от там излизаше 10 евро в момента същите работи излизат 20 евро. Стандартната доставка беше 1-7дни в момента преди разплащане излиза 1-4 дни стандартна доставка.

# 699
  • Варна
Да, явно има промяна в цените за доставка, не в наша полза за съжаление...

В немския - стандартна доставка (7-21 работни дни) - 9.50 EUR    за пратка + 3.00 EUR на килограм.

В английския цените на доставка вече включват ДДС- стандартна доставка (7 - 10 работни дни) - 5.69 GBP за пратка + 0.59 GBP на килограм. Peace

# 700
  • София
chockolina, за съжаление явно цените на бензина/горивото не само у нас за нагоре...
като се отразява и на цената на транспорта...

Аз след като вчера пак установих, че не мога да получа по-ниска доставка от 10 Евро и то само с  една дамска риза в кошницата, започнах да си мисля, че проблема ми е в PCто (не се оправям с немския много). Чудех се да пробвам с друго PC
За съжалени е дали адреса в БГ или в Германия все едно и също показваше за доставка.
(при последната доставка използвах услугите на превозвач от Германия и пробвах с техния адрес)

# 701
chockolina, за съжаление явно цените на бензина/горивото не само у нас за нагоре...
като се отразява и на цената на транспорта...

Аз след като вчера пак установих, че не мога да получа по-ниска доставка от 10 Евро и то само с  една дамска риза в кошницата, започнах да си мисля, че проблема ми е в PCто (не се оправям с немския много). Чудех се да пробвам с друго PC
За съжалени е дали адреса в БГ или в Германия все едно и също показваше за доставка.
(при последната доставка използвах услугите на превозвач от Германия и пробвах с техния адрес)
Новите цени за доставка са само за : (EU) Zone 2: Bulgarien, Estland, Griechenland. Lettland, Litauen, Malta, Rumänien, Slowenien, Slowakei, Ungarn, Zypern .Няма как в Германия да са същите.

# 702
  • София
Мда днес вече е ок. 0,00Евро показа за доставка за Германия.

# 703
  • Пловдив
Момичета има голямо намаление в момента в амазон Simple Smile)) хихи, но въпреки това ми се иска да мога да използвам кода за 20% намаление-някой ако има свободен и няма да го ползва ще съм благодарна да ми го предостави. Иначе нещо не мога в момента да се абонирам  и да получа на пощата... хелп?  Hug

# 704
 newsm78 Момичета, преди време имаше линк, от който може да се регистрираш и да получиш код за намаление, валиден ли е все още и някой, ако му е на лесно да го сподели, моля!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт