Грижи за косата - 88

• 83 106
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • в 1001-та нощ
много добре казано  Peace

RAL77, ако косата не е къса, няма как да стърчи все нагоре, има гравитация, тежи, пада надолу  Peace

също зависи и от ъгъла, под който косъмът излиза от скалпа  Peace започни да сушиш с главата надолу или да изтегляш с четка  Peace подходящи стилианти  Peace

# 571
  • в.преслав
Препоръчай те ми стилизиращ продукт.Аз ползвам сега муса на Афоджи или ампулите на Виталитис.И винаги се суша с главата надолу.
  След днешната домашна маска косата изглежда добре.Сложих си и от затоплящият серум на Алфапарф ,от бамбуковата серия.

# 572
  • Велико Търново
Нормално ли е от жегите и постоянното потене на скалпа,да пада повече коса Rolling Eyes
Имам си сезонен косопад,но най-много коса ми пада когато се изкъпя,и сложа маска-при изплакването й,когато я "изцеждам" цяла топка събирам Confused,после,като се сресвам-същата работа;през останалото време-минимално е количеството на падналите косми Thinking

# 573
  • София
a.l.e.n.a.  Отдавна го гледам този Макси Хеър (тук във форума)  newsm78  Дай ми линк от къде го поръчваш     bouquet
Сусамов тахан си бях взимала Sick Не ми понесе вкуса Sick - иначе знам за чудодейните му качества  Peace
При мен Макси Хеър-ът ми усилва апетита (и всички витамини, в които има вит.Б).
А сусамов тахан пробвай този от арабските магазини на Женския пазар, една приятелка ми го препоръча и е много по-добър от този на Балчо (по-рядък е и не е така горчив).

# 574
  • в 1001-та нощ
принципно гр.Б и на мен ми се отразяват така, също и геритамина, но специално максито не   Peace

Kakao и аз поръчвам максито от линка, който е дала *Biskvitka*  Peace , ако ти е първа поръчка с код имаш 5$ отстъпка, ако решиш да поръчваш ми драсни на лични за малко повече информация (доставка, безплатни мостри и т.н.)  Peace

# 575
Аня♥♥ благодаря за инфото , но ми е малко далече Женския пазар - има няма 350 километра Simple Smile Иначе ги знам арабските магазини - от там съм взимала чайове и локум  Peace

a.l.e.n.a   bouquet

# 576
Здравейте красиви косички,

Имам дилема и пред кого ако не пред вас, да я изложа.

Налага се да избирам между:

По-здрава, обемна и по-лесна за оформяне от мен коса, но с не най-подходящия цвят (къна, билки)

или

като цвят по-удачна (с боя), но лека като перушина косичка (къса), която изглежда прилично само ако е изсушена от професионалист.

С билки кичури и изсветляване не се получава, както знаете, та съм пред дилема newsm78 newsm78 newsm78.

# 577
  • в 1001-та нощ
има и 3 вариант - да се научиш да се грижиш за косата си и да изглежда като след салон  Peace

# 578
a.l.e.n.a , може ли да дадеш линк на хубави токотриеноли? Аз разглеждах тези в iherb , но ми се иска нещо изпитано  Rolling Eyes

# 579
има и 3 вариант - да се научиш да се грижиш за косата си и да изглежда като след салон  Peace

Искрено ти се възхищавам на уменията, но и при най-голямо старание направеното от мен трае 2-3 часа, а и не е сигурно, че ще постигна удовлетворяваща ме прическа дори първоначално.
Коса - къса и мноооого тънка и мека.
Опитвах с какви ли не продукти и то не масови, но не намирам уменията си за задоволителни. Гледах клипчета, четох литератури кое как се прави, опитвах топли и студени ролки, сешуар, преса, дифузер и т.н., но съм пълен провал с косата.

Утешителното е, че само с косата е така Laughing Hug

Много ми е интересно колко време всеки  ден отделят тези дами, от които се възхищавам, за да си приведат гривите в приличен вид....
След сън и най-добрата професионална прическа ми е сплескана до неузнаваемост, а на темето - кръгче като на кръгово движение   Mr. Green.Само по време на едната ми бременност имах коса-мечта, но явно е на хормонална основа. Съвети, да съм постоянно бременна, не приемам Simple Smile

# 580
  • в 1001-та нощ
моята къса коса беше като твоята, колегите ми винаги са мислели, че всеки ден преди работа ходя на фризьор, след къпане я правех с четка и сешоар, после малко стилизант и леколак, на другия ден само оправях с леко влажни ръце и на третия пак мия;

бързо става, но в един момент решаваш и се научаваш  Peace

a.l.e.n.a , може ли да дадеш линк на хубави токотриеноли? Аз разглеждах тези в iherb , но ми се иска нещо изпитано  Rolling Eyes
моите са от там, специфична бленда алфа, бета, фама, делта ...

http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Tocomin-SupraBio-Full-Spect … 60-Softgels/27484

http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Tocomin-SupraBio-Full-Spect … 50-Softgels/27485

# 581
Благодаря, a.l.e.n.a   bouquet

# 582
  • София
Аня♥♥ благодаря за инфото , но ми е малко далече Женския пазар - има няма 350 километра Simple Smile Иначе ги знам арабските магазини - от там съм взимала чайове и локум  Peace
Laughing Hug изобщо не погледнах профила от къде си. Simple Smile

# 583
Момичета, купих си аргановото олио на Алверде.. Става ли да се ползва като маска преди измиване, някой пробвал ли е  newsm78. На етикета не пише, че става за това.

Искам да похваля страшно много маската на GARNIER Naturalsс шеа и авокадо Heart Eyes за суха и изтощена/третирана( newsm78)  коса. Разкошна маска. В нета няма снимка на продукта  newsm78, излизат други комбинации с авокадо  Laughing, от Лили си я взех. Просто е разкошна. Бих я сравнила със любимата ми Интенс Рипеър маска на ЛП, но е много по-евтина  Party.

Последна редакция: пн, 16 юли 2012, 10:54 от elhi4ka

# 584

Искам да похваля страшно много маската на GARNIER Naturalsс шеа и авокадо Heart Eyes за суха и изтощена/третирана( newsm78)  коса. Разкошна маска. В нета няма снимка на продукта  newsm78, излизат други комбинации с авокадо  Laughing, от Лили си я взех. Просто е разкошна. Бих я сравнила със любимата ми Интенс Рипеър маска на ЛП, но е много по-евтина  Party.

Препиши или снимай състава ако ти се занимава.

Общи условия

Активация на акаунт