Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 12

• 92 009
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Wolwedans
Здравейте!  bouquet
До сега не съм поръчвала и имам нужда от помощ.  bouquet

Искам да поръчам едни обувки - гледам отстрани, където е показан кошницата, пише:
Your order qualifies for FREE Super Saver Delivery (Restrictions apply).
Choose this option at checkout.
Subtotal (1 item): £16.50

Това значи ли, че накрая няма да ми начисли доставка и доставката е фрий за България?
Доколкото знам доставката е безплатна само за UK?

Мерси предварително! Grinning

Само до УК има  FREE Super Saver Delivery

# 586
  • София
Опцията FREE Super Saver Delivery е безплатна доставка за английски адрес. За да видиш колко ще излезе до тук трябва да си на предпоследната стъпка, след въвеждането на данните на картата. Препоръчвам ти да провериш дали ги няма и в сайта http://www.javari.co.uk/ или немския/френския му аналог, които са към Амазона, но доставката до БГ със сигурност е безплатна  Simple Smile

# 587
А какво значи, че стоката е " Dispatched from NY, United States."? Нали поръчвам през английският амейзън?

# 588
  • Wolwedans
А какво значи, че стоката е " Dispatched from NY, United States."? Нали поръчвам през английският амейзън?
да не си в amazon.com
amazon.co.uk e английския

# 589
да не си в amazon.com

В английският съм, затова се учудих  Rolling Eyes Става въпрос за една книга и има и използвани на по-ниски цени, което мен ме устройва, но пък там е записан този текст... От друга страна в американския цените на същата книга - използвана са много по-ниски  Shocked Т.е. не се покриват с книгите от английския и съвсем се обърках... Чудя се ако поръчам от къде ще дойде (цената с доставката разбрах, че се получава чак като продължа с поръчката).

# 590
  • sofia
Здравейте!  bouquet

Искам да поръчам едни обувки - гледам отстрани, където е показан кошницата, пише:

Това значи ли, че накрая няма да ми начисли доставка и доставката е фрий за България?

Мерси!   Peace
Не ми се искаше да въвеждам данните от картата, само за да видя крайната цена....

# 591
  • Wolwedans
да не си в amazon.com

В английският съм, затова се учудих  Rolling Eyes Става въпрос за една книга и има и използвани на по-ниски цени, което мен ме устройва, но пък там е записан този текст... От друга страна в американския цените на същата книга - използвана са много по-ниски  Shocked Т.е. не се покриват с книгите от английския и съвсем се обърках... Чудя се ако поръчам от къде ще дойде (цената с доставката разбрах, че се получава чак като продължа с поръчката).
Най-добре я пусни до английски адрес, използвай фирма превозвач. Можеш да си избереш от тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=668938.0
ако продавача е щатски може да ти излезе висока доставката
иначе продавачи от цял свят продават в Амазон и си избират в кой амазон да си пуснат стоките за продажба- немски, английски, френски, щатски и т.н. Явно този продавач е пуснал навсякъде стока си.

# 592
  • Wolwedans
Здравейте!  bouquet

Мерси!   Peace
Не ми се искаше да въвеждам данните от картата, само за да видя крайната цена....
няма друг начин...
безопасно е не се страхувай
след това можеш да изтриеш данните от картата си

# 593
Аз под ръка имах изтекла карта, т.е. дори може да въведеш измислени данни на картата (само да са 16 цифри) и име, да видиш колко ти е крайната цена и после да ги изтриеш и да въведеш истинска когато ще плащаш  Peace

пп - при мен си излиза нормална цена, въпреки че пишe US dispatched

# 594
  • Варна
Нали имаше 20% отстъпка за нов клиент, която важи 1 месец. Имах пратен код, но съм го изтрила от имейла. Мога ли да го намеря някъде в профила ми. Сега не я виждам тази отстъпка в сайта...

# 595
  • sofia
Мерси, момичета!  bouquet

Преди малко ги издирих в Джавари и ги поръчах от там! Sunglasses

# 596
Някакъв код за отстъпка от немския амазон има ли?

# 597
  • София
Здравейте момичета, моля ви да ме упътите къде да прочета как да се самопоканя за нов акаунт защото с търсачката нищо не успях да открия. Благодаря предварително.  Praynig

# 598
Ally_t, направо ужасно. Доколкото знам като влизат в страната ги теглят, редовно имам отбелязвания за теглото по кутията. Може да се ориентираш по това пълна ли е влезнала кутията, не знам процедурата в детайли като влезне в страната, но спокойно можеш да пуснеш една жалба. Поне бъдещи колети да не ти изпразват така безобразно.

# 599
Здравейте момичета, моля ви да ме упътите къде да прочета как да се самопоканя за нов акаунт защото с търсачката нищо не успях да открия. Благодаря предварително.  Praynig

Няма нужда да се самопоканваш, просто се регистрирай по стандартния начин с друг мейл. Може да си напишеш същите имена, адрес и кр.карта. http://www.amazon.co.uk/b/ref=amb_link_163287947_1?ie=UTF8&n … f_rd_i=1000623563  от тук се абонираш и ще получиш кода на мейла  Peace

Общи условия

Активация на акаунт