Грижи за косата - 88

• 83 118
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  bouquet благодаря ви за отговорите, мисля че избрах кристалите за коса на Керастаз и по-нататък че пробвам и трийтмънта на Алфапарф.

Искам да задам един изключително тъп въпрос, и моля предварително да ме извините:
enzo.bg надежден сайт ли е???

Избрах това:
http://www.enzo.bg/kozmetika/kerastase/kerastase-nutritive-serum … ling-care-125-ml/
Цената в ягодка е двойна, проверих и в един прехвален салон тук - беше 58 лв., в американски сайтове е 40 USD а в английски 40 GBP...

та какъв ми е шанса да получа това което купувам?Simple Smile
Много мерси

Сайтът е надежден, но бавно идват продуктите. Ако толкова се вълнуваш от цената, в рибката е по-евтин, идва по-бързо, и доставката е 3 лв.

Продуктът ми е един от любимите  Heart Eyes

http://zlatnaribka.com/fluid-za-suha-kosa-kerastase-oleo-relax-1 … -ml-298-1360.html

В кои английски сайтове гледаш?

Тук е 16 GBP, но пък доставката е безплатна и май ще ти излезе по-евтино от enzo

http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Nutritive-Serum-Oleo-Relax-125ml?curr=GBP

Благодаря, още същия ден го намерих в feelunique и го поръчах от там, цената на лирата е висока и ще излезе съвсем малко по-скъпо, но не знам защо имам повече доверие на чуждия сайт:))
Много съм доволна, че избора ми на продукт е добър, хиляди благодарности за препоръките:))))

# 556
Аз мисля да си купя стимуланта за коса на Икаров, но исках да ви попитам каква хининова вода ми препоръчвате?  newsm78 Преди няколко години ползвах една от която бях много доволна, но след това си купих друга от която почна много да ме сърби скалпа... Моля, препоръчайте ми някоя от която сте доволни   bouquet

# 557
Аз ползвам тази на Милва  Peace

# 558
тричуп

кои добавки приемаш?

Сега съм си взела Калмацин - чух доста добри отзиви за него .  Peace

# 559
Да споделя, днес най-после се подстригах, похвалих се на фризьорката, че съм си купила хининова вода и ще правя чудеса, каза, че за мен не я препоръчва тъй като косъма ми е много тънък - каза, че ускорява растежа, но излизали едва ли не по тънки от ускорението и не било крайно прекрасно за всяка коса....
май ще трябва да си търся витамини и добавки, накакви препоръки за заздравяване на косъма? Пила съм мертц и фитовал, не съм в луд възторг, четох за приорина, но се чудя дали не може и нещо по - нискобюджетно да помогне...

# 560
Princess Zvezdichka, за балсама не съм много съгласна. Имам един, който прави косата ми доста лека и с видим обем  Rolling Eyes (обем от корена, не самата коса да става бухнала, по дължините си е гладка), охх незнам дали обяснявам правилно  Grinning .

На мен всички балсами ми утежняват, вероятно защото винаги са или за суха, или за накъсване и прочие.

А за зехтина наистина не трябва да се стои много, добре че е темата. Laughing Вчера едвам го отмих след 2 часа стоене. Всъщност не го отмих, но пък успях да замаскирам ситуацията като се облекох така че  на показ да ми е повече пъпа, отколкото косата. Mr. Green

# 561
Да споделя, днес най-после се подстригах, похвалих се на фризьорката, че съм си купила хининова вода и ще правя чудеса, каза, че за мен не я препоръчва тъй като косъма ми е много тънък - каза, че ускорява растежа, но излизали едва ли не по тънки от ускорението и не било крайно прекрасно за всяка коса....
май ще трябва да си търся витамини и добавки, накакви препоръки за заздравяване на косъма? Пила съм мертц и фитовал, не съм в луд възторг, четох за приорина, но се чудя дали не може и нещо по - нискобюджетно да помогне...

Геритамин. Само че аз от него пълнеех, в смисъл, че имах апетит като на кандидат родилка. Laughing

# 562
  • в 1001-та нощ
тричуп

кои добавки приемаш?

