Грижи за косата - 88

• 82 980
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Спрея е активния продукт, пероксид върши основната работа, + екстракт от лайка и лимон. Да, тушира корени чудесно, свалят тониране, но не  силно, така или иначе, върху спрея е хубаво пак да се тонира, има малко лилаво, но е слаба работа.  Работи на девствена  светла коса, на боядисвана резултатите са непредвидими, зависи какво, колко, на тъмна коса - или нищо, или рижо е най-вероятно. На изрусена коса, ако говорим над 9,  няма много да се забележи. 9-7, ще изсветли, дърпайки топло.

# 151
  • в 1001-та нощ
Когато за първи път прочетох за спрея - първата ми мисъл беше:"О, не .... да си горя скалпа между боядисвания, не  Naughty "

обаче в 1 магазин ми предложиха балсама и шампоана за светло руси - sheer blonde - хидратиращите, с обяснението, че почистват косъма и цветът засиява, взех ги с идеята, че нещо не съм разбрала за спрея  Rolling Eyes нямах идея, че са много серии за руси коси  Blush

сега виждам, че изсветляващите са go blonder, а аз съм взела и гледала други http://www.johnfrieda.co.uk/ProductDetail/Hair-Care/Sheer-Blonde … inum-To-Champagne

go blonder нямаше изобщо и не съм виждала в България, няма идея дали се внасят  newsm78 но ще видя в ибей и амазон  newsm78

# 152
Продуктите на Джон Фрида и Тони&Гай са на промоция през април в дрогерии Лили. Обаче във всяка дрогерия налчиността е различна.  Naughty А, в дрогерията бул. Сливница,  Захарна фабрика въобще няма! ooooh! Аз първо там отидох и  #Crazy няма...
След това отидох в тази в Плевен и там имаше доста избор, също и от сериите за блондинки. Обаче от Тони&Гай имаше само балсами...А, четох, че момичета са си купили разлчини продукти на Тони&Гай...Както казах - явно всяка дрогерия си е индивидуално...

# 153
Спрея е активния продукт, пероксид върши основната работа, + екстракт от лайка и лимон. Да, тушира корени чудесно, свалят тониране, но не  силно, така или иначе, върху спрея е хубаво пак да се тонира, има малко лилаво, но е слаба работа.  Работи на девствена  светла коса, на боядисвана резултатите са непредвидими, зависи какво, колко, на тъмна коса - или нищо, или рижо е най-вероятно. На изрусена коса, ако говорим над 9,  няма много да се забележи. 9-7, ще изсветли, дърпайки топло.
пероксид същото ли е като кислородна вода? защото и това ми е минавало като идея за изрусяване на корените  Laughing Не съм много добре с химията, засега с кислородна само веждите съм си правила и от тъмно пепеляво руси станаха оранжеви
Мерси за информацията за Джон  Фрида  Peace

# 154
  • варна
Косата ми е тънка и без никакъв обем, боядисвана е - до сега ползвах тези продукти, но вече са на свършване, а и не съм кои знае колко очарована от резултата - какви продукти ще ми препоръчате да си взема newsm78 http://zlatnaribka.com/maska-za-super-obem-loreal-volium-ekspand … 0-ml-125-625.html, http://zlatnaribka.com/shampoan-za-super-obem-loreal-volium-eksp … -ml-125-1505.html,http://zlatnaribka.com/spreji-za-obem-i-plytnost-redken-volume-a … -ml-125-1924.html,http://zlatnaribka.com/krem-za-izpravqne-s-presa-loreal-hot-styl … -ml-228-1641.html

# 155
 Simple Smile Здравейте, досега само ви четях, но имам въпрос- какво мислите за продуктите на Logona? http://zlatnaribka.com/category/logona-434.html
 Aко искате мога да напиша състава на един шампоан да си кажете мнението  Embarassed .
Насочила съм се към някаква био козметика, но незнам на каква марка да се спра.

# 156
  • София
Здравейте,
някой от вас да си е прави възстановяваща аминокератинова терапия?

# 157
  • Somewhere far away
Напоследвък косата ми много се скапа. Не я третирам с нищо, а тя само цъфти и е скапана, имам съмнението че е така заради скапаната твърда вода в България, дали това е причината? Често я мия , бързо се омазнява, нямам много време за домашни маски и затова и слагам само купешки предимно и редувам с балсам. но не мога да разбера каква е причината... и не мога просто да не я мия, защото изглежда още по-зле и така се получава някъв омагьосан кръг... 
Възможно ли е според вас честото миене и твърдата вода да я скапват?  защото преди беше много по -красива и нямах тези проблеми , а сега напоследък много зле изглежда, а аз нищо не я правя, нито преси, нито сушуари, нито боядисване и по никакъв начин не я измъчвам или третирам.

