Вкусни козунаци и писани яйца ще приготвят Януарските ни слънчица :)

• 33 033
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
Привет от бойното поле!
Принцеса сърдитка иска само да цока а няма какво и само реве по цял двн, изяжда около 100 мл айрян за цял ден и не иска нищо друго. Чак сега заспа и сядам да ви навестя.

# 181
Бебеш, нямаш ли вече кърма? Всичко друго ли отказва? Сега се сещам, че често срещан ефект от упойките е временна загуба на апетит. И на мен ми се е случвало. Ще й дойде мерака за ядене, няма къде да ходи. Ама верно е принцеса тя!  Heart Eyes

# 182
Днес сложиха Синфлорикса на Кали, и ни измериха: 9 150кг. и 78см.

Козунаци ще правя в хлебопекарната. Резултата от първият ми опит го показах във фейса, супер стана. И тъй като ще сме при мама яйца ще се боядисват със сигурност и двете ми щерки ще вземат дейно участие  Mr. Green
И тъй като съм се сетила, Бенджи, с теб ще успеем ли да се запознаем или и този път ще се разминем?

Ако някой вземе нейна играчка, а тя се разплаче и противи не настоявам да я даде. Смятам, че всеки има лични вещи и не е длъжен да ги дава, ако не желае. Обратното също важи, ако иска чужда играчка и детето отсреща не е съгласно-обяснявам, че си е негова.

smile3521  Абсолютно съм съгласна.

Бебеш, важното е че все нещо поема. Ти пиеш ли нещо за увеличаване на лактацията? Лелеее, как говоря, някой ще си помисли, че съм специалист по въпроса  Mr. Green

# 183
Днес сложиха Синфлорикса на Кали, и ни измериха: 9 150кг. и 78см.

Козунаци ще правя в хлебопекарната. Резултата от първият ми опит го показах във фейса, супер стана. И тъй като ще сме при мама яйца ще се боядисват със сигурност и двете ми щерки ще вземат дейно участие  Mr. Green
И тъй като съм се сетила, Бенджи, с теб ще успеем ли да се запознаем или и този път ще се разминем?

Ако някой вземе нейна играчка, а тя се разплаче и противи не настоявам да я даде. Смятам, че всеки има лични вещи и не е длъжен да ги дава, ако не желае. Обратното също важи, ако иска чужда играчка и детето отсреща не е съгласно-обяснявам, че си е негова.

smile3521  Абсолютно съм съгласна.

Pepita, ние сме в Плевен от 31-ви до 13-ти, вие кога идвате? Калифорния, звънни като си свободна, ако си тук, здрави сме вече Simple SmileЧопи, и ти Simple Smile  На Великден ще сме си във Варна, че нали съм именичка.  Козунаци ще купувам, няма да се моря, а хлебопекарна нямам.

# 184
Бенджи, пътувам с децата в събота на 7-ми, ще се прибираме след Великден. Значи ще се видим  newsm44

# 185
Бенджи, пътувам с децата в събота на 7-ми, ще се прибираме след Великден. Значи ще се видим  newsm44
Супер, чакаме ви  newsm44

# 186
какче, сватбата е в петък.
аз вчера си взех роклята, ама имам бая забележки Sad не стана точно, както я исках.
е, мина теста на мм, който по принцип е маанаджия. та щом той не видя кусурите значи никой няма да ги види, ама...
вчера забравих да се щракна, за да ви я покажа, но като мине сватбата ще я видите.
иначе търсения ефект с комбинирането по цвят с мм го постигнахме де. и двамата сме в черно и сиво и то в еднакво черно и сиво Wink

тези дни се занимавах с букета на булката, а сега се чудя как да опазя един нокът, който ми се е зачупил. с месеци не ми се беше чупил нокът сега се сети!

# 187
# 188
Бенджи, ние излизаме след 13.30, че не можем сколасаме преди това. Дават го да вали следващите дни, но ако не са познали сме на линия.  Simple Smile

# 189
За неяденето - стана от само себе си, при нас никакви правила не важат, за нищо. Ни за ядене, ни за спане - от 1 месец някой ми смени детето..... или просто поумня. (пу-пу)
За удрянето и бутането - ние сме шайка от 5 момчета и Рая и все по-големи - удрят се, бутат се... и тя в кюпа. И аз съм против агресията, но обяснявам ли обяснявам на 3 год. и приятел, че Рая като го удари да не я удря и той, защото тя си мисли, че е игра и така по 1000 пъти на ден.   ooooh! Те са деца - естествено, че си сипват пясък по главите - казвам им, че не е хубаво и че боли на очичките и се надявам да го разберат по-скоро. Аз мисля като Ети. Не я пазя. Не се меся в игрите им. Гледам отдалече. Не знам в БГ как е... там ме гледаха като изкопаемо, че си пускам бебето да лази по земята. Може и да ме набие някой, ако сипе пясък на главата на детето му, знам ли. Аууу...аз съм от лошите майки дето описвате, стоят и гледат  Mr. Green (естествено, че отивам и и казвам ,че не е хубаво да прави така, ако друго дете го направи също)
Игрането е повече навън - в къщи сама не може - макс. 10 мин. и започва да ми носи играчки, химикали и др. пособия за игра. (Тути гледам, че и ти си писала съвсем същото)
Буби ти не се оплаквай - виж каква мамина отмяна си имаш в лицето на Джоузеф. Сладури са големи. Кой кого забавлява обаче не е ясно. Нашият Лъч при гащите ми се крие само и само да не бъде въвлечен в някоя игра  Simple Smile
Буби - не мога да изчезна задълго - пристрастена съм.. Така ме болеше вчера главата, че изпратих таткото и Рая с момчетиите в парка и си заспах в 6 часа следобед, та до 6  сутринта  Embarassed

# 190
  • София
аз вчера си взех роклята, ама имам бая забележки Sad не стана точно, както я исках.
е, мина теста на мм, който по принцип е маанаджия. та щом той не видя кусурите значи никой няма да ги види, ама...
вчера забравих да се щракна, за да ви я покажа, но като мине сватбата ще я видите.
иначе търсения ефект с комбинирането по цвят с мм го постигнахме де. и двамата сме в черно и сиво и то в еднакво черно и сиво Wink

тези дни се занимавах с букета на булката, а сега се чудя как да опазя един нокът, който ми се е зачупил. с месеци не ми се беше чупил нокът сега се сети!

Еееех не се сдържах  Joy Joy Сложи му малко С200  Mr. Green

# 191

Еееех не се сдържах  Joy Joy Сложи му малко С200  Mr. Green

И аз -    http://www.youtube.com/watch?v=lSXpzN2J7G0

# 192
Добро утро!

Джанче, тая сутрин как е положението? Кафето ще помогне ли?  Wink

Елч, Фащай чая и лепилото и почвай ремонта на нокътя! Между другото много интересно ми беше това клипче. Ейвалин, мерси! Аз един път съм лепила нокът, щото се беше счупил под отделената част и ме болеше. Брат ми ми даде акъл тогава и ми го залепи, та стана номера...  Mr. Green

Пепинка, пиши, виж как те търся, като изчезнеш. Не се покривай и ти като мацата!  Laughing А Рая е мини терминатор, тя нужда от протекции по градинките няма, че като я гледам каква е бойна още малко и ще ги тръшка наред другите. По-скоро тях ще трябва да вардиш.  Mr. Green 

Днес съм се наговорила да излизаме с една приятелка, тези по ТВ ме утрепаха с прогнозата за дъжд..  Rolling Eyes

# 193
Добро утро

Диди Надявам се на сладък Вико да му се услади Хер бебе Hug Иначе за държавните кухни можеш да погледнеш тук - http://detskakuhnia.com/sofiya. Чувала съм от майки,чиито дечица са записани в ОДЗ,когато са си в къщи че могат да взимат храната от ОДЗ - то,но в противен случай не знам. Може би да попиташ на място Peace Вие кандидатствате ли за някое ОДЗ или ясла?

До после Wink

# 194
Ако някой има желание може да дойде да ни види. Свижданията са от 16 до 17ч. Единственото условие е да съе били здрави последните 2 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт