Изборът на Лара

• 105 228
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
http://bealife.net/%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B4-53/
Изборът На Лара Епизод 53

# 601
Охооо , Никша взе да си показва рогцата вече  Twisted Evil
Голяма ревност , голямо нещо бе  ooooh! Остана да затвори лара в манастира .Няма да пееш , няма да се обличаш така .......Толкова е заслепен от егоизма си , че не вижда нещастното лице на Лара . Не вижда че Лара е с него само от благодарност .
Ще пиша още , но по - късно . Peace
newsm10 newsm10 newsm10Чакам с нетърпение!

# 602
Той Никша бил скрита лимонка май smile3521Такива мъже опазил  Господ.Лоша работа.
Ама и тя Лара smile3506И тя не се знае къде я боли или сърби newsm53
Изгледах 53 епизод и пак ми се вдигнаха нервите,ама ми хареса newsm10
Вече има движение ,не е като предните няколко серии.Въпреки ,че ми стана много мъчно за Мия и Вуксан smile3518 smile3518 smile3518За Яков и Лара,даже и за ненормалния Никша smile3518Но серията си я биваше.Да,да видим следващата newsm53

# 603
Гледайте много внимателно в средата на клипа.
Изненада newsm10 newsm10 newsm10
Скрит текст:

# 604

Има огромна харизма този човек newsm10Направо съм изумена!Супер е !И като го изгледах в клипа!!!Бомбастичен е!Много хубаво целува този момък с хъс newsm10 newsm10 newsm10
Скрит текст:

# 605
КОГО ИЗБИРАТЕ???

И СЕГА ИЗНЕНАДАТА ВИЖ В СКРИТОТО :
Скрит текст:

# 606

Larin Izbor / Изборът на Лара песента + бг суб

# 607
Някой знае ли как се казва песента ,която пя Лара и след това Никша изгони посетителите от бара?

# 608
Охооо , Никша взе да си показва рогцата вече  Twisted Evil
Голяма ревност , голямо нещо бе  ooooh! Остана да затвори лара в манастира .Няма да пееш , няма да се обличаш така .......Толкова е заслепен от егоизма си , че не вижда нещастното лице на Лара . Не вижда че Лара е с него само от благодарност .
Ще пиша още , но по - късно . Peace
   Такаааа , признавам че не съм гледала всички серии, но ...мисля че навързвам нещата  Peace
   За мен Никша си е един самовлюбен егоист , защото - докато Лара се омъжи за него , беше света вода ненапита.По - добър от него нямаше , но малко след сватбата взе да оголва зъбки. Не мисля че бих могла да живея с мъж ,който да диктува цялото ми ежедневие от/ до . В момента Никша се стреми да направи точно това с Лара. Още повече , след като разбра че Яков е жив . Защото той беше наясно с чувствата на лара към Яков преди сключването на брак . Да , прие го , но само защото смяташе че мъртвите не могат да се върнат .
Надявам се скоро маската от лицето му тотално да падне , и Лара да разбере че този човек е с нея не защото тооооолкова много я обича . А защото обича преди всичко себе си .Никша нека разбере че между благодарност и любов има огромна разлика .
Ален този мъж не знае къде го сърби за да се почеше.Обещава едно на Вера , а върши друго . Обича Кармен , а тича при Вера  #Crazy Луди ги направи и двете , накрая ще падне от два стола на земята ,така ми се струва .
Лейла какво да кажа за тази , с една дума змия .Нейното не е любов , а лудост. Интересно ми е какво ще предприеме , когато корема и вече ще трябва да личи  Thinking Интересно ми е и какво ще направи Яков , когато разбере за мнимата бременност .Дано и бие шута , така както заслужава .
Тончи и Нела дали ще се съберат отново ?
Как ще свърши Динко ? Бих искала всички злини които причини на толкова хора + всички обиди / маймуно , простак и т.н / , да му се върнат тъпкано .Да бъде унижаван по същия начин , за да видим дали ще му хареса .
Има много още да се види в този сериал.
Между другото , някой знае ли колко серии е ?
Лека за сега от мен.

# 609

Добро утро на всички!
За настроение музичка от пианото на ,,ИЗБОРЪТ НА ЛАРА!,,

Larin Izbor - ''Za Moju Dušu'' (Providenca) Piano - YouTube

Larin Izbor - Za Moju Dušu (Providenca) Gitara

# 610

Larin Izbor - Za Moju Dušu (Providenca) Gitara

# 611
Някой знае ли как се казва песента ,която пя Лара и след това Никша изгони посетителите от бара?
Ще се опитам да  я намерим.Дано да стане.И на мен много ми хареса!

# 612

">#![/video]

Svit ne more znat- Larin izbor- Lara pjeva Ама не е много чисто..

# 613
# 614

TONČI HULJIĆ & MADRE BADESSA BAND FT. PETAR GRAŠO - PROVIDENCA (OFFICIAL VIDEO)

Общи условия

Активация на акаунт