Грижи за косата - 88

• 83 059
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • в 1001-та нощ
...мислите ли, че тупирането в основата на косъма го уврежда?

да

# 76
Някой ползвал ли е това или нещо на тази фирма да каже как е
http://zlatnaribka.com/hidratirashto-mlqko-bez-izplakvane-luster … -ml-456-3627.html
Според мен са за афро-коси. Поне с такова впечатление останах, като разгледах сайта им.

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 13:38 от Jacquline

# 77
  • варна
Когато си намажете косата к тричуп - колко време стоите с него newsm78

# 78
колкото време имаме  Joy
може и да спиш с него през нощта  Wink

# 79
  • варна
колкото време имаме  Joy
може и да спиш с него през нощта  Wink
Мерси Hug

# 80
Тonichka какво имаш предвид да се внимава с оксидантите. Прости ми невежеството,  но не ви ли трябвало с висок оксидант да стене по - светла косата.

# 81
Момичета, някоя ползвала ли е шампоана Шаума с арганово масло?

# 82
  • Пловдив
 Peace Аз съм го ползвала /Шаума с арган/. Хареса ми.

# 83
Тonichka какво имаш предвид да се внимава с оксидантите. Прости ми невежеството,  но не ви ли трябвало с висок оксидант да стене по - светла косата.

Може би си се подвела от определението "силен", но нямам в предвид висок %.  Аз не се старая да помня такива подробности, а когато отида в магазина ( обикновено си купувам такива продукти от Алабин) си казвам притесненията и продавачката преценява.  Последно, пред да стана по- светла, ми даваше оксидант 10% ( мисля, че се води 6 vol) на боя 4-ка, защото корените ми бяха светли и целях уеднаквяване с тъмните ми краища. Ставах почти черна ( а 4-ка цвят се води тъмно кафяво Wink )
Споделям "опита" с оксиданта, защото така от хубав шоколадов цвят си докарах почти черно. Обаче от както открих Decolor time-a съм по- спокойна.

# 84
Здравейте, потърсих за подобна тема, но не открих...
Та исках да попитам дали може някой да ми препоръча хубав балсам, който да прави косата толкова мекичка и гладка както го правят балсамите от боите за коси??

Една приятелка ми каза, че този ефект се получавал заради самата боя и аз реших да проверя. Оставх си половината от балсамчето от лореал кастинг (направо невероятно балсамче) и вчера го използвах. В момента ефекта е невероятен. не съм се боядисвала сигурно от месец, явно си е от формулата на балсама.

До сега съм взимала различни марки такива с отмиване както и такива без, но не успях да попадна на нещо подобно за жалост.  Rolling Eyes

Косата ми е чуплива и сухичка надоло и като се изкъпя става ужасна и твърда и неприятна и като се изправя след 10 минути съм си все едно не съм се изправяла.

Та въпросът ми е следният. Дали можете да ми препоръчате балсам, който има ефект като балсамчетата от боите за коси?

Благодаря предварително и се извинявам, ако е имало подобна тема.

# 85
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
и аз се интересувам от темата

# 86
Tronica, ето тази маска например:

http://zlatnaribka.com/maska-za-suha-kosa-loreal-intens-riper-20 … -ml-236-1556.html

Препоръчвам ти да включиш и лек протеинов реконструктор, както и термозащитен продукт, след като се боядисваш и изправяш ( ако не ползваш вече).

# 87
MissNellie,  много ти благодаря, ще събера парички и ще я пробвам и ще пиша.  Peace Понеже виждам, че сота разбираш от тези неща  Heart Eyes Бих искала и да те попитам какво мислиш за този продукт http://www.be.com/catalogue/beaute/soin/schwarzkopf/107733-gliss
Вчера си го купих, много хубаво мирише има ефект като се напръскам, а дали влияе дълготрайно, в смисъл възтановява ли косъма или просто е само моментен ефект след напръскването?  newsm78

# 88
MissNellie,  много ти благодаря, ще събера парички и ще я пробвам и ще пиша.  Peace Понеже виждам, че сота разбираш от тези неща  Heart Eyes Бих искала и да те попитам какво мислиш за този продукт http://www.be.com/catalogue/beaute/soin/schwarzkopf/107733-gliss
Вчера си го купих, много хубаво мирише има ефект като се напръскам, а дали влияе дълготрайно, в смисъл възтановява ли косъма или просто е само моментен ефект след напръскването?  newsm78
Не възстановява косъма и ефектът е моментен.

# 89
Tronica, балсамите на Престиж -оцветяващите, правят косата добре, млякото за коса на Балеа, и затова се сещам за нескъпи продукти, които правят косата да седи добре

Общи условия

Активация на акаунт