Грижи за косата - 88

• 83 074
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • Somewhere far away
о супер - може би защото повече съм чела за нагряване и много са ме съветвали да нагрявам за повече ефект, но щом става и без нагряване значи така ще пробвам!
Даже мен лично повече ме устройва така, защото ще мога да си върша и друга работа докато съм с маската на главата, а няма да съм като вързана със сушуар в ръка Grinning

# 601
  • София
Точно това е маската, djidji09 браво! За мене е разкошна и прилича на Интенс на Лореал!
В описанието отзад не знам защо пише карите като пише, че е с ший и авокадо отпред, но това е маската  Peace Peace Трябва да видя вкъщи как е маската отзад - дали и на нея пише карите, да не са прикачили нещо друго в сайта за етикет отзад. Peace
http://befit.bg/eshop/public/upload/productimage/2/3/230597-16377-4.jpg
ший и карите е едно и също. Peace

# 602
момичета, зехтинът и масло от жожоба ако ги смеся с купешка маска и така нагрявам , има ли възможност да ми свали боята?
                      Deathcrush  аз редовно правя маски със зехтин,при мен ефекта е меко казано "уау",но всяко удоволствие се заплаща Laughing,когато загрявам сваля боя Peace

# 603
# 604
  • Somewhere far away
                Deathcrush  аз редовно правя маски със зехтин,при мен ефекта е меко казано "уау",но всяко удоволствие се заплаща Laughing,когато загрявам сваля боя Peace
Еее...аз не искам да ми я сваля и затова просто няма да нагрявам. може само в началото да загрея малко зехтинът но после докато е нва главата няма да го нагрявам. Wink

А тази маска на Гарниер глудам много хубави отзиви. може и аз да си я взема.

# 605
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте маслата мога ли да ги втривам с корените и колко време се седи с тях ? може ли да е само един вид или няколко ?

# 606
  • в 1001-та нощ
може да се втриват, 30-40 мин е достатъчно  Peace

# 607

И със зехтина ли така се процедира?

# 608
  • Somewhere far away
в момента съм с маската на гарниер с авокадо + масло от жожоба, защото зехтинът се е свършил.
мисля да стоя час и половина - два.
Да  видим какъв ще е резултатът...

# 609
  • в 1001-та нощ

И със зехтина ли така се процедира?

да  Peace

всяка маска (независимо какво съдържа) - не е хубаво а се държи повече от 2 часа на главата, защото през това време кожата не диша  Peace а и каквото има да взема го взема през първите 30-40 мин, повече е излишно  Peace

# 610
  • Somewhere far away
е да - максимум два часа и аз така знам Wink

# 611
Не, не, за двата часа разбрах, ама за втриването? Аз не втривам попринцип, а наблягам на крайчета...

# 612
  • в 1001-та нощ
ами представи си ако си намажеш лицето или ръцете с олио ... не е много различно и там има кожа

ако имаш косопад - това ще провокира по-бързо опадане на вече погиналите косми, защото при косопад - обичайно косъмът погива и се задържа в скалпа, като пада в следващите няколко месеца .... така, че маслата не отключват косопад, но ако има такъв погиналите косми няма да падат по-дълго във времето, а по-бързо и това е малко стресиращо

има ползи за кожата, но е добре да не се злоупотребява и е хубаво маслото да е качествено  Peace

# 613
Мерси, a.l.e.n.a! Simple Smile
И качествено, разбира се... то иначе няма смисъл.

# 614
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте много се 4удя днес каква маска да взема  

или тази на ГАРНИЕ която ползвате.Щях да питам всички ли масла се втриват в корена и скалпа и кое е подходящо за мн изтощена косичка. Мойе ли и предложение за кристали/Днес мисля да ходя на пазар и за  това така се интересувам. МЕРСИ

Последна редакция: чт, 19 юли 2012, 08:52 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт