Грижи за косата - 88

• 83 121
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
elinna , коя марка рибено масло купуваш Rolling Eyes
Ето това масло:

Рибено масло от сьомга на капсули, 500 мг на ABOPHARMA

# 526
  • Велико Търново
Благодаря ти  bouquet

# 527
  • в 1001-та нощ
elinna  Peace разбирам, това, че косопадът не е реактивен - не е голямо успкоение  Blush просто е хроничен

една от причините е - къс живот на косъма, обичайно един косъм живее между 2 и 8 г в скалпа, колкото по-дълго живее - толкова по-дълга става косата, особено, ако расте и бързо, колкото по-късо живее - толкова по-къса се поддържа косата

сети се - как има хора казват, че косата им расте до една дължина и не може повече - не им става до кръста - е това е причината - дължината е толкова, колкото израства косъма преди да падне и това се поддържа във времето

за удължаване на живота на косъма се препоръчва прокапил - такива ампули имат лакме; често пъти е функция на времето - при жени, които са над 35 г и приближават критическата; при тях и хормоналния профил е различен

тези ампули няма да направят чудо с теб, но се ориентирай към тях и други продукти в прокапил, ако намериш, също шампоани за растеж

все пак - препоръчвам да си направиш изселдвания, ако имаш желание, възможност, време  Peace и успех, разбира се, каквото и да предприемеш

имай предвид, че не е желателно да пиеш рибено масло с вит.А - от черен дроб, ако предозираш - става и токсично и действа косопадно

# 528
elinna  Peace разбирам, това, че косопадът не е реактивен - не е голямо успкоение  Blush просто е хроничен

една от причините е - къс живот на косъма, обичайно един косъм живее между 2 и 8 г в скалпа, колкото по-дълго живее - толкова по-дълга става косата, особено, ако расте и бързо, колкото по-късо живее - толкова по-къса се поддържа косата

сети се - как има хора казват, че косата им расте до една дължина и не може повече - не им става до кръста - е това е причината - дължината е толкова, колкото израства косъма преди да падне и това се поддържа във времето

за удължаване на живота на косъма се препоръчва прокапил - такива ампули имат лакме; често пъти е функция на времето - при жени, които са над 35 г и приближават критическата; при тях и хормоналния профил е различен

тези ампули няма да направят чудо с теб, но се ориентирай към тях и други продукти в прокапил, ако намериш, също шампоани за растеж

все пак - препоръчвам да си направиш изселдвания, ако имаш желание, възможност, време  Peace и успех, разбира се, каквото и да предприемеш

имай предвид, че не е желателно да пиеш рибено масло с вит.А - от черен дроб, ако предозираш - става и токсично и действа косопадно
Благодаря ти отново за отговора,косата ми е леко етажирана като най-дългата част на гърба стига до кръста.Тоест косата ми е дълга,първоначално я подстригвах,защото си мислех,че така няма да я натоварвам,но косопадът на спря и отново си я пуснах дълга.Не знам наистина как при такъв косопад не й личи,че има проблем,но определено е много дразнещо.

# 529
  bouquet благодаря ви за отговорите, мисля че избрах кристалите за коса на Керастаз и по-нататък че пробвам и трийтмънта на Алфапарф.

Искам да задам един изключително тъп въпрос, и моля предварително да ме извините:
enzo.bg надежден сайт ли е???

Избрах това:
http://www.enzo.bg/kozmetika/kerastase/kerastase-nutritive-serum … ling-care-125-ml/
Цената в ягодка е двойна, проверих и в един прехвален салон тук - беше 58 лв., в американски сайтове е 40 USD а в английски 40 GBP...

та какъв ми е шанса да получа това което купувам?Simple Smile
Много мерси

# 530
Много потребителки пазаруват/ха от сайта. Има тема за него в раздел "На пазар".

# 531
Здравейте! Искам да попитам дали някоя от вас е пила МЕРЦ? Също така искам да разбера дали има някакви нежелани ефекти (като прилошаване)?  newsm78
Купих си го защото много ми капе косата и ако не си я изправя съм като метла в главата.. в аптеката ми казаха че Мерц-а правил косата по бляскава, но не ми обясниха дали ще ми я заздрави..

# 532
  • Велико Търново
Аз съм пила Мерц,но особен ефект върху кожа,нокти и коса не видях Confused Дано при теб има такъв Peace

# 533
  • София
Аз съм пила Мерц след ражданията, не съм усетила странични ефекти.

# 534
Питам за странични ефекти защото вчера започнах да го пия и имах страшно главоболие цял ден и не ми беше много хубаво на стомаха... чудих се дали е от Мерц-а или просто от жегата... от утре ще го почна пак, и ако има някакъв ефект ще пиша. Благодаря за бързите отговори   bouquet

# 535
Преслава, главоболието няма как да е от Мерц. Проблем със стомаха - да, възможно е, не вземай на гладно, винаги с храна и повечко вода. За да повлияе на нещо трябва прием поне 3 месеца, и то ако предположим че няма друга причина за косопада, като хормонален проблем, лоша диета, стрес...Бляскава вече изразналата коса няма да стане, евентуално новорастящата може да изглеждапо-добре. Но за дължините в момента няма да направи нищо, за тях ти трябват подходящи продукти просто, като задължително термопредпазващ спрей за начало, и хидратация/изграждане според вида на косата и състоянието.

# 536
Благодаря ти MissNellie   bouquet

# 537
  bouquet благодаря ви за отговорите, мисля че избрах кристалите за коса на Керастаз и по-нататък че пробвам и трийтмънта на Алфапарф.

Искам да задам един изключително тъп въпрос, и моля предварително да ме извините:
enzo.bg надежден сайт ли е???

Избрах това:
http://www.enzo.bg/kozmetika/kerastase/kerastase-nutritive-serum … ling-care-125-ml/
Цената в ягодка е двойна, проверих и в един прехвален салон тук - беше 58 лв., в американски сайтове е 40 USD а в английски 40 GBP...

та какъв ми е шанса да получа това което купувам?Simple Smile
Много мерси

Сайтът е надежден, но бавно идват продуктите. Ако толкова се вълнуваш от цената, в рибката е по-евтин, идва по-бързо, и доставката е 3 лв.

Продуктът ми е един от любимите  Heart Eyes

http://zlatnaribka.com/fluid-za-suha-kosa-kerastase-oleo-relax-1 … -ml-298-1360.html

В кои английски сайтове гледаш?

Тук е 16 GBP, но пък доставката е безплатна и май ще ти излезе по-евтино от enzo

http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Nutritive-Serum-Oleo-Relax-125ml?curr=GBP

# 538
аз ползавм само хининова вода доволна съм Peace

# 539
  • София
Момичета, а какво ще кажете за добавянето на естествени слънцезащитни фактори към готови продукти за коса? Някой пробвал ли е? Имам предвид добавяне на сусамово масло ( естествен фактор на защита 2) и масло то карите(шии) (естствен фактор 4). Аз мисля да пробвам с второто, добавено към балсам или маска с отмиване. Надявам се да не омазни, при положение, че ще се отмива само с вода.
Аз си слагам директно ший масло (на влажна коса, без отмиване). Също така си сложих сусамово олио в слънцезащитен спрей за коса. И двете масла имат ест. УВ фактор, едното го дават 4, другото 2. И продукти без отмиване с УВ филтър.

Общи условия

Активация на акаунт