Грижи за косата - 88

• 83 125
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
И аз мислих на Лакме, но реших да пробвам този. Ще го видя как е като дойде. При мен косата има блясък, хем ми е светла и не улавя толкова светлината, колкото тъмната, но редовно вечер, когато излизаме си слагам и лак, та ще видя с гланца какво ще излезе.

# 511
^ Много би ми се искало да видя преди - след на ефекта на гланца Simple Smile ако имаш възможност пусни снимки

# 512
^ Много би ми се искало да видя преди - след на ефекта на гланца Simple Smile ако имаш възможност пусни снимки

Мне, не пускам снимки, но ще споделя. Peace

# 513
Здравейте момичета,

Прочетох, (но в момента не намирам въпреки, че доста назад се върнах в темата) за маска с пшеничен зародиш, масло от примроза, кедрово и масло от чаено дърво. Последните три бяха само по капки, а първото беше основно.
Три дни поред и после се разрежда ...

Моля за помощ за текста на рецептата ! Hug

# 514
Момичета, помагайте, никъде не намирам информация за тази боя на Фито http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=257479 ,хубава ли е, струва ли си парите? Дали ще може да се изсветли косата (с 1-2 тона, примерно от средно кафяво до светло кафяво). Знам, че с щадящи и безамонячни бои е почти невъзможно каквото и да е изсветляване и все пак да питам  Thinking надеждата умира последна  Grinning

# 515
Здравейте момичета:)
Изчетох няколко теми по темата и се загубих, но виждам доста компетентни мнения, ще се радвам да получа съвет...

Търся си серум чудо, за моята неособено прелестна коса, имам нужда от силно омекотяване, разресване и особено изглаждане....

Косата ми е до малко под раменете, доста къдрава, но всеки косъм се къдри в различна посока и резултата е много рошав.....Суха е , фризьорката ми каза, че излиза суха от корените, а краищата и са направо бодли (особено горния слой).

Косъма е тънък, не е гъста но има обем поради хаоса....

Ползвам продукти на BC Shwarckopf - шампоан, балсам, имам запечатващо за краища, термозащита и някакви други кремчета и спрейчета, но стилизиращите продукти седят като чужди защото не мога да я омекотя ....ползван серум на rolland но сега се замислям да го сменя.

Фризьорката ми предлага 2 нови продукта на Шварцкопф, един за разресване, един за краища, но си мисля, че може би трябва да пробвам друго...

Зимата суших със сешоар и понякога изправях, но сега спортувам повече и я мия всеки ден, като я оставям да изсъхне сама, кофти е, но иначе съвсем ще се скапе...

Ще се радвам на блестящи идеи и съвети....

# 516
  • София
Ползвай балсам/мляко без изплакване. А серумът най-накрая за финиш. Моята коса също е ест. къдрава (и изрусена), та от опит. Напр. съм доволна от реконструктора за суха коса на Yunsey.

# 517
  • в 1001-та нощ
reverie, добре е да опиташ с продукти от нутритив линията на керастаз, еластисайзер, ако избираш серии да са приглаждащи  Peace

# 518
За дамите със суха коса препоръчвам горещо:
http://zlatnaribka.com/termo-reaktiven-shampoan-za-mnogo-suha-ko … -ml-298-3318.html

http://zlatnaribka.com/termichen-krem-za-suha-kosa-kerastase-nec … -ml-298-1762.html

Винаги като си взема нещо на Kerastase и усещам разликата от предишното, до това.
Много добър, висок клас козметика за коса.

# 519
a.l.e.n.a,здравей,отдавна се каня да те питам за хранителните добавки за коса.Знам,че имаш добри резултати с тях.Аз не пия точно тези ,които ти,но забелязах,че имат ефект докато ги пия.Спра ли ги отново започват косопад и проблеми.Аз пия рибено масло и цинк и биотин.Имат страхотен ефект,но спрях уж за малко да почина от тях и положението сега пак не е добре.Това,което искам да те питам е ти почиваш ли от приема на добавките,спираш ли ги за известно време или пък ги заменяш с друг вид?

# 520
Аз съм много доволна от Приорин...

# 521
reverie, аз бих ти предложила ето това:
http://www.alfaparf.com/index.php?method=section&action=zoom&id=276
Аз в момента го ползвам и съм много доволна. Моята коса е жилава, гъста и сухичка в момента, в следствие на боядисванията, но иначе успях да я повъзстановя от уврежданията...

Момичета, а какво ще кажете за добавянето на естествени слънцезащитни фактори към готови продукти за коса? Някой пробвал ли е? Имам предвид добавяне на сусамово масло ( естествен фактор на защита 2) и масло то карите(шии) (естствен фактор 4). Аз мисля да пробвам с второто, добавено към балсам или маска с отмиване. Надявам се да не омазни, при положение, че ще се отмива само с вода.

# 522
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a,здравей,отдавна се каня да те питам за хранителните добавки за коса.Знам,че имаш добри резултати с тях.Аз не пия точно тези ,които ти,но забелязах,че имат ефект докато ги пия.Спра ли ги отново започват косопад и проблеми.Аз пия рибено масло и цинк и биотин.Имат страхотен ефект,но спрях уж за малко да почина от тях и положението сега пак не е добре.Това,което искам да те питам е ти почиваш ли от приема на добавките,спираш ли ги за известно време или пък ги заменяш с друг вид?

за последно (да чукам на дърво) съм имала косопад след раждането на малкия - есента на 2010г, не пия постоянно добавки и не ги пия в големи дози - но поддържащо от време на време и въртя  Peace

от това, която описваш - изглежда има някакъв сигнал, който организмът пуска, а ти го маскираш с добавките

според мен спри добавките и отиди на добър ендокринолог, кажи за косопада - това може да е добър симптом за нещо друго; нека ти пусне хормони, антитела или ако прецени друго, ПКК и серумно желязо .... не подценявай проблема, колкото по-навреме се хване по-добре  Peace

дай боже нищо да няма, но това, което описваш не е нормално. освен, ако не гладуваш системно .... или да имаш големи кръвозагуби с МЦ ..... стрес .....

# 523
за последно (да чукам на дърво) съм имала косопад след раждането на малкия - есента на 2010г, не пия постоянно добавки и не ги пия в големи дози - но поддържащо от време на време и въртя  Peace

от това, която описваш - изглежда има някакъв сигнал, който организмът пуска, а ти го маскираш с добавките

според мен спри добавките и отиди на добър ендокринолог, кажи за косопада - това може да е добър симптом за нещо друго; нека ти пусне хормони, антитела или ако прецени друго, ПКК и серумно желязо .... не подценявай проблема, колкото по-навреме се хване по-добре  Peace

дай боже нищо да няма, но това, което описваш не е нормално. освен, ако не гладуваш системно .... или да имаш големи кръвозагуби с МЦ ..... стрес .....
Благодаря ти за отговора,аз този проблем го имам от много години,косата ми пада много,но това въобще не проличава,тоест не става по-рядка,непрекъснато излизат много нови косъмчета.Проблемът е,че е много изнервящо постоянно да събираш коса в къщи.За толкова години минах през всички видове лекари,защото първоначално мислех,че ще оплешивея.Никакъв проблем не ми откриха и аз като видях,че не оплешивявам реално спрях да се притеснявам.Пила съм почти всичко добавки за коса,които се предлагат на пазара,но такъв голям ефект като от рибеното масло,цинка и биотина не бях видяла.Просто се чудех дали мога да ги пия постоянно и затова попитах.

# 524
  • Велико Търново
elinna , коя марка рибено масло купуваш Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт