Изборът на Лара

• 105 165
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
# 16
 newsm74 newsm50.Здравейте на всички.И аз загледах сериала.Артистите са хубави,а действията динамични.Усещам че ще има много драма.Относно сериите в нета прочетох инфо че са 187 оргинални.Сигурно бтв ги режат както винаги. #Cussing out

# 17
здравейте, аз търсих навсякъде, но нищо не намирам. Дайте малко инфо за героите извън филма-други роли, семейство, връзки и т.н. Но иначе и аз ще съм му фен на Яков /прилича на бившето ми гадже, да не ме чуе мъжа ми, че... ще кодира бтв-ито направо.Хайде хубав ден

# 18
mamajo аз също търсих инфо ама съм изрових само за сюжета и броя на сериите.Ами се иска да узная малко повече и за артистите newsm78 особено за Иван Херцег много е чаровен.Забавна двойка се очертават Кармен и неиния мачо.А Нела Златер е типичната свекърва-мисли си че само тя е правата.Мисля че ще забърка големи интриги между Лара и Яков.Най-антипатична ми е Никол-голяма  глезла е ама бабето я кастри а и баща и я подбра дано се промени ама надали.Мисля че филма се очертава хубав с бързо развитие поне засега.

# 19
Здравейте Мамини сладки, аз вече съм на 10 епизод от войото. Супер е, ама тая Нела #2gunfire
Майката на Лара подуши нещата и май ще смени посоката на вятъра.

# 20
Здравейте.Аз също гледам във войото.До 6епизод съм.Май не само Никол ше ми е дразнител тоя Динко ме отвращава ама за съжаление повечето мъже са като него.От по-възрастните почва да ми харесва Бланка майката на Лара още не съм я видяла.Момичета подсказвайте-на коя серия е сватбата или още не са я давали

# 21
Здравейте.Аз също гледам във войото.До 6епизод съм.Май не само Никол ше ми е дразнител тоя Динко ме отвращава ама за съжаление повечето мъже са като него.От по-възрастните почва да ми харесва Бланка майката на Лара още не съм я видяла.Момичета подсказвайте-на коя серия е сватбата или още не са я давали
Голям гадняр е този Динко, горката му жена, но пък има мн сладки дечица. Сватбата е или на 7 или на 8 епизод. Аз винаги съм вярвала в любовта , но май наистина ми се струва малко прибързано. И без сватба пак щяха да са заедно...така мисля.

# 22
  • София
Аз го гледам във vbox7 - много ми харесва сериалчето. Точно за разтоварване е. Аз съм едва на 3ти епизод, но ще гледам и нататък сигурно. Wink Много ми харесва Яков, и Лара разбира се. Flutter

# 23
ВАЖНО! VOYO.BG пуска 11 и 12 епизод, ще има гледане.

# 24
newsm51едно голямо БЛАГОДАРЯ за инфото че ще качат още серии.Само искам да попитам как най-удобно се плаща за войото имам гратис още два дни Sad Sad

# 25
newsm51едно голямо БЛАГОДАРЯ за инфото че ще качат още серии.Само искам да попитам как най-удобно се плаща за войото имам гратис още два дни Sad Sad
в сайта го пише някъде, мисля че най-добре е еpay

# 26
Мерси mamajo за бързия отговор.Мисля да си платя че не ми е чака качването във vbox-a.Тук ги качват много напред което ме устройва,защото не см от най-търпеливите

# 27
"Аноооооооооооооооо, къде е твоето момче?" Joy Joy Joy JoyТоя Динко е голям образ.

# 28
Уаууу сериала става все по-хубав.Изгледах сватбата,перченето на Динко smile3501 smile3516Бреей че голям шеф го раздава!Леле тая Нела ми иде да я  bash #2gunfire #2gunfire #2gunfireкак може да е толкова зла?Яков още не отплавал както се казва и тя почна да плете интригите вече.А тая фръцла Никито направо като я видя настръхвам newsm61 глезлата и с глезла става ми все по-антипатична. А Лара милата какво ли още ще изтърпи от тези вещици?Питам се с какво ли толкова ще я обиди Нела че ще избяга и то бременна както пише в резюмето-нямам търпение да стигнем до там.Това е от мен момичета.Пожелавам на всички лека нощ!

# 29
филмчето изобщо не е лошо. Ако не намеря в youtube или dailymotion сериите напред, ще си направя и аз абонамент във Voyo. Даже хубавото е, че бТВ дават по серия и половина на ден (спрямо оригиналните). Слепват ги, за да станат 70 минутни епизоди.
Ето Филип Юричич, който играе Динко Билич... с коса  Laughing

Като му гледам биографията, снимал се е в доста сериали.
А НОВА ТВ пак ще отвръщат на удара... с друг хърватски сериал
http://tvtv.bg/news/view/id/4977

Последна редакция: ср, 04 апр 2012, 01:27 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт