Грижи за косата - 88

• 83 023
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Вллючвам се да порева на крехките ви плещи  - очаквах чудеса от Олео Релакс на Керастаз, косата ми въобще не го усети....
След солидно орязване, домашна маска, измиване с Рипеър Рескю (Шварскопф) шампон и балсам и Керастаз Олео-то, стърчеше и бодеше и ако не бях сложила от старите си Роландки кристали нямаше и да я среша...

Не знам какво още иска от мен - чудя се за еластисайзер или алфапарф или...нещо много силно разресващо и омекотяващо...

Мисля да сменям шампоана с такъв против косопад на Дюкре или Виши, но от там нататък комбинацията ми е неясна...

днес ми е много бед хеър дей, моля (отново) помагайте....

Последна редакция: чт, 19 юли 2012, 15:37 от reverie

# 616
  • в 1001-та нощ
не ги отписвай, ще им дойде времето

опитай екстремният еластисайзер или конския балсам  Peace и всичко прилагай със затопляне  Peace

# 617
Вллючвам се да порева на крехките ви плещи  - очаквах чудеса от Олео Релакс на Керастаз, косата ми въобще не го усети....
След солидно орязване, домашна маска, измиване с Рипеър Рескю (Шварскопф) шампон и балсам и Керастаз Олео-то, стърчеше и бодеше и ако не бях сложила от старите си Роландки кристали нямаше и да я среша...

Не знам какво още иска от мен - чудя се за еластисайзер или алфапарф или...нещо много силно разресващо и омекотяващо...

Мисля да сменям шампоана с такъв против косопад на Дюкре или Виши, но от там нататък комбинацията ми е неясна...

днес ми е много бед хеър дей, моля (отново) помагайте....

За олео релакс флуида ли става въпрос? Проблемът е шампоана и балсама, които си ползвала. Твърдината идва от там и ако не са за твоя тип коса, въобще не ги ползвай.

Комбинацията шампоан, маска и флуид олео релакс си дава своите добри резултати. Но да ползваш нещо, което втвърдява косата и после нещо, което да я заглажда - не знам какво очакваш.

А и не знаем домашната маска, която си правила какво е съдържала, защото повечето домашни маски действат точно така и са тотална отживелица за мен лично, особено ако има разни млека, ракии, жълтъци и от сорта   bouquet

# 618
alena  bouquet, ще пробвам...

Виолетова:
маската беше чист леко затоплен екста върджин зехтин:)
не съм се замисляла, че твърдостта може да е от тях - смятах, че слабата суха коса ще се подхрани и засили и съответно изглади...
моля кажете ми тогава от противкосопадните шампоани кой има шанс да я омекоти и озапти повече...

страотни сте, но вие си го знаете Heart Eyes

# 619
моля кажете ми тогава от противкосопадните шампоани кой има шанс да я омекоти и озапти повече...

Този е много хубав - енергизира скалпа и като бонус - не отнема влажността от косъма.   Heart Eyes
http://zlatnaribka.com/shampoan-protiv-kosopad-za-tretirana-kosa … -ml-278-2080.html

# 620
  • в 1001-та нощ
reverie, от тези в аптеката на Дюкре е мек, не вземай на Клоран  Peace

# 621
reverie, относно боцкането и "изпръхналата" коса, ти препоръчвам маслото на Nuxe (моето е със златни частици), както и кристалите на Биопоинт. Това е козметика за коса, която съм потретвала, за това и пиша за нея... иначе съм зарината от всякакви кремчета, кристали и прочие и като свършат някои си купувам пак. В пробата му е майката.

Как мислите, маска със зехтин 2 пъти седмично много ли ще ми е?
На морето ще ми се изсуши косата със сигурност и се чудя дали да не си правя 2 пъти...

# 622
  • в 1001-та нощ
за добрата хидратация и поддържането на жива и гъвкава коса е много важно и какви са шампоана и маската  Peace , защото финалният продукт, който не се отмива - запечатва това, което са направили грижите с отмиване преди това  Peace също е важно и постоянството  Peace

за зехтина - ако ти дойде много ще усетиш, но ме съмнява  Peace прави я, докато ти действа добре  Peace

# 623
Момичета, здравейте!

Искам да ви попитам нещо - някоя от вас използвала ли е продукт от серията Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Save? Майка ми скоро има рожден ден, а виждам, че в enzo.bg има доста изгоден пакет от няколко неща. . . за 30 лева - мисля, че е добре. Та се чудя дали да й го поръчам, поне докато е на промоция. . .
премахнато от медаратор

Благодаря предварително!

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 11:15 от Reza

# 624
  • в.преслав
Аз съм ги ползвала-шампоана и маската.Фризьорката ми работи с тези продукти и винаги след боядисване ми слага от тях.Миришат страхотно и косата ми след тях е добре хидратирана,подредена и омекотена.
Аз също ги заглеждам тия комплекти и мисля да си взема точно този по-нататък(защото сега имам доста шампоани,които трябва да израходя и други,които или да заменя,или да подаря,че не се спогодиха с моята коса).
   Но нека и редовно ползващите профи продукти да ти дадат мнение.  bouquet

# 625
Много благодаря, RAL77! Май ще поръчам. . .

Ще се радвам да чуя и още мнения, наистина  Simple Smile

# 626
  • в 1001-та нощ
аз имам маската, но не съм я ползвала още, но от опита, който имам бих те подкрепила да й вземеш комплекта  Peace тези серии не са тежки, както и продуктите за боядисана коса са приятни и ще й допаднат  Peace

# 627
  • Щастлива мама на 3 слънца
момичета моля кажете какви кристали да взема и какво да ползвам като завършек на прическата ми

# 628
момичета моля кажете какви кристали да взема и какво да ползвам като завършек на прическата ми
          *АДРЕНАЛИНКА*  на мен любимия завършек ми е коприната на ЧИ,иначе съм взимала кристали на линеа био,също бях доволна Peace

# 629
  • Щастлива мама на 3 слънца
          *АДРЕНАЛИНКА*  на мен любимия завършек ми е коприната на ЧИ,иначе съм взимала кристали на линеа био,също бях доволна Peace
може ли линк какво е това мерси Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт