Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 12

• 92 006
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • София
А би трябвало 7,5 да отговаря на 25 по европейска номерация, или греша?
   Някой с впечатления моля ви...?
По таблицата в амазон на кикерс 8 отговаря на 25. Имам 10 ук=28 и си отговарят.

# 556
  • София
Аз съм на вълна осветление (дообзавеждането май никога няма да има край  Close)

Току-що си купих това за 6.99 паунда (и още 6 доставка)

цветът е точно акцентния ми цвят, ще я сложа в дневната  Peace
С превозвач до тук ще излезе доста евтино, а е голяма - висока е 160, диаметъра е 40 см

# 557
  • Бургас
Днес получих това чудо http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005PK5J74/ref=oh_details_o00_s00_i00 поръчано за мъжО да снима екстремните си спускания със сноуборд Mr. Green за 30п. и карта памет към него http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003WIRFD2/ref=oh_details_o01_s00_i00

# 558
  • Добрич

С превозвач до тук ще излезе доста евтино, а е голяма - висока е 160, диаметъра е 40 см

Може ли линк? Благодаря

# 559
Присъединявам се към вълната "за дома" искам съвет за един тиган Lodge  Hug
http://www.amazon.fr/gp/product/B00006JSUA/ref=ox_sc_act_image_1 … id=A1X6FK5RDHNB96  До БГ никой от амазоните не го доставя,  от френския ми дава до посредник 42е но оттам не съм пазарувала, затова се колебая дали ще го получа Thinking

Последна редакция: нд, 22 юли 2012, 16:42 от ahat

# 560
  • София

Може ли линк? Благодаря

Снимката е линк!

# 561
  • Варна
Филтрите са леееко намалени..е, не са 10 лири...

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000QG7AJM/ref=ox_sc_sfl_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE

# 562
Момичета,

Знаете ли кога започват намаленията (предполагам, че са по едно и също време в английския и немския)?

Благодаря Ви

# 563
Момичета,
Днес за първи път си поръчах от Amazon.co.uk. Пишеше, че е с безплатна доставка до UK адрес, но пък са ми блокирали 1 паунд за Amazon Prime 8002796620 LU. Знаете ли защо?
В мейла са ми писали следното нещо като покупки:
1  Kenwood IM200 1.1 Litre Ic...   £22.99               1   £22.99

# 564
Може ли малко помощ, беше ми блокирана картата, и вече новата ми е с нов номер, а от Амазон имат да ми връщат пари, за една поръчка. Къде трябва да им напиша новите данни, за да ми ги преведат?
Върнаха ми парите, по старата карта,  без да им давам новите данни. Simple Smile

# 565
  • София
... Пишеше, че е с безплатна доставка до UK адрес, но пък са ми блокирали 1 паунд за Amazon Prime 8002796620 LU. Знаете ли защо?...
Защото безплатна доставка избираш ръчно. По подразбиране винаги е прайм. Влез си в профила, моите поръчки и промени начина на доставка  Peace

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 19:41 от Aganka

# 566
  • София
Момичета да препоръчате някой бебефон от амазона. За апартамент, не за къща с двор.
И за да не е само запис с въпросче...от 2 месеца вече не купувам въобще хляб и си правиме с хлебопекарната на Kenwood BM450 http://www.amazon.co.uk/Kenwood-BM450-Bread-Ingredients-Dispense … 163715&sr=8-1   ....страшно много съм доволна  Laughing ( имах малко перипетии с доставката, дойде без бъркалката вътре, но реагираха бързо от амазона по този въпрос ).

# 567
Момичета, моля за помощ.  Praynig
Направих поръчка, която трябваше да е пристигнала преди 2 седмици при превозвача в UK. Нямам номер за проследяване.  Писах до фирмата превозвач, но пратката ми не е при тях. Въпроса ми е: Може ли някой да ми каже от къде да пиша на Амазон за не пристигнала поръчка ? От 2 дни се мъча да намеря някаква форма за контакт с тях, но за съжаление не успявам да видя такава.  Амазон е продавача.
Благодаря предварително.

# 568
  • София-Младост
Направих поръчка, която трябваше да е пристигнала преди 2 седмици при превозвача в UK. Нямам номер за проследяване.  Писах до фирмата превозвач, но пратката ми не е при тях. Въпроса ми е: Може ли някой да ми каже от къде да пиша на Амазон за не пристигнала поръчка ? От 2 дни се мъча да намеря някаква форма за контакт с тях, но за съжаление не успявам да видя такава.  Амазон е продавача.
Благодаря предварително.
Като си влезеш в поръчката, където пише Available Actions, там има падащо меня и първото ти е Contact seller

# 569
  • Варна
Благодаря предварително.

Горе в дясно отваряш Help. Намираш " How to contact customer service " . Като влезеш там натискаш жълтия бутон Contact Us и след като въведеш паролата си, започваш да си избираш стъпка по стъпка от посочените опции. Първо посочи за кой ордер точно става въпрос, като използваш бутона. Choose a different order.  ooooh! ама как го обясних.

Общи условия

Активация на акаунт