Грижи за косата - 88

• 83 079
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Момичета, купих си аргановото олио на Алверде.. Става ли да се ползва като маска преди измиване, някой пробвал ли е  newsm78. На етикета не пише, че става за това.

Аз съм го ползвала така и съм доволна - добавям го към някаква маска и още някакво масълце  Peace  Иначе изобщо не ми харесва, когато го ползвам по предназначение като финиш

# 586
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте мили дами идвам с въпрос при вас ,мия от години косата си всеки ден и все не мога да попадна на нещо свясно ще ми препоръчате ли нещо всекидневно и много леко . Косата ми е мн мека чуплива и мн изрусена милата стана като плява мн измъчен вид Sad(( но за мен е мн важно да си я мия всеки ден ще съм ви благодарна ако ми дадете съвет как да я подхраня и с какво да я мия мерси много

# 587
  • в 1001-та нощ
е, ако е много леко, какъв ефект ще има?

трябва ти нещо по-силно и възстановяващо, което да прилагаш веднъж на 1-2 седмици и за останалото време по-леки продукти

например започваш с добра хиратация, после стабилен протеин и после нещо по-леко до края на седмицата ...и така ще прецениш силните продукти - колко често да ги ползваш  Peace

# 588
  • Щастлива мама на 3 слънца
е, ако е много леко, какъв ефект ще има?

трябва ти нещо по-силно и възстановяващо, което да прилагаш веднъж на 1-2 седмици и за останалото време по-леки продукти

например започваш с добра хиратация, после стабилен протеин и после нещо по-леко до края на седмицата ...и така ще прецениш силните продукти - колко често да ги ползваш  Peace
може ли име на някакви продукти за да знам от къде да започна да купувам ,наистина не разбира много

# 589
  • в 1001-та нощ
аз ползвам предимно професионални продукти и за такива от супермаркета не мога да съм много полезна

към купена маска можеш да добавиш масла (зехтин, бадемово, жожоба, кокосово .... каквото имаш) и да нанесеш на косата преди измиване, като постоиш 30-40 мин, леко затопляш

може и след шампоана, но с по-малко масла  Peace

сега какви продукти ползваш? какъв ти е бюджетът?

# 590
Момичета, купих си аргановото олио на Алверде.. Става ли да се ползва като маска преди измиване, някой пробвал ли е  newsm78. На етикета не пише, че става за това.

Искам да похваля страшно много маската на GARNIER Naturalsс шеа и авокадо Heart Eyes за суха и изтощена/третирана( newsm78)  коса. Разкошна маска. В нета няма снимка на продукта  newsm78, излизат други комбинации с авокадо  Laughing, от Лили си я взех. Просто е разкошна. Бих я сравнила със любимата ми Интенс Рипеър маска на ЛП, но е много по-евтина  Party.
Дали е това newsm78
http://beautycosmetic.biz/garnier-garnier-naturals-mask-for-dry- … .html?language=bg

INCI DELLA MASCHERA ALL' OLIO DI AVOCADO E BURRO DI KARITE'
Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Glycerin, Cetyl Esters, Amodimethicone, CI 19140 / Yellow 5, CI 15985 / Yellow 6, Trideceth-6, Chlorhexidine Dihydrochloride, Dimethyl Tin Dineodecyl Ester, Persea Gratissima / Avocado Oil, Methylparaben, Butyrospermum Parkii / Shea Butter , Cetrimonium Chloride, Hexyl Cinnamal Parfum/ Fragrance.

# 591
  • София
Имам нужда от малко помощ. Имам дълга, тежка и права коса. Забелязвам, че от слънцето много взе да се изтощава по краищата и да пресъхва и да се накъсва при ресане. Говоря само за долната част - огоре си е доста жизнена и нормална. Та ако може да ми препоръчате някакъв балсам за подхранване и по-лесно разрастване и за заздравяване от вредните лъчи на слънцето ще съм ви благодарна. Още повече, че ми предстои ходене на море, а там си е направо съсипващо за косата. Мисля да я поподсрижа преди тръгване, но ми се иска да я мажа с нещо, за да не се съсипе.

# 592
  • София
Орифлейм имат такъв спрей, взех си го, мисля, че помага (но и му добавих сусамово олио).

# 593
Искам да похваля страшно много маската на GARNIER Naturalsс шеа и авокадо Heart Eyes за суха и изтощена/третирана( newsm78)  коса. Разкошна маска. В нета няма снимка на продукта  newsm78, излизат други комбинации с авокадо  Laughing, от Лили си я взех. Просто е разкошна. Бих я сравнила със любимата ми Интенс Рипеър маска на ЛП, но е много по-евтина  Party.
Препиши или снимай състава ако ти се занимава.
MissNellie, не пиша от вкъщи и нямам възможност да го направя сега, като си оправя някога компа и ако ме подсети някой може да снимам и кача снимка  Whistling много съжалявам! Който е близо до Лили Дрогерия на Раковски може да си я вземе оттам. Маската е разкош!!! Трябва да се заредя с нея, да не е стара серия и да изчезне - щом и в нета я няма!!

·•Di•·, не е това. Пак изглежда подобно, с авокадо отпред, но не е от тази серия, пише NATURALS на нея - с авокадо и ший се води. Също за VERY DRY & DAMAGED HAIR!! Иначе и тази я имат в Лили. Как взех точно тази незнам  Party Party

-Alien- , така ще пробвам и аз. Заредих се с къде къде по-хубави неща, пък с това ще бъркам маски като ми се прииска да я подхраня по-дълбоко. Междудругото обмислям да пробвам и зехтин да сложа малко, и Алверде-то, може и някой балсам да сложа, че имам в повече  Whistling.. Досега си правех такива маски с престояване с маслата на Афорджи, но ми свърши и преди да си взема пак ще пробвам тези комбинации! Иначе маслата на Афорджи много подхранват сложени на суха коса и 2 часа престой Crazy!

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 12:23 от elhi4ka

# 594
# 595
  • в 1001-та нощ
на третата снимка с опция увеличение се вижда и съставът  Peace

# 596
И аз преди няколко дена си купих тази маска.Много ми харесва много хубаво мирише.

# 597
Точно това е маската, djidji09 браво! За мене е разкошна и прилича на Интенс на Лореал!
В описанието отзад не знам защо пише карите като пише, че е с ший и авокадо отпред, но това е маската  Peace Peace Трябва да видя вкъщи как е маската отзад - дали и на нея пише карите, да не са прикачили нещо друго в сайта за етикет отзад. Peace
http://befit.bg/eshop/public/upload/productimage/2/3/230597-16377-4.jpg

# 598
  • Somewhere far away
момичета, зехтинът и масло от жожоба ако ги смеся с купешка маска и така нагрявам , има ли възможност да ми свали боята?

# 599
Принципно, доколкото съм чела - да, така се сваля боя - маска със загряване. Опит обаче в това нямам  Laughing
При мен се получава супер ефект, ако стоя час- два и никога не нагрявам!! Вижда ми се излишно. Ефекта е поразителен!

Общи условия

Активация на акаунт