Грижи за косата - 88

• 83 001
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Здравейте мацки  Laughing, да се запиша в темичката и аз и да попитам какъв е този гел от Алое и как се използва? Извинявам се за тъпия въпрос, но не съм чувала за този гел. Embarassed

# 721
Здравейте мацки  Laughing, да се запиша в темичката и аз и да попитам какъв е този гел от Алое и как се използва? Извинявам се за тъпия въпрос, но не съм чувала за този гел. Embarassed

http://www.giasks.com/2012/06/zashto-organizmat-ni-se-nuzhdae-ot-aloe-vera/

# 722
  • Бургас
Добре, гела от Алое като маска за косата ли се ползва или ? newsm78

# 723
Гела в случая го препоръъчах, защото дамата им изгаряния и рани по скалпа, целта е да ги успокои и да помогне за регенерирането на скалпа, не на косата. На коса е удобен като продукт без отмиване по дължините, хидратира, лек е, и има ниско ПХ - затваря люспиците на косъма.

# 724
Здравейте,аз от скоро ви чета,но искам да се включа по въпроса за гела от алое вера.Маската я прочетох в вестник Уикенд:1 суп.лъжица гел Алое вера ,1 суп.лъжица мед и 4 с.лъжици балсам(аз слагам от маската, която си ползвам) слага се найлон и кърпа и се стои около 40 мин..Стана много мека и лъскава.Другата която записах пише че е за блясък,но не съм я ползвала само ви я преписвам-1 желтък,сока от 1 лимон,половин чаша бира, 1 с.лъжица зехтин,стои се от 5 до 10 мин.Ако някой я е ползвал,да сподели,иначе съм за първата с 2 ръце Simple Smile

# 725
  • Стара Загора
Известно време ползвах маската с тривитаминол и имам малко смесени чувства за нея.От една страна съм доволна от друга-не.Косата ми започваше да се омазнява на четвъртия-петия ден,а сега започна да се омазнява още на втория.Това ми е откъм негативите.А от позитивите-преди доста ми цъфтеше косата.Колкото и да я подстригвах и каквито и маски да съм и слагала пак си цъфтеше.Пила съм и витамини специално за косата.След маската с тривитаминола съвсем слабо цъфти,но за сметка на омазняването.

# 726
  • в 1001-та нощ
при това положение - по-скоро ползвай по-маслено-силиконови финиши за краищата - като измиеш косата, направиш нетривитаминолова маска и стигнеш до изсушаването - на леко влажна коса - ползвай - капчица-две от продукта, разтриваш го между дланите и масажираш косата - предимно краищата и дължините - без корените, после сушиш  Peace

# 727
Не зная дали тук е подходящо да попитам за една боя на Кастниг. Попринцип съм ги ползвала почти всичките от  шоколадовата серия, но точно този нюанс не съм.

Uploaded with ImageShack.us
 Ако имате отзиви за цвета, води се Еспресо  Simple Smile

# 728
  • Варна
Не зная дали тук е подходящо да попитам за една боя на Кастниг. Попринцип съм ги ползвала почти всичките от  шоколадовата серия, но точно този нюанс не съм.

Аз използвам тази боя и преди 2 месеца пробвах тозии цвят. На моята коса пак стана кафяво. Без някаква особена разлика. По принцип се боядисвам с цвят "шоколад", но от време на време сменям за разнообразие. Този месец опитах "тъмно русо", е то няма такова тъмно кафяво  #Crazy

# 729
  • в 1001-та нощ
тези бои не изсветляват, за да стане тъмно-русото - трябва косата ти да е с подобен цвят или по-светъл   Peace

# 730
тони бонбони, а твоята коса каква е?Защото моята си е  тъмно-кестенява, с леки по-светли кестеняво-червени отенъци на слънце Mr. Green От Кастинга съм много доволна.Вярно не е трайна особено, но пък е много щадяща боя и прави невероятен цвят и блясък.Аз искам само да си подчертая цвета, да ми е по-наситен  Simple Smile Не искам кой знае каква голяма промяна. Този цвят Еспресо почти черен ли е?

# 731
  • Варна
От всички цветове, които съм пробвала на кастинга, шоколада най-много ми допадна. Наистина става шоколадова. Иначе естествената ми коса е светло кестенява. Но имам доста бели коси и затова се налага да я боядисвам Wink

# 732

Вече не се боядисвам, но преди година използвах боите от тази серия. Спазвах си инструкцията и въпреки това косата ми ставаше по-тъмна от посочения нюанс (става дума за едно междинно кестеняво). Ясно е, че трябва да се прецени основния цвят какъв е и колкото по-светъл е, толкова по-вероятно е да ти се получи точния нюанс... ако се правиш вкъщи, а не разчиташ на фризьор, много трудно и рядко се случва да постигнеш желания цвят. Иначе са адски трайни, със силен блясък и не изтощават косата.

# 733
Дам съгласна съм с теб.Кастинг попринцип стават винаги по-тъмни, което мен не ме притеснява много, защото моят цвят е тъмен. Дори съм чела мненията на момичета, които са ползвали тъмно русите тонове и пак им се е получил кестеняв цвят. Някой път ми е ставал цвета същия като на картинката, друг път не.Определено съм доволна. А пък и аз искам да не променям цвета, просто да е  по-наситен и с лек отенък. Колебая се между шоколада и еспресото на Кастинг.Ще го мисля след морето  Simple Smile Че там косата нали много се изтощава. Благодаря ви за отговорите момичета  Simple Smile

# 734
здравейте,някой може ли да ме посъветва как най-ефикастно да заздравя косата си.Проблемът ми е че съм руса,но никога не съм се боядисвала от 13 годишна се правя само на кичури сега съм на 21 и косата ми е станала толкова рядка и тънка,накъсана и слаба...ужасно е едва ли не имам 5 косъма на главата,използвам маски,кристали,но нищо не помага.чувала съм за витамини и разни неща които се пият,но не искам да пия нищо,предпочитам да я мажа и третирам направо косъма...искам отново да имам гъста коса някой може ли да даде някой съвет който наистина ще има ефект

Общи условия

Активация на акаунт