Грижи за косата - 88

• 82 997
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • в 1001-та нощ
и мен  Peace , вероятно и с маша може, виждала съм и с ролки да става, но бързо се отпуска, а с пресата държи дни  Peace

# 646
  • Варна
Момичета,не знам дали точно тук трябва да питам,но се надявам да има някой ползвал тези ролки и да каже наистина има ли ефект от тях

Поръчах си ги от ибей преди Нова година с голям ентусиазъм.
Ползвах ги точна 3 пъти. Сега събират прах. Ефекта е добър.
Лесни са за ползване. За коса средна дължина са моите.

И да питам има ли доволни MANE 'n TAIL . Търся нещо
за много суха и непокорна коса, обезцветена и боядисана
за разкош. Ползвах шампоан и балсам боядисана коса на
GARNIER до преди инвазията от химикали по главата си.
+ маска Lakme Straigh + кристали на Seri . Предложения?!

# 647
  • в 1001-та нощ
 Peace MANE 'n TAIL - хидратиращият е твоят продукт  Peace

# 648
  • София/Дружба
Предварително искам да се извиня за изключително тъпия си въпрос,  Embarassed
Маска за коса (от купешките) мога ли да сложа преди измиване, на мръсна коса?
И ако може колко време горе-долу е добре да се седи с нея, добре ли ще е да се нагрее?

# 649
  • София
И ако може колко време горе-долу е добре да се седи с нея, добре ли ще е да се нагрее?

Може  Peace аз бих седяла 30-40 минути + леко загряване; ако имаш някакви масла вкъщи също можеш да добавиш  Peace

# 650
  • София/Дружба

Може  Peace аз бих седяла 30-40 минути + леко загряване; ако имаш някакви масла вкъщи също можеш да добавиш  Peace

bouquet  Hug мерси, ще пробвам

# 651
Напоследък имам косопад. Преди години имах същия проблем и след консултация с лекар ми предписа курс с Ревалид- ампули и шампоан. Така 3 месеца. Даде ефект.Но сега ми се иска някаква маска или нещо подобно, защото от курса  с хапчетата напълнях и след това мина доста време, за да вляза отново във форма.Ето затова се записах да следя темата!

# 652
  • в 1001-та нощ
можеш да опиташ максито - аз не напълнявам от него  Peace

# 653
  • Щастлива мама на 3 слънца
Напоследък имам косопад. Преди години имах същия проблем и след консултация с лекар ми предписа курс с Ревалид- ампули и шампоан. Така 3 месеца. Даде ефект.Но сега ми се иска някаква маска или нещо подобно, защото от курса  с хапчетата напълнях и след това мина доста време, за да вляза отново във форма.Ето затова се записах да следя темата!

аз след раждането получих косопад какво ли не пробвай и не пих ,но само натъркване с чесън в корените ми помогна, успех

# 654
Точно и при мен започна след раждането. Дъщеря ми е родена секцио.

# 655

аз след раждането получих косопад какво ли не пробвай и не пих ,но само натъркване с чесън в корените ми помогна, успех
Колко пъти и как се натриваше с чесъна?

# 656
  • в.преслав
Това с чесъна дава резултат,но сега в тия жеги,когато се потим обилно,ще се носи неприятна миризма покрай вас.Моя приятелка се натриваше с разрязана склидка чесън,после отгоре с рициново масло и седеше така,по-точно преспиваше така и на сутринта се къпеше.Това го прави доста вечери подред.Отделно си вареше корени от коприва и обливаше косата с отварата.Но една вечер като се поизпоти в дискотеката се наложи да се прибере,защото миришеше на чесън.
  Това с чесъна е по-удобно да се прави зимата.Но определено миризмата се набива в кожата и месеци след това си мирише още,като се намокри косата или се изпотиш.

# 657
писах това в темата за червенокосите, но тук е по-правилното място, та:
снощи исках да правя кичури със слаб изсветлител, който бута до 4 тона. Косата ми е боядисвана в кестеняво-червеникаво, съответно изсветлилтеля хвана точно и само в корените.
Трябва ли да чакам известно време преди да пробвам със супра, която изсветлява до 7 тона, или мога още днес да повторя процедурата?
Благодаря ви предварително  Hug

# 658
Това с чесъна дава резултат,но сега в тия жеги,когато се потим обилно,ще се носи неприятна миризма покрай вас.Моя приятелка се натриваше с разрязана склидка чесън,после отгоре с рициново масло и седеше така,по-точно преспиваше така и на сутринта се къпеше.Това го прави доста вечери подред.Отделно си вареше корени от коприва и обливаше косата с отварата.Но една вечер като се поизпоти в дискотеката се наложи да се прибере,защото миришеше на чесън.
  Това с чесъна е по-удобно да се прави зимата.Но определено миризмата се набива в кожата и месеци след това си мирише още,като се намокри косата или се изпотиш.
Ще пробвам тогава само корените от коприва.

# 659
Някой пробва ли вече новата серия на Лореал Париж с аргинина http://sphotos.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/314137_353182151396746_239593092_n.jpg ? Аз мисля да се сдобия с шампоана и лосиона, на балсама и маската нямам никаква вяра, никога не съм била доволна от тези продукти, масовите на Лореал. Също много ми стана странно за тази маска на Гарниер, на мен марката изобщо не ми допада (говоря откъм продукти за лице и тяло най-вече), но след тези отзиви се чудя дали да не я пробвам и нея  newsm78 Забравих да попитам и тривитамиолът може ли да се смесва с Тричуп-а? Или по -добре отделно да се използват?

Общи условия

Активация на акаунт