Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 12

• 91 951
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Вече се снабдих с керхер-уреда за почистване на стъкла 50+. Тепърва ще го ползвам и ще дам отзив. Благодаря paleto, че сподели за намалението в Баухаус Peace
5 години е гаранцията.
А във Варна нямаме такъв магазин  Crossing Arms
Ще съм благодарна за инфо къде е намален!
Tais, фигурираше в брошурата с промоции до 15.08. на 8 стр. Заповядай координатите на магазина. Може цената все още да е 98 лв., а по тел. ми казаха, че приемат плащане по банков път, така че не е проблем да ти го пратят.  Peace

P.S. Вчера за около 7 мин измих прозорците в спалнята, 2 врати и огледало. ОЧАРОВАНА съм!!!! Препоръчвам го на всеки, който цени времето си и иска перфектни резултати. Ползвах обикновен БГ препарат за стъкла на Медикс  Heart Eyes

# 676
  • Варна.....
Благодаря ти!
Ще се свържа с тях, дано могат да ми го изпратят!

# 677
Здравейте,ще съм благодарна,ако някой обясни как става поръчката с превозвач,досега не съм поръчвала така.

# 678
  • Luxemburg
момичета, колко струваше стимера на Авент по време на черния петък? Върти ми се 35 лири цена ама не съм сигурна дали така беше. Сега го гледам е на 50 лири.

# 679
Ох,моля за малко помощ!
Поръчах вчера, 5 артикула от Amazon.uk, но нямах пари в картата. Днес заредих и влезнах в поръчките да препотвърдя сметката и от 5-те поръчки - 3 минаха и си дръпнаха парите веднага, но за другите 2 не може да мине плащането. Получавам си SMS-и "Неуспешна трансакция" поради "Do not honor" и колкото и пъти да препотвърждавам каратата все не иска и не иска да мине плащането, а пари в картата има, че дори трябва и да останат. /сигурно вече 10 пъти съм опитала/
Какво да правя се чудя?
И на други места съм плащала с нея и до сега не съм имала проблем, а и 3 от плащанията тук минаха.

# 680
Разбрах, че доставите са с БП до вкъщи, но известяват ли кога ще дойдат? Защото ни нямаше 3 дена и не знам да не са идвали тогава  Rolling Eyes

# 681
момичета, колко струваше стимера на Авент по време на черния петък? Върти ми се 35 лири цена ама не съм сигурна дали така беше. Сега го гледам е на 50 лири.
Не си спомням, но ако е бил 35 лири сигурно щях да го купя, макар че въобще не съм сигурна колко беше. И на 50 лири щях да го купя, но вече не ми трябва.
Според сайта за следене на цените, сега е най-ниската му цена, но този сайт не показва цените от черния петък.
http://uk.camelcamelcamel.com/Philips-AVENT-Combined-Steamer-Ble … roduct/B003MAJ5OC

# 682
Снощи късно вечерта пуснах поръчка с филтри за Брита, бяха намалени на 9.99 паунда отново. Обаче накрая ми приспаднаха 5 паунда от тотала - и ми изписа Promotion applied - за пръв път ми се случва, гледах, гледах - не съм се абонирала за нищо уж, някой да има информация за това /не се оплаквам, де/

# 683
  • Wolwedans
Снощи късно вечерта пуснах поръчка с филтри за Брита, бяха намалени на 9.99 паунда отново. Обаче накрая ми приспаднаха 5 паунда от тотала - и ми изписа Promotion applied - за пръв път ми се случва, гледах, гледах - не съм се абонирала за нищо уж, някой да има информация за това /не се оплаквам, де/
И на мен ми се случи същото преди 3 дни. Поръчах 2 броя по 4... Чудна работа... Отначало помислих, че е защото е пре ордер, не бяха налични в момента, но щом и ти казваш! 2 броя за 15 паунда си е супер сделка

# 684
  • Варна
хм..наистина...и аз като сложа 2*4бр ми дава -5 лири...promotion applied...

# 685
  • София
Има ли промяна в цената за доставка?
За едни бермуди и риза, като продавач е самия Амазон.ДЕ, ми иска 11 евро #Crazy newsm78
Пробвах да видя цената и поотделно и тогава е 10,04 евро newsm78
(обикновена доставка, групаж)

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 21:40 от Desem

# 686
  • Варна
Има ли промяна в цената за доставка?
За едни бермуди и риза, като продавач е самия Амазон.ДЕ, ми иска 11 евро #Crazy newsm78
Пробвах да видя цената и поотделно и тогава е 10,04 евро newsm78
(обикновена доставка, групаж)
Порьчах миналата седмица,намалени дрехи за синьт ми.Доставката беше 6 и малко.

# 687
Момичета моята пратка я няма!Трябваше да я получа миналия четвъртък,но до днес я няма.Изпратиха ми я на 9 август.Има ли някой ,на който да се забави толкова пратката и да я е получил все пак?

# 688
Да, на мен ми се е случвало. Пратката дойде след месец и половина, от сайта отдавна ми бяха върнали парите. Рано ти е още да я отписваш  Peace

# 689
Благодаря ти за успокоението Hug
Дано да я получа,но изобщо им нямам доверие на нашите пощи Thinking

Общи условия

Активация на акаунт