Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 12

• 92 884
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • Wolwedans
Момичета, купували ли сте обувки за разходки в планината, подходящи за по-стръмни участъци? Препоръчайте ми нещо  Praynig Към коя марка да се ориентирам, кои са по-леки?
http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B004PEIHMK/ref=ox_ya_os_product
Имам тези, уникално удобни са, леки, не пропускат, отговарят си на номера! Материята не е точно лицева кожа, а нещо като набук, но не са ми пропускали до момента.
Използвах код за -20% и ми излязоха точно £22.30 с доставката до БГ

# 256
А каква е разликата между Walking и Hiking обувките  newsm78
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003YKFB6Q/ref=ox_sc_act_titl … ;m=A3P5ROKL5A1OLE
Примерно тези?
Сега има ли някакъв код, с който може да се намалят?

Последна редакция: пн, 14 май 2012, 11:40 от anbibian

# 257
Ако някой продава колело без педали -от най-малките-10 цола или 24.5см диаметър на гумите и е по-евтинко,да ми пише,че взех на бате,но малкия не може да го кара още  Confused

# 258
Досега съм пазарувала само от английския амазон и имам едно въпросче за amazon.com!
При плащането ми дава да избера FREE Super Saver Shipping , и ми излиза безплатна доставката до Бг. Какво следва по-нататък на митница ли се получава? Артикулът е на стойност 50 долара.

# 259
  • София
  Можете ли да ми кажете за колко дни ориентировъчно с директна доставка до тук пристигат нещата от английският или немският амазон?

# 260
Момичета, някоя от вас да знае ли дали си отговарят номерата на обувките на Ed Hardy, че много съм си харесала едни, но малко ме е страх да поръчам, като не съм сигурна за номера.Някъде четох, че са леко уголемени Thinking

# 261
Момичета имам поръчка от английският амазон,която е от 27.04 и пратена с ДХЛ с проследяващ номер.Явно  е,че  поръчката  идва  от Германия,но защо толкова забавяне?Стои си на  някакво летище от  две  седмици и никакво движение?На  някой случвало ли му се е?
Днес беше последният срок и  пратката си е  още там,в Германия.Получих много по -късно дадени  поръчки а  тази не.Дали може да се е загубила и затова да  не се отразява никакво движение?
Също така,на  същата дата(27.04) съм  пратила пратка за Германия,и те не са я получили още.Има  си  номер,но не мога да я проследя извън страната в която съм

# 262
Момичета, някоя от вас да знае ли дали си отговарят номерата на обувките на Ed Hardy, че много съм си харесала едни, но малко ме е страх да поръчам, като не съм сигурна за номера.Някъде четох, че са леко уголемени Thinking

Имам високи затворени и абсолютно си отговарят, но са доста твърдички подметки и много ми се набиват краката!

# 263
  Можете ли да ми кажете за колко дни ориентировъчно с директна доставка до тук пристигат нещата от английският или немският амазон?
Преди да платиш ти изписва очаквана дата на доставка. Идвали са и за дни и за седмица.

# 264
  • София
Ако нямам адрес в Германия и ползвам превозвач може ли аз да си платя стоката, а те само да ми я превозят? Когато си поръчах палатката ми казаха, че превозвача я плаща, а аз чак като я доставят в БГ.  За което си вземат комисионна.

# 265
  • София-Младост
Момичета, купували ли сте обувки за разходки в планината, подходящи за по-стръмни участъци? Препоръчайте ми нещо  Praynig Към коя марка да се ориентирам, кои са по-леки?
http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B004PEIHMK/ref=ox_ya_os_product
Имам тези, уникално удобни са, леки, не пропускат, отговарят си на номера! Материята не е точно лицева кожа, а нещо като набук, но не са ми пропускали до момента.
Използвах код за -20% и ми излязоха точно £22.30 с доставката до БГ
Стелка дали можеш да премериш?

# 266
  • София
Здравейте момичета,
имам проблем. Непристигнала поръчка от английския Амазон до УК адрес. Поръчката е без проследяване, продавача е Амазон. 100% сигурна съм, че и до ден днешен го няма на УК адреса. Става въпрос за часовник за 75 лири. Писах им днес през сайта на Амазон, че  тази поръчка не е пристигнала. Въпроса ми е къде да чакам отговор - на мейла или някъде в акаунта ми да следя за съобщение. И евентуално някой ако е имал такъв случай какво мога да очаквам и в какъв срок.
Благодаря!   bouquet

# 267
Момичета имам поръчка от английският амазон,която е от 27.04 и пратена с ДХЛ с проследяващ номер.Явно  е,че  поръчката  идва  от Германия,но защо толкова забавяне?Стои си на  някакво летище от  две  седмици и никакво движение?На  някой случвало ли му се е?
Днес беше последният срок и  пратката си е  още там,в Германия.Получих много по -късно дадени  поръчки а  тази не.Дали може да се е загубила и затова да  не се отразява никакво движение?
Също така,на  същата дата(27.04) съм  пратила пратка за Германия,и те не са я получили още.Има  си  номер,но не мога да я проследя извън страната в която съм
И аз имах такава поръчка,която престоя 10 дни в Staufenberg и я получих със закъснение.Като порових в нета се оказа че това не е ДХЛ /за който ние си мислим/а, е ДХЛ дойч пост.

# 268
Досега съм пазарувала само от английския амазон и имам едно въпросче за amazon.com!
При плащането ми дава да избера FREE Super Saver Shipping , и ми излиза безплатна доставката до Бг. Какво следва по-нататък на митница ли се получава? Артикулът е на стойност 50 долара.
Всичко над 30 лв.отива на митница,дължиш 20 процента ДДС ,митото е над 150 лв.мисля.Ще платиш само ДДС.

# 269
И аз имах такава поръчка,която престоя 10 дни в Staufenberg и я получих със закъснение.Като порових в нета се оказа че това не е ДХЛ /за който ние си мислим/а, е ДХЛ дойч пост.

Mерси за  информацията,ще чакам    bouquet

имам едно въпросче за amazon.com!
При плащането ми дава да избера FREE Super Saver Shipping , и ми излиза безплатна доставката до Бг.

Американския амазон е с безплатна доставка до Европа? Shocked Наистина ли?

Общи условия

Активация на акаунт