Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от основните преживявания, споделени по време на дискусията?
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с бебетата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от основните преживявания, споделени по време на дискусията?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с бебетата?
-
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени бъдещите майки?
-
Каква е Националната асоциация „Подкрепа за кърмене“ и как може да помогне на новите майки?
Целувки от мен на всички 

На предния ми ехограф главата изоставаше почти 2 седмици
Луда работа
Малко ме притесни тази голяма глава, все пак трябва да излиза от някъде
с пожелания бебчетата да растат живи и здрави и много да ги радват! Аз също не съм закупила все още количка, но все си мисля, че има време...
Отначало бях чула, че след като си разработи клиниката ще си върне дежурствата в АГ-то, но уви....Това няма да се случи..... Много мислих относно раждането и по точно избора на екип...За сега поне мисля да раждам нормално, но не се знае!!! А относно това да давам пари на някой, за да си върши работата за която получава пари от Държавата-няма да стане!!!! Които се падне....Но да имат честта да се отнесат кофти с мен.... "Бедна им е представата"(както казват повечето наши клиенти) какво може да им се случи!!!! 

и аз съвсем искрено и благородно ви завиждам и колкото по наближава времето, толкова повече нямам търпение да знам, че вече всичко е минало, че детето ми е при мен и го гушкам