# 158
Blondie_ Да. Естестествено, в продукта съставката е балансирана и дава по-различен резултат, защото реакцията се контролира. Но както вече казах, резулата винаги е топъл.

Kalina пусни състав. В темата за био козметика може да има коментари за марката.

abedmahfouz популярни са този тип терапии, много дами във форума си правят, уточни ако имаш предвид някоя конкретна, и какво те интересува. 

Deathcrush при ползването на твърда вода по косъма и скалпа се отлагат минерали, и ако не се отмият добре, се получава натрупване. Скалпа реагира със засилено омазняване, защото се опитва с увеличената продукция на себум да се самопочисти, а дължините стават сухи и безжизнени, защото натрупванията капсулират и утежняват косъма. Решението е или инсталиране на филтър, или редовно  използване на дълбокопочистваш продукт. Всички, които аз мога да препоръчам за справяне с минерални депозити не се продават в БГ, кажи ако все пак те интересуват.

# 159
Разгледах темата , но нямах време да я чета подробно  Blush
Иначе ето го състава: Aqua (Water), Coco Glucoside, Alcohol*, Glycerin, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Inulin, Glyceryl Oleate, Xanthan Gum, PCA Glyceryl Oleate, Sucrose Laurate, Sodium PCA, Lactic Acid, Arginine, Caffeine*,Bambusa Vulgaris Extract, Lycium Barbarum Fruit Extract*, Ginkgo Biloba Leaf
Extract, PCA Ethyl Cocoyl Arginate, Phytic Acid, Parfum (Essential Oils), Limonene,Linalool, Citronellol

Има и на български: Вода, коко глюкозид, алкохол*, глицерин, динатриев кокоил глутамат, натриев кокоил глутамат, инулин, глицерил олеат, ксантанова гума, PCA глицерил олеат, захарозен лаурат, натриев PCA, млечна киселина, арганин, кофеин*, екстракт от бамбук, екстракт от годжи*, екстракт от гинко билоба, PCA етилов кокоил аргинат, фитинова киселина, етерични масла, лимонен, линалол, цитронелол

Опасявам се да не е прекалено слабо измивен  newsm78

# 160
  • София
Здравейте, отново.
Гледах предаването Модерно и там направиха процедура на косата с колаген.
Косата ми цъфти, но не чак толкова много, някой има ли впечатления?

# 161
  • Somewhere far away
MissNellie, мерси за пояснението, но ако наистина само това е решението - значи лошо, нямам възможности да поръчвам от сайтове още по- малко пък от чужди.
Някъв по-ефтин и по-достъпен начин ако има - ще съм благодарна.

Последна редакция: пн, 16 апр 2012, 15:38 от Deathcrush

# 162

Deathcrush при ползването на твърда вода по косъма и скалпа се отлагат минерали, и ако не се отмият добре, се получава натрупване. Скалпа реагира със засилено омазняване, защото се опитва с увеличената продукция на себум да се самопочисти, а дължините стават сухи и безжизнени, защото натрупванията капсулират и утежняват косъма. Решението е или инсталиране на филтър, или редовно  използване на дълбокопочистваш продукт. Всички, които аз мога да препоръчам за справяне с минерални депозити не се продават в БГ, кажи ако все пак те интересуват.

при мен е точно така.... ужас някакви средства да се оправи, които ги има в бг?  Simple Smile

# 163
  • в 1001-та нощ
Здравейте, отново.
Гледах предаването Модерно и там направиха процедура на косата с колаген.
Косата ми цъфти, но не чак толкова много, някой има ли впечатления?

аз съм я правила, много е добра  Peace

# 164
  • Пловдив
Здравейте!
След малко ще си намажа косата с чист арган. Ще нанеса навсякъде, вкл. и скалпа. Вие миете ли си косата със шампоан преди това или на замърсена коса? В корена имам пяна и лак за коса. Не ги усещам, но съм си слагала. Предишните пъти миех преди да нанеса, но нещо днес ми е мързеливо. Вие как процедирате?

Общи условия

Активация на акаунт