С коремчето ще се сбогуваме, Априлчето ще нацелуваме!

• 39 111
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Могали да помоля някой да ме включи във ФЕИСБУК грепата .Там съм Радостина Славова.Благщодаря Ви предварително.
каква е снимката

# 556
 На снимката съм с мъжа ми.Той е с бяла фланелка а аз имам очила на главата.Поне това се вижда

# 557
Може ли и ме да ме добавите във ФБ групата!
Silviya Videnova  - снимката ми е само аз, ухилена до уши на зелен фон.
Благодаря предварително!

# 558
Здравейте на всички! Възможно ли е днес да нямаме бебета - датата е много късметлийска - 11!

Аз се надявам да избутам до следващата готина дата - 22 април!

Поздрави на всички!

# 559
Момичета, добавих Ви, във ФБ АПРИЛКИ, има документи където трябва да се добавите. Ако не можете, помолете за помощ.

# 560
Привет, мацки!

Честито съкровище на мама Кукундрелка! Да расте здрава и щастлива гласовитата Михаела!

sysmix
, има бебе, имааа, но тякой трябва да чете темата  Peace

Днес пак бях на запис на тонове, този път нещата са добре, има само подготвителни контракци.
Както е писала benitabeni кафе, кола и подобни се отразяват на бебето. При мен то става по-активно, а и се предизвикват контракции. И при предишната ми бременност беше така, и сега също, затова ги спрях и ефекта е на лице Simple Smile

Bojidara_ от самата бременност може да ти се промени диоптъра - и на горе и на долу. При мен диоптъра на двете очи е различен и в двете бременности се променяще - на едното око - се увеличава, а на другото - се намалява. След първото раждане, постепенно, диоптрите се върнаха в изходна позиция. Предполагам, че и сега така ще стане. Ако те притеснява състоянието им може да отидеш на очен лекар, за да види какво е моментното положение.

Лека вечер!  Hug

# 561
 Нещо не мога да разбера за тази ФГ априлки въобще как да вляза освен че се попълват тия документи.

# 562
Нещо не мога да разбера за тази ФГ априлки въобще как да вляза освен че се попълват тия документи.
Може ли на лични тия ФБ обсъжданки  Peace

# 563
Здравейте мами! Ние не сме вече две в едно, на 7.04 се роди нашето съкровище Валентина, 3500 гр, 50 см. Роди се по естествен начин, трудно и имам доста шевове, но всичко си заслужаваше, днес ни изписаха и таткото не може да ни нагушка Simple Smile Пиша ви и с една огромна молба, който може да помага... От кърменето ми се разраниха зърната адски много, особено едното... рева от болка при кърмене, ще се побъркам вече. Взех гермастан за мазане, но не помага... Лансинокса не го намирам в аптеките в кюстендил, а и не знам дали ще има толкова голям ефект. Положението повярвайте е наистина сериозно - зърното ми е цялото надъвкано и с рагади.  Cry Иначе при сукане добре захапва ареолата, не само зърното, старая се да го слагам по-навътре в устата, но ефекта е никакъв. Ще ви бъда много благодарна, ако ми помогнете!  Hug

# 564
Може ли на лични тия ФБ обсъжданки  Peace     Не мисля че беше уместно това което си написала Духи.Явно никой не ме е добавил защото такава група не виждам.Но както и да е да сте живи и здрави.

# 565
Mia66 ,благодаря ти за съвета   bouquet и на теб лека вечер Simple Smile

# 566
Mia66,

Благодаря! Да е  жива и здрава МИХАЕЛА и мама Кукундрелка!!!

bouquet  bouquet  bouquet

# 567
Здравейте,
не знам дали си ме спомняте, записах се в темата в началото, но после спрях да пиша. Имах малко проблеми през бременността, а и срещнах много неодобрение във форума(не в тази тема) и не исках да пиша, а после бях забравила съвсем за форума. Сега обаче влизам да ви кажа, че на 7-ми април сутринта, с нормално раждане се роди нашия син  Heart Eyes . Мерките са му 3500 грама и 51 сантиметра. Мислихме много имена, но накрая избрахме Лазар, понеже се роди на Лазаровден. Вече сме си вкъщи, още не мога да свикна, че вече съм майка Simple Smile . Ще се опитам по-нататък да пиша по-често. Честито и на останалите мами с бебчета и леко раждане на останалите.   bouquet  Hug

# 568
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Крисинет, добре завърнала се!  Hug Много те мислихме и се чудихме какво става с теб! Радвам се, че всичко е наред и разбира се, честит ти малък, сладък Лазар! Да ви е жив и здрав и много да ви радва!   bouquet

Честито и на Кукундрелка и другите мами сдобили се с бебоци!   bouquet

Светлинка, честито бебенце, за твоят случай би било най-добре, ако имаш възможност да се обадиш на консултант и евентуално някак да се видиш с такъв.  Peace Най-често зърната се разраняват заради неправилно засукване на бебето, ето ти една статия Предпазване и справяне с разранени зърна. Основното за да не се разраняват е правилната поза за кърмене - трябва да си седнала удобно с опора на краката, ръцете и гърба (да си стъпила на земята, ръцете да са подпрени и да си с удобна облегалка), бебето трябва да е поставено на нивото на гърдите ти, обърнато към теб, корем до корем, като м/у вас не трябва да има нищо (пелени, одеялца и тн), главичката му се пада почти м/у гърдите ти, а не към мишницата, така че за да засуче да трябва да повдигне главичката си назад, зърното трябва да се пада някъде м/у горната му устничка и нослето. За да засуче добре, ако е в правилната позиция е достатъчно само да доближиш зърното до под нослето и то само ще отвори широко уста и тогава вкарваш гърдата. Всичко това е много по-подробно и добре обяснено в статията, която съм ти пратила, надявам се да ти помогне!  Hug
 Разранените зърна, освен да мажеш с крем, можеш да оставяш на въздух да дишат колкото ти е възможно повече и да ги поддържаш чисти за да се предотврати инфекция. Хубаво е да започваш кърменето от по-малко болезнената гърда и евентуално можеш да ограничиш кърменето само до активното сукане (докато чуваш, че бебето гълта). Надявам се, че скоро ще се справите с проблема и скоро кърменето ще е удоволствие и за двете ви!  Hug
 Ако искаш, можеш да споделиш и как е организирано кърменето ви, по колко пъти се кърмите, даваш ли биберон залъгалка, вода, шише и тн? Не се притеснявай да питаш и споделяш всичко, което те вълнува, тук има доста момичета, които могат да помогнат.  Peace
 Предполагам, че скоро ще се включат и ще ме допълнят за всичко, което съм пропуснала.  Hug

# 569
Zdraveite, Islam day se pohvalq, dnes se rodi moeto slynchice Georgia 2750gr 58sm sys speshno sekcio.

Общи условия

Активация на акаунт