За политика хич не ми се говори. Те всички като ги изберат не помнят откъде са дошли, но ББ е вече като Бог и Супермен в едно.
Аз утре сутринта ще пускам документите за яслата, утре в 8,00 отварят системата за регистрация. Дано да се класираме
Но ... идва нова седмица, нов късмет, топло време, добро настроение! 
. Много хубаво и истинско, накара ме да се размисля и да забавя темпото! 

от няколко нощи вече спим по-спокойно, будим се на сутринта за млякото към 5....товаааа си е цяллооо постижениееее....случва се за първи път от както се е родил

, аз вчера не можах да стана от болки, то аз съм с мигрена от малка, ама с годините нещо става по тежка
, направо ужас. Аз го карам с повръщане и цял ден не минава и не минава, той ММ се грижи за малката, ама тя като види вратата затворена и почва да чука по нея "мама-мама", абе отврат ден
.
)) влиза и в два шкафа. аз съм ги изпразнила заради нея, тя се намърдва вътре и упорито се опитва да се затвори. само където винаги си оставя едното краче вън и някакси това със затварянето не й се получава

Когато се занимава сама само ми хвърля по един поглед от време на време, за да се увери че съм там и не съм я изоставила
Много готино! 
Препоръчани теми