Изборът на Лара

• 105 225
  • 740
  •   1
Отговори
# 615

">#![/video]
DANIJELA MARTINOVIC - NEKA MI NE SVANE - tekst

Jos jedan dan je prosao
jos jednom mjesec dosao
tiho, ko neki dragi gost
da mi do jutra bude most
jer tuga vodi me kroz godine
i krade san dok novi
ne svane mi dan

Ref.
Neka mi ne svane
nek me nema, nek me ne bude
neka me bez tebe ne probude

# 616
Охооо , Никша взе да си показва рогцата вече  Twisted Evil
Голяма ревност , голямо нещо бе  ooooh! Остана да затвори лара в манастира .Няма да пееш , няма да се обличаш така .......Толкова е заслепен от егоизма си , че не вижда нещастното лице на Лара . Не вижда че Лара е с него само от благодарност .
Ще пиша още , но по - късно . Peace
   Такаааа , признавам че не съм гледала всички серии, но ...мисля че навързвам нещата  Peace
   За мен Никша си е един самовлюбен егоист , защото - докато Лара се омъжи за него , беше света вода ненапита.По - добър от него нямаше , но малко след сватбата взе да оголва зъбки. Не мисля че бих могла да живея с мъж ,който да диктува цялото ми ежедневие от/ до . В момента Никша се стреми да направи точно това с Лара. Още повече , след като разбра че Яков е жив . Защото той беше наясно с чувствата на лара към Яков преди сключването на брак . Да , прие го , но само защото смяташе че мъртвите не могат да се върнат .
Надявам се скоро маската от лицето му тотално да падне , и Лара да разбере че този човек е с нея не защото тооооолкова много я обича . А защото обича преди всичко себе си .Никша нека разбере че между благодарност и любов има огромна разлика .
Ален този мъж не знае къде го сърби за да се почеше.Обещава едно на Вера , а върши друго . Обича Кармен , а тича при Вера  #Crazy Луди ги направи и двете , накрая ще падне от два стола на земята ,така ми се струва .
Лейла какво да кажа за тази , с една дума змия .Нейното не е любов , а лудост. Интересно ми е какво ще предприеме , когато корема и вече ще трябва да личи  Thinking Интересно ми е и какво ще направи Яков , когато разбере за мнимата бременност .Дано и бие шута , така както заслужава .
Тончи и Нела дали ще се съберат отново ?
Как ще свърши Динко ? Бих искала всички злини които причини на толкова хора + всички обиди / маймуно , простак и т.н / , да му се върнат тъпкано .Да бъде унижаван по същия начин , за да видим дали ще му хареса .
Има много още да се види в този сериал.
Между другото , някой знае ли колко серии е ?
Лека за сега от мен.
Подкрепям поста ти newsm10И аз си развалих мнението за Никша.И наистина той,иска да има пълен контрол над Лара.Това е егоизъм ,а не любов.Преди беше мил и нежен ,несигурен и търсещ внимание и любов!Искаше да даде любов на Лара,а сега иска насила да взима.Да ,разбирам,че нещата много се промениха newsm78Беше друго.Той беше сигурен ,че ако спечели Лара,ще е завинаги.  StopНо Яков се завърна! newsm10И това помрачи щастието на Никша.
В интерес на истината Лара никога не е лъгала Никша за чувствата си към Яша.Но различното е ,че преди Яков беше уж мъртъв,а сега съществува.Едно е да се говори за миналото и друго е за момента.Да ,ако трябва да съм ама истински честна ,ще призная,че Никша постъпва така от страх newsm78Така мисля newsm78Но пък Никша не е честен спрямо Лара и Яков.Върти им номера зад гърба,а това няма да доведе до нищо добр NaughtyИ все пак колкото и да е прав Никша и да се страхува и да иска да запази брака си,прекалява.Държи се като животно направо.Безмозъчно същество.Падна ми в очите.И си права,заслепен е от егоизма си!!!! newsm10 newsm10 newsm10
Лара,тя в момента е много объркана.Яд ме е на нея,защото още повече обърква нещата с Яков,като го лъже.И отрича!!!Направо ме вбесява като лъже така smile3511 smile3511 smile3511Да,тя е честно момиче,добро ,но тук говорим за Яша,детето и тяхната любов!Демек можеше поне да е честна с Яков,че от благодарност към Никша й трябва време,да го изостави!!!Ми така де.Пък тя ЛЪЖЕ,че уж обичала НИкша! smile3516 smile3516 smile3516Луда жена!!!

О,Лейлата,тази змия .Каквото и да напиша ,ще е малко.Може да е млада и влюбена в Яша,но няма право да иска насила любов от него.Пък и тя по си подхожда с Никша.И двамата егоисти и тирани.
Всеки си дърпа за своето.Никой не го интересува мнението на Яша и Лара!И НИкша и Лейла си искат наградата за помоща и опората които са им били!!Това е егоизъм!
Да и на мен ми  е интересно,какво ще стане с тази мнима и лъжлива бременност!?Но още не съм стигнала до този епизод.Но защо си мисля ,че Нела ще разкрие нещо???
Динко и на него заслужено трябва да му се върне всичко лошо,което е причинил на всички.Този е дебил!!Наистина ми е много противен.Нямам никакво оправдание за досегашните му постъпки!Опитвам се да го разбера,но не ми се получава.То бива агресия и простотия,ама неговото е върха направо!Безочие.
Бланка и тя като една квачка само,защо ли я показват.То каква роля има тя тука?
П.п Нямам си на идея колко серии реално са.Някъде показват 17....,на друго място по-малко,ние гледаме тука 53-епизод.Поне аз нашите преведените следя.То иначе се изнервям.Но може и да отиде към 100-наши епизода мисля...Нямам си на идея.Но е интересен и ще го гледам!!!Дано и вие!!Та да си коментираме.Засега чао Hug

# 617

Хубав ден!!!

# 618
Лейла...
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
[/img]

# 619

Коя ви харесва повече?Лейла или Лара?

# 620
Лейла ?
Лара?
Коя ви е по-симпатична? newsm53 newsm53 newsm53

# 621

Що за въпрос?  Sunglasses

# 622

Коя ви е по-симпатична?Нормален въпрос Hug

# 623
Изборът На Лара Епизод 54
http://bealife.net/%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B4-54/

# 624

Еее, как коя? Ларчето естествено. 

Имали ли фенове на черната маймуна? Laughing

# 625
Изборът На Лара Епизод 55
http://bealife.net/%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B4-55-hd/

# 626

Еее, как коя? Ларчето естествено. 

Имали ли фенове на черната маймуна? Laughing
Може и да има newsm53Затова попитах newsm78Стана ми интересно.Може пък на някого да му е много симпатична и да я разбира в този сериал...Би ми било интересно някой да я защитава и разбира? Thinking

# 627
Изборът На Лара Епизод 56
http://bealife.net/%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B4-56-hd/

# 628
Нито едната нито другата ми е симпатична Joy харесвам гадателката най-много Mr. Green Лара ми е една лигла дето хем не яде мършата хем на никой не я дава...(визирам Яков)

# 629
Яна/Лейла/ е по-красива. Не гледам вече сериала, затова за героините им нищо не казвам.

Общи условия

Активация на акаунт