Сега съм си взела Калмацин - чух доста добри отзиви за него .  Peace

но няма да има съществен ефект  Confused вземи си токортиеноли и сусамов тахан, отделно, ако имаш възможност и макси хеър  Peace

# 563

Геритамин. Само че аз от него пълнеех, в смисъл, че имах апетит като на кандидат родилка. Laughing

ааа аз се боря с телешки апетит + килата от ударна доза витамини зимата заради атака на  дискова  херния и не мога да си позволя да съм по гладна от колкото съм:) няма ли нещо от което дебелее косъма а слабее д- baby_neutral Mr. Greenто

# 564
Калмацинът ми раздразни ужасно много дебелото черво и изобщо червата като цяло. Добре, че се усетих навреме да го спра. Бях решила, че ми е възпален апендицит. Предупреждавам, за да знаят и други хора.

# 565
Калмацинът ми раздразни ужасно много дебелото черво и изобщо червата като цяло. Добре, че се усетих навреме да го спра. Бях решила, че ми е възпален апендицит. Предупреждавам, за да знаят и други хора.

Имам подозрения , че ме боли жлъчката от него  newsm78 , но ще изчакам още няколко дни , за да съм сигурна - ако е така лети директно към кофата .  Peace

a.l.e.n.a.  Отдавна го гледам този Макси Хеър (тук във форума)  newsm78  Дай ми линк от къде го поръчваш     bouquet
Сусамов тахан си бях взимала Sick Не ми понесе вкуса Sick - иначе знам за чудодейните му качества  Peace

Последна редакция: сб, 14 юли 2012, 08:16 от Kakao

# 566
  • Велико Търново
Какао, оттук поръчваме Макси хеър Peace - http://www.iherb.com/Country-Life-Gluten-Free-Maxi-Hair-Time-Rel … e-90-Tablets/1714

# 567
  • в 1001-та нощ

ааа аз се боря с телешки апетит + килата от ударна доза витамини зимата заради атака на  дискова  херния и не мога да си позволя да съм по гладна от колкото съм:) няма ли нещо от което дебелее косъма а слабее д- baby_neutral Mr. Greenто

от максито не се пълнее  Peace

# 568
  • в.преслав
Аз сега си забърках жълтък,ракия,тривитаминол,стимулант на Икаров и 3капки Кармолис(той е за друго,но понеже е смес от много етерични масла реших да си направя експеримент).
 Преди си миех косата през ден,но сега в тия жеги си стана всеки ден и с този тънък косъм незнам до къде ще стигна така. Sad Незнам вече и какъв шампоан да ползвам? newsm78 Корените се омазняват бързо,краищата сухи,ако не направя "вафли" стои залепена за скалпа,а така ми се иска да се "разведа" вече с тях. Mr. Green

# 569
Аз сега си забърках жълтък,ракия,тривитаминол,стимулант на Икаров и 3капки Кармолис(той е за друго,но понеже е смес от много етерични масла реших да си направя експеримент).
 Преди си миех косата през ден,но сега в тия жеги си стана всеки ден и с този тънък косъм незнам до къде ще стигна така. Sad Незнам вече и какъв шампоан да ползвам? newsm78 Корените се омазняват бързо,краищата сухи,ако не направя "вафли" стои залепена за скалпа,а така ми се иска да се "разведа" вече с тях. Mr. Green
Аз от тези "вафли" сега си патя, защото преди постоянно си правех такива. Сега косата ми цъфти без причина и съм убедена, че е от предишното третиране с некачествена преса. Косата в корена е новоизлязла и най-добре подхранена от цялата коса,а като се третира се съсипва от самото начало на живота и, последствията от което не закъсняват и могат да се проявят много по-късно, когато вече са станали дължини или връхчета. Но наистина с тях става хубав и лесен обем,а и сякаш се тушира себумната секреция, понеже се изсушава косъма. Пробвай със стилизиращи продукти, продружени с миене и сушене с главата надолу.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт