Вкусни козунаци и писани яйца ще приготвят Януарските ни слънчица :)

• 32 851
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Димара, не я плюе, тя е един вид "без отмиване". Иначе се ползва по традиционния начин, на четката не слагам по много паста.

За политика хич не ми се говори. Те всички като ги изберат не помнят откъде са дошли, но ББ е вече като Бог и Супермен в едно.

Аз утре сутринта ще пускам документите за яслата, утре в 8,00 отварят системата за регистрация. Дано да се класираме  Praynig

# 106
  • София
Ох, този снеговалеж днес ме довърши! Не стига че почти не спах тази нощ, цепеше ме и глава, а и времето се сговни! ooooh! Но ... идва нова седмица, нов късмет, топло време, добро настроение! Flutter

Аз и ти, разби ме с това стихотворение  Hug. Много хубаво и истинско, накара ме да се размисля и да забавя темпото! Peace

Пепита, стискам палци да се класирате за ясла, че тук е доста тегаво... ooooh!

dimara, дано вече всички неразположения да са отминали и да се наслаждаваш на бременността си! Hug

Тази вечер ММ приспа хлапето в 20 без 15, та ще видим утре заран до колко ще спинка!
А и да ви се похваля, днес ММ ми направи торта! Мммммм, вкусно! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 107
  • София
Записвам се да ви следя доколкото мога.

Силно стиснати палци за Тея Simple Smile

# 108
  • В две тъмни очички
Много спокойно тук бре Whistling

Зъб номер 8 още не е избил. Надявах се да е днес,ама май няма да стане, утре ще е!

Мен пък не спира да ме боли глава от 2-3 седмици  ooooh!

# 109
и мен много ме боли глава тези дни. то аз че си имам хронична мигрена имам си, но според мен сега е породена от калпавото време, налягането се мени много покрай тези силни ветрове.

абе аз пак имам проблем с храненето на дара. намали всичко, което яде на половина, а то и преди това хич не беше много... яде по 3 пъти, почти никакви манджи, предимно солети и банан, дори попарата сутрин не я долюбва вече. почвам пак да се шашкам!

# 110
добро утро и добър ден   Nature Sunny

ние изкарахме 9-ти зъб, 10 е на път с едно връхче Simple Smile от няколко нощи вече спим по-спокойно, будим се на сутринта за млякото към 5....товаааа си е цяллооо постижениееее....случва се за първи път от както се е родил   Laughing  много се разбърборихме, непрекъснато нещо обясняваме, вчера се научихме да казваме, че навън вали "аг" = сняг  Laughing  днес ще се пробваме със слънце  Laughing

Елч да не ви никнат зъбки? това не ядене на това ми прилича?

ами хубав ден от мен   bouquet

# 111
Добро утро!

Кате, мерси за кафето!  Hug

Елч, Зори от време на време си променя вкусовете и както довчера нещо го е обичала много, от днес вече не... Сменям и пробвам, докато стане. Макар че не мога много акъл да давам, щото мойто чаве си е от ящните като цяло..  Rolling Eyes  Огледа ли й устата, да не би някой мъчен зъб да е покълнал?  newsm78

Бубе, що така главата? Confused

Димара, дано вече преминава този кофти период и да нямаш повече притеснения и лоши преживявания! Как е Петър?  Само да сте здравички всички!  Hug

Пепита, стискам палци и аз за яслата!  fingerscrossed

Тази сутрин си отварям очите и виждам дребното изпълзяло от кошарата, стои пред мен и ми оставила играчката си лъвчо пред носа да я гушкам..  Mr. Green  Естествено, трябваше да я гушкам, откази не се приемат.  Laughing

# 112
Кафе, чай и закуска

Такаа, аз успях да регистрирам хлапето за яслата. Учудващо бързо и добре мина, системата нямаше никакви проблеми. Сега ще чакам 10.05. за класирането.

Калина пак ще я мъчат зъбите, вчера ака на барабонки, а така става като тръгнат. Сега чакаме кучешките.
Докато се наканя и Катето пуснала кафе, ама нищо.

# 113
Добрютро мацки,

сега зачетох, че и други с главоболие тия дни  Sick, аз вчера не можах да стана от болки, то аз съм с  мигрена от малка, ама с годините нещо става по тежка  ooooh!, направо ужас. Аз го карам с повръщане и цял ден не минава и не минава, той ММ се грижи за малката, ама тя като види вратата затворена и почва да чука по нея "мама-мама", абе отврат ден  #Crazy.

зъбите ние сме с 10, 4 от тях кътници, ама нещо явно пак я мъчат, че снощи беше едно мятане, едно мрънкане цяла нощ, та ще видим, избива ли още някой или просто кътниците не са изцяло излезли.
политиката  #Cussing out

Мацки, с кво занимавате децата, като сте си вкъщи, направо издивявам, днес мисля следобед да я изведа, ама цяла сутрин вкъщи  newsm78

# 114
кате, буби, зъбите са далече. а и дара като изкарва зъби започва да спи като мечка, през деня спи по 6-7 часа, а сега си е жизнена - дърдори и се хили. и на въпроса на инка - не я занимавам с нищо Embarassed тя си обикаля и си играе, от време на време идва при мен да ми подава водата си или да ме "храни" с лъжицата, която мъкне по цял ден. сега има и нова мания - всяко нещо се опитва да си го закрепи като телефон, между бузата и рамото. явно е гледала баща й, че прави така и сега тества дали е удобно Simple Smile)) влиза и в два шкафа. аз съм ги изпразнила заради нея, тя се намърдва вътре и упорито се опитва да се затвори. само където винаги си оставя едното краче вън и някакси това със затварянето не й се получава Laughing Laughing Laughing

# 115
Добро утро!
Мерси за кафето и закуската  Hug Hug Hug

И моите мишки полудяха в къщи- хем си играят вече сами, че и с каката...но това временце  Close

Ианче аз с тях играя на балона се надува, на гоненица/аз пълзя след тях/ , на криеница/ най-често е спалнята-зад пердетата, кошарата на Ивчето, зад дъската за гладене/...напоследък много обичат да се крият в гардероба/ с плъзгащи врати е/...и аз обикалям и викам"Децаааа, къ де стеееее?" и те се заливат от смях вътре  Laughing играем и на вземи шапка, дай ми шапка/играем с 2-3 шапки, слагаме ги и ги сваляме от главите си и ги разменяме/.

Обаче най-любима им остава играта :Прекарай мама"- състои се главно в успешните им опити да съботират чистенето и подреждането. Най-често да пускат разни предмети в кофата с вода, или да си топят ръцете до раменете в нея, да събарят дрехи от простира, да дърпат чаршафите или завивката от спалнята...и так далее  Laughing
Жана съсвем спря да яде, но пък суче денонощно. Зъби...
Оппа...ставам

# 116
я ми кажете, ама честно, без изтъкваници по колко време на ден си играете на тези игри?
защото то е ясно, че всички се крием и пълзим и т.н., но в ежедневието на дара това е по-малката част, през по-голямата си играе сама или се приспива, а аз се опитвам да готвя, гладя, чистя или просто да цъкам.

# 117
Честно да ти кажа...на мен ми се струва, че е почти целия ден- ама НЕ Е!!! НАй-плътно игарем с слвдобедните часове и надвечер, докато заспят. Предиобед сякаш са по-самостоятелни.
Ето сега например, аз си цъкам  Mr. Green, а те ми се въргалят в краката и си играят на дий конче  Tired

# 118
Честно казано, Калина се занимава предимно сама. Аз също си играя с нея, но по-голяма част от времето си играе с играчките, ходи след мен, или е в кошарата да си подремне  Mr. Green Това е когато сме си в къщи. Но тя е много самостоятелна, в смисъл че не иска да си играе с мен  Sad  Когато се занимава сама само ми хвърля по един поглед от време на време, за да се увери че съм там и не съм я изоставила  Grinning

# 119
Хаххахаах, много смях със стърчащото Дарино краче и играта "Прекарай мама" на Мила!  Joy Joy Joy Joy   Много готино!

Елч, дано прояде диването! Давай от вашата храна, докато се храните. При нас вече е абсурд да седнем да ядем без нея. Иска всичко, което ние ядем - салата, манджа, всичко...

При нас Зори я занимава кучето. Направо не знам какво бих правила без него, честно. Давам си сметка, че той понася по-голямата част от задължението за развлечение на дребната...  Mr. Green Например давам им една малка ПВЦ бутилка и забравям, че ги има. Днес така даже си измих косата (на отворена врата, разбира се).

Боже, не знам какво е това токсично ако, снощи беше издрусала крушата тайно, хем я проверявам по сто пъти и за нула време дупето пламна!  Confused Намерих обаче едно уникално средство, един вид невенова маз, която купих преди известно време за напуканите ми ръце от ДМ-а. Еми няма такова чудо, честно. Мажа всичко - рани, изгорено, напукано, изсушена кожа, а сега установих, че и с дупето върши чудеса. Майка ми наскоро си беше пльоснала някакво вряло олио на китката, направо страшна гледка беше. Дадох й да се маже и за 3-4 дни й се оправи кожата. Не се сдържах да споделя, може и да откривам "топлата вода", ама... Simple Smile
Ей т'ва е: http://www.amazon.de/Balea-Melkfett-Ringelblume-2er-Pack/dp/B005FW8EM4

Общи условия

Активация на акаунт