Изборът на Лара

• 105 166
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро, Лари! Няма страшно, ще гледаме и двата хърватски сериала, има интернет, слава богу. Хайде този Яков няма ли да се прибира, че горката Лара вече много и се събра.Успешен ден.
П.П. А Динко и с коса, и без коса пак не ми харесва, отблъсна ме още в началото, но може по-късно да претърпи някаква промяна. Всъщност, дано.

# 31
Ммм браво на нова телевизия.И аз мисля че по нета можем да следим и двата филма.Така че пълен напред в царството на филмите. Grinning Grinning GrinningТамън ще коментираме още по-рзгорещено.Дано в темата се включат още момичета.

# 32
Mimka_80, засега май сме си двечките с теб...

# 33
mimka_80, ти до кой епизод стигна?

# 34
Даа mamajo засега сме си само ние ама е забавно нали?Все пак имам с кого да си ги коментирам тия сладурковци Лара и Яков.Миналата вечер изгледах до осми епизод.Видх майката на Лара, изгледах с върховно удоволствие сватбата,която и за мен беше малко прибързана ама според мен и ключов момент защото именно след нея нещата започнаха да се заплитат.Мисля че оттук нататъка ще има доста динамика.

# 35
А НОВА ТВ пак ще отвръщат на удара... с друг хърватски сериал
http://tvtv.bg/news/view/id/4977

Този сериал, междудругото е закупен преди много време, мисля, че даже имаше и тема във форума за него. Отделен е въпроса защо досега от Нова Телевизия не го пускаха.

# 36

Желая хубав ден, момичета! Hug Тинче Grinning Peace

# 37
може ли някой да преведе заглавието на списанието, аууууууу, гледам на войото, ама то супер става...майчето и него си го бива Rolling Eyes

# 38

Ornela Vištica - Karmen

# 39
Момичета, не сте си двечките и ние се включваме от време на време.Аз ги изгледах до 10 серия и ми изтече лимита във voyo и сега съм само на БТВ, никъде не намерих качени сериите а не ми се плаща за достъп до voyo, струва ми се скъпо. На 1 стр. rrare    даде линка към сериите, но аз не можах да  отворя нито една серия.
nadine1111   , благодаря за снимките които публикуваш        bouquet
 Майката на Лара много бързо и тя се влюби / или беше под въздействието на алкохола?/, въпреки, че се досети за връзката на адвоката с Нела.
Аз  харесвам и свекървата на Нела, а за Динко какво да кажа отрицателен образ, но артиста си играе ролята перфектно /това си е лично мнение/.

Последна редакция: ср, 04 апр 2012, 16:15 от Tsetsa2

# 40
Момичета, не сте си двечките и ние се включваме от време на време.Аз ги изгледах до 10 серия и ми изтече лимита във voyo и сега съм само на БТВ, никъде не намерих качени сериите а не ми се плаща за достъп до voyo, струва ми се скъпо. На 1 стр. rrare    даде линка към сериите, но аз не можах да  отворя нито една серия.
nadine1111  [/bjavascript:moreSmileys();] , благодаря за снимките които публикуваш        bouquet
 Майката на Лара много бързо и тя се влюби / или беше под въздействието на алкохола?/, въпреки, че се досети за връзката на адвоката с Нела.
Аз  харесвам и свекървата на Нела, а за Динко какво да кажа отрицателен образ, но артиста си играе ролята перфектно /това си е лично мнение/. newsm10ок цецке 2 радвам се че сме повече дискусиите между нас ще са по-интересни като ще са повече мнения от различна гледна точка.
newsm10

# 41
относно героите, мисля си , че и актрисата /ролята на Нела/ си играе перфектно. Какви целувки само се видяха досега/от всички/. Боже, голям паралел с "Перла" например. И хърватите играят, но турците са ми фаворит. Както ще да е, хайде приятно гледане.

# 42
Какво се случи днес?Не можах да гледам

# 43
 Tурците са класика-това спор няма!В момента гледам ВВ с Халит Ергенч-мн готин исторически сериал,да на говора за Пепел от рози-направо уникат всяка серия предизвиква буря от емоции,ноо това е друга тема.Лара ми харесва защото е по в стила на латиносериалите и не ме натоварва толкова емоционално.Но пък има много романтика и любов txtloves newsm76 Heart Eyes :hearts:camile ти къде го гледаш защото ние го следим във войото а там са качени до 11серия

# 44

Линк за сериала във Facebook: http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/LaraiJakovFanPage

Виждам, че правят преразказ на серии, но са много напред WinkИма много хубави снимки  Grinning
За коментар не ме търсете, но ще се включвам с материали, когато мога. Хубава вечер! Hug

Общи условия

Активация на акаунт