Грижи за косата - 88

• 83 027
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Маската с аргинина става  Peace Косата има блясък и обем след нея. На Гарние също харесвам маските и балсамите.

# 661
Някой има ли вече някакви впечатления от този продукт на Лореал http://beautycosmetic.biz/loreal-extraordinary-oil-p-7423.html   Rolling Eyes

# 662
  • Щастлива мама на 3 слънца
Това с чесъна дава резултат,но сега в тия жеги,когато се потим обилно,ще се носи неприятна миризма покрай вас.Моя приятелка се натриваше с разрязана склидка чесън,после отгоре с рициново масло и седеше така,по-точно преспиваше така и на сутринта се къпеше.Това го прави доста вечери подред.Отделно си вареше корени от коприва и обливаше косата с отварата.Но една вечер като се поизпоти в дискотеката се наложи да се прибере,защото миришеше на чесън.
  Това с чесъна е по-удобно да се прави зимата.Но определено миризмата се набива в кожата и месеци след това си мирише още,като се намокри косата или се изпотиш.

здравей да ти кажа не ми е правило впечатление на кой и колко мириша това ми беше последния проблем .Като знам колко коса изпокапа и какъв кошмар изживях само.Най - добре според мен си е с чесън рязан на две и да се търка цяла вечер да се спи така , няколко вечери да се прави .Много мразя бабини бъркочи ,но това наистина помага. Днес си взех масло от кокос и бадем ще видим какво да сложа ,може ли зехтин + масло .Тази маска на Гарние я нямаше е елитис най -голямата борса във Варна Sad

# 663
Здравейте , чета ви от време на време , тъй като за косата си полагам най-много грижи . Нямам проблеми с нея в момента , миналата седмица си взех шампоан и балсам от новата серия на Лореал с аргинин . направиха ми добро 1во впечатление . Забравих да добавя ,че съм със светло кестенява къдрава коса , дълга почти до кръста

# 664
brawn , Rosinkaaa , благодаря за коментарите   bouquet
Някой има ли вече някакви впечатления от този продукт на Лореал http://beautycosmetic.biz/loreal-extraordinary-oil-p-7423.html   Rolling Eyes
Това звучи интересно. Намерих му състава: cyclopentasiloxane, dimethiconol, chamomilla recutita extract/ matricaria flower extract, cocos nucifera oil/ coconut oil, nelumbium speciosum extract/ nelumbium speciosum flower extract, benzyl alcohol, cinnamal, linalool, linum usitatissimum flower extract, caprylic/capric triglyceride, gardenia tahitensis flower extract, rosa canina flower extract, bisabolol, glycine soja oil/ soybean oil, parfum/ fragrance.

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 16:40 от Анонимен

# 665
Здравейте от мен отново!

Първо да споделя, че ви послушах и поръчах от ENZO комплекта на Schwarzkopf Professional BC Bonacure. Мамето остана много доволна  Heart Eyes

Покрай нея, обаче, аз реших да си поръчам един шампоан на L´Oréal Professionnel, който не бях виждала - Série Nature за тънка коса, която няма обем. Вече няколко пъти се мия с него и мноооого ми харесва, та реших да ви споделя  Blush

премахнато от медаратор

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 11:15 от Reza

# 666
здравейте кой шампоан за ежедневна употреба ще ми предложите

# 667

Някой знае ли как се правят такива къдрици?

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/206924_1985 … 946_7344553_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/215556_1985 … 553_4529425_n.jpg

Със сешоар, ролки, маша?
Не че ще пробвам сама, но да знам какво да искам от фризьора, 2 пъти са ми правил леки къдрици със сешоар, но не става толкова хубаво.  Rolling Eyesи

Правили са ме с преса така.   Peace

и мен  Peace , вероятно и с маша може, виждала съм и с ролки да става, но бързо се отпуска, а с пресата държи дни  Peace

Правили са ми веднъж къдрици с преса, но изобщо не изглеждаше така, не ми хареса.

Дали зависи и от подстижката? Моята коса е доста дълга, на 2-3 етажа, може би трябва да е по-етажирана, за да стане така.  Rolling Eyes

# 668
  • в 1001-та нощ
... Днес си взех масло от кокос и бадем ще видим какво да сложа ,може ли зехтин + масло ...

да  Peace

# 669
... Днес си взех масло от кокос и бадем ще видим какво да сложа ,може ли зехтин + масло ...

да  Peace

mersi

# 670
Може ли да ми кажете къде в София мога да си намеря хининова вода на Кокона? Навсякъде има само на Милва, а ми се ще да опитам тази на Кокона.  Hug

# 671
Имам арганово масло и искам да си правя маска на косата преди измиване. Някакви насоки как да го слагам - само по краищата ли, да затоплям ли по някакъв начин, ориентировъчно колко време се стои?

# 672
Може ли да ми кажете къде в София мога да си намеря хининова вода на Кокона? Навсякъде има само на Милва, а ми се ще да опитам тази на Кокона.  Hug
мацка объркала си темите тук е морето

# 673
мацка объркала си темите тук е морето

Не разбрах защо да е объркала?   newsm78

Имам арганово масло и искам да си правя маска на косата преди измиване. Някакви насоки как да го слагам - само по краищата ли, да затоплям ли по някакъв начин, ориентировъчно колко време се стои?

Чисто масло е, нали?Ако е така, бих нанасяла изцяло. След това завиваш косата си в найлонова шапчица/пликче и загряваш със сешоар поне 20 минути. После измиваш както обикновено.
Може и със затоплена кърпа в МВ.

# 674
  • в 1001-та нощ
какво море  Rolling Eyes newsm78

ако е хубаво масло - слагаш навсякъде, затопляш и стоиш 30-40 мин

може и да го размесиш с маска и да действаш така  Peace

Общи условия

Активация на акаунт