Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 12

• 92 001
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Хмм... Явно нямам късмет с този бебефон. Tired Амазонци ми отговориха следното:...All electronic items purchased from Amazon.co.uk come with a one year warranty from the manufacturer, unless otherwise stated on the product’s detail page.  Because your warranty has now expired, we can no longer provide support to you for this item...

# 406
  • Варна
Момичета, извинявам се, че нахлувам така, но имам проблем с плащането и доставката на един велосипед до БГ. При опит за завършване на поръчката, амазон.де казва че не може да се достави до адреса, който сме избрали (във Варна). Не съм поръчвала до сега от този сайт, данеби да няма доставка до България?  Rolling Eyes

Повечето неща от немския амазон нямат доставка до БГ.
  bouquet Много благодаря!

# 407
  • София-Младост
Ала-Бала

ти кога си поръчала тази везна? Имам предвид дата... И от кой е купена - от амазон или от друг търговец? Как е изпратена - с куриер или с Роял мейл?
 Ако си я купила от търговец - трябва да пишеш на него първо. Ако при него има надпис  fulfilled by amazon - тогава директно на амазон ще пишеш.
Поръчана е на 18-ти май. Delivery Estimate: Thursday 24 May 2012 - Monday 28 May 2012. 1 package via Royal Mail.
И сега виждам, че пише: For information about this order, please contact Shahab Treasure ... значи на него ще пиша.
Благодаря много!
Ако си я поръчала на 18 май има вероятност да е още в склада на Габко. По-добре изчакай следващия курс и тогава ако не дойде пиши.
Габко винаги ме уведомяват, че има поръчка с моя ID в техен склад в Англия. Аз с тази везна поръчах и едни Crocs, те отдавна пристигнаха. Но разделиха поръчката за мое съжаление и от везната ни вест от никъде. Знам, че имаха почивни дне сега в UK, но да видим.
Писах им, отговориха да изчакам още 2-3 дни, ако не дойде да  пиша, за да пратят друга Simple Smile

# 408
Ала-Бала

Изчакай курса на гъбите - може би няма айдито в адреса  Peace Крокс в България ли са вече?
 На мен последния път нито айди не са ми написали от сайта, нито правилен тракинг го имаше в акаунта ( не амазон). Опиши си пратката в сайта на гъбите, може би ще дойде  newsm78

# 409
  • София-Младост
Ала-Бала

Изчакай курса на гъбите - може би няма айдито в адреса  Peace Крокс в България ли са вече?
 На мен последния път нито айди не са ми написали от сайта, нито правилен тракинг го имаше в акаунта ( не амазон). Опиши си пратката в сайта на гъбите, може би ще дойде  newsm78
Чакам си аз, Крокса отдавна пристигна, още мин.седмица. Не бързам, рано или късно все ще дойде надявам се Simple Smile В сайта на гъбите проследяващ номер е задължително поле, ако аз нямам какво се пише?

# 410
  • Бургас
А това уредче ви го препоръчвам за прозорци. Просто е уникално, вече миенето ми доставя удоволствие. Купила съм го на 37 паунда. Има и по-малки приставки, както и пулверизатор за насапунисване на прозореца, но не съм си взела от тях.
Лъки разкажи повече за това уредче, че много ме заинтригува?

# 411
radinna, с него си спестяваш изплакването и подсушаването на прозорците, което за мен беше най-трудоемко. Като насапунисаш прозореца просто минаваш с уреда отгоре до долу и той изсмуква водата и сапуна от прозореца и става просто прекрасно чисто и сухо. Не остават следи, замазване и не ти се налага да търкаш, бършеш и миеш парцали Simple Smile А и става много бързо. И самият уред много лесно се разглобява и мие. С едно зареждане на батерията, изчиствам прозорците в три стаи. Докато се зарежда батерията не може да се ползва.
Ето го и другия модел, към който си има и приставка за насапунисване.

# 412
Моля ако някой има наблюдения да сподели - искам да поръчам киндъл. Дали има периоди, в които ги намаляват или да не чакам и да поръчвам на тази цена?

# 413
  • Luxemburg
Имам спешен въпрос за връщането на продукт. Поръчах сандали на Габор http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005UKA1IG/ref=oh_details_o01_s00_i00 на 25.05 с -25% когато имаше за обувки и дрехи. Пристигнаха на 30.05 но са съвсем друг цвят, лилави с розови сърчица и цвете. На мен не ми допада цвета и искам да ги върна, но имаме спор с таткото   Twisted Evil. Има ли опция да се пише на амазон за компенсация че са ми пратили грешен цвят и ако да от къде (за да им ги върна ще трябва да платя 8.60€) или си попълвам формата че не е според описанието и чакам да ми възтановят сумата, ама понеже тяхна е грешката как ще разберат колко съм платила за връщането. Сори, знам че е писано много пъти ама като не ми се е налагало и съм го чела малко през ред и сега не съм сигурна дали няма да сбъркам.

# 414
ronicat аз като връщах играчката на фишър прайс, след като ми пратиха кредитното известие за възстановяване на сумата по фактура, пак от хелпа им писах, че съм платила еди си колко лева за връщането и им бях дала линк към снимка на касовата бележка от БП, тъй като не видях от къде се прикача файл и няма и час по-късно ми бяха пратили кредитно известие и за пощенските  Party

# 415
  • София-Младост
Моля ако някой има наблюдения да сподели - искам да поръчам киндъл. Дали има периоди, в които ги намаляват или да не чакам и да поръчвам на тази цена?

В момента май са намалени във връзка с деня на бащата. Но нека другите, които са купуваил да кажат дали падат още.

# 416
А това уредче ви го препоръчвам за прозорци. Просто е уникално, вече миенето ми доставя удоволствие. Купила съм го на 37 паунда. Има и по-малки приставки, както и пулверизатор за насапунисване на прозореца, но не съм си взела от тях.
Лъки разкажи повече за това уредче, че много ме заинтригува?

radinna и аз се заглеждам по този уред,в немския амазон го има но незнам  колко му е доставката-праща ме директно на плащане  Rolling Eyes
http://www.amazon.de/gp/product/B0017S4YN8/ref=s9_simh_gw_p60_d0 … mp;pf_rd_i=301128

# 417
  • София
Някой ползвал ли е това http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0031M9K5U/ref=ox_sc_act_imag … ;m=A28EI1OKHF5JAM
Добри са му отзивите, обаче ще се радвам, ако някой може да сподели лични впечатления. Трябва ми за трохите, които ръсят децата, разни боклучки из стаята и евентуално за колата.    bouquet

# 418
Bubble79, нямам лични наблюдения, но съм го сложила в уиш-листата и чакам да го намалят повече.

# 419
  • Стара Загора

На тези цени са си киндълите. Не са ги променяли.

Общи условия

Активация на акаунт