Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 12

• 91 998
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
извинявайте от кои дати са ви уредите за прозорци,че и аз чакам от немския амазон от 9.07,надявам се скоро и аз да се присъединя към клуба на доволните

# 526
извинявайте от кои дати са ви уредите за прозорци,че и аз чакам от немския амазон от 9.07,надявам се скоро и аз да се присъединя към клуба на доволните
Аз поръчах от английския Амазон уреда на 9-и, на 12-и UPS ми го донесоха на вратата.

# 527
мерси,maia_s,аз бях прочела преди поста ти и затова се разбързах,ама то от Англия по-бързо май стигат пратките

# 528
 newsm78 Извинявайте,може ли някой да даде линк към уреда за прозорци,че нещо не мога да го намеря? Блягодаря Ви!

# 529
  • София-Младост
newsm78 Извинявайте,може ли някой да даде линк към уреда за прозорци,че нещо не мога да го намеря? Блягодаря Ви!
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004E9QSO0/ref=oh_details_o00 … 0_i01?tag=bgma-20

# 530
  • София
Малко синтезирана информация за уреда за прозорци

искам да си купя парочистачка и съм харесала този модел
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004J358BA/ref=ox_sc_act_imag … ;m=A3P5ROKL5A1OLE
някакви отзиви, ако някой я е купувал? или да ми препоръчате нещо, от което сте доволни

itama, ако я поръчаш дай отзиви. Аз се чудих много дълго каква да взема и накрая взех тази и тази. Първата е само за пода, става и за паркет. С втората си чистя банята.
А това уредче ви го препоръчвам за прозорци. Просто е уникално, вече миенето ми доставя удоволствие. Купила съм го на 37 паунда. Има и по-малки приставки, както и пулверизатор за насапунисване на прозореца, но не съм си взела от тях.
radinna, с него си спестяваш изплакването и подсушаването на прозорците, което за мен беше най-трудоемко. Като насапунисаш прозореца просто минаваш с уреда отгоре до долу и той изсмуква водата и сапуна от прозореца и става просто прекрасно чисто и сухо. Не остават следи, замазване и не ти се налага да търкаш, бършеш и миеш парцали Simple Smile А и става много бързо. И самият уред много лесно се разглобява и мие. С едно зареждане на батерията, изчиствам прозорците в три стаи. Докато се зарежда батерията не може да се ползва.
Ето го и другия модел, към който си има и приставка за насапунисване.

Машинката за прозорци я има и във френския http://www.amazon.fr/gp/product/B0017S4YN8/ref=ox_sc_act_title_1 … ;m=A1X6FK5RDHNB96.
Оня ден беше на 52 евро с безплатна доставка до френски адрес, но се замотах и не я поръчах

# 531
 #Crazy Опитвам се да използвам кодчето за 20%,абонирах се ,но получих мейл в който няма код ,а и нали трябва да се получи код с валидност 30 дни.Много странно със сигурност ,аз съм объркала нещо, но къде ли... ще съм благодарна, ако знаете нещо и го споделите   bouquet

# 532
  • София, Манастирски ливади
#Crazy Опитвам се да използвам кодчето за 20%,абонирах се ,но получих мейл в който няма код ,а и нали трябва да се получи код с валидност 30 дни.Много странно със сигурност ,аз съм объркала нещо, но къде ли... ще съм благодарна, ако знаете нещо и го споделите   bouquet

Дали вече не си регистрирала този имейл? Ако да, трябва да ползваш друг.

# 533
  • София
При абониране за новини от секция дрехи и обувки изпращат код за 20% намаление (пак оттам), а сега видях че вече сте надушили  Laughing

Намерих една статия как се нагласят опциите за търсене в амазон - та ето малко линкове за 80% намалени неща

Ще видите горе в адреса на линковете къде пише 80 и може да го нагласяте от какъвто процент искате.

И освен това - малко отзиви от първа ръка - получих си каната

Поръчах си кана за вода с филтри за една година - ще ми излезе към 20 паунда с доставката до тук.
Доста добра цена, а и отзивите са супер. Нямам търпение да я получа  Grinning

Ето я

Екстра е, много съм доволна, събира доста вода, водата е вкусна и се събира точно на вратата на хладилника. Препоръчвам!  Peace

# 534

Дали вече не си регистрирала този имейл? Ако да, трябва да ползваш друг.

Да и преди съм го регистрирала,но не съм го ползвала.Освен да не съм видяла някой дребна отстъпка,но не съм вписвала код в полето.Ползвах код преди месеци,но беше за 25 или 30% ,а и ако съм поръчала нещо ,май имах право на 5 артикула ,но в различни поръчки или в една,трябва да е....... newsm78
А как друг мейл,да правя нов акаунт ли ?
Благодаря

# 535
Кода изтича след месец, дори и да не си го ползвала. Направи си спокойно друг акаунт с друг мейл, няма проблем никакъв  Peace

# 536
Кода изтича след месец, дори и да не си го ползвала. Направи си спокойно друг акаунт с друг мейл, няма проблем никакъв  Peace
Благодаря ,но да не объркам нещо нов акаунт със същото име и мога плащам със същата карта,но само различен мейл newsm78
И с този код мога да направя само една поръчка с 5 артикула или мога да поръчам примерно 2 артикула в една поръчка и 3 артикула в следващата след два дни ?
Благодаря  bouquet

# 537
Добре намалено екипче на Адидас, обаче за нас май ще е голямо, не мога да се оправя с тези размери, някъде има ли таблица?

# 538
peisi , няма проблем за името и картата. Тествано е многократно  Mr. Green . Кода може да го ползваш за 5 артикула в рамките на една поръчка, само ако продавача е Амазон  Peace

# 539
  • София
Току-що поръчах лампа за детската стая (която е с мотиви животни от джунглата):
- със 70% намаление и с около 100 лв по-евтино от цената в България  Laughing Скъпа е, но е идеална за нашата стая!

Общи условия

Активация на акаунт