Вкусни козунаци и писани яйца ще приготвят Януарските ни слънчица :)

• 32 853
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря на всички Ви за прекрасните пожелания за Р.Д. на дъщеря ми  bouquet Много сте мили Hug

Люба - Да, първолаци сме наесен Peace Heart Eyes Сега избираме училище Laughing Whistling То и това не било лесно Crazy Tired Laughing

Адис - радвам се,че Марти днес е по-добре Hug

Всички болнички - бързо оздравявайте Praynig

Нещо не мога да си събера много мислите,ама то след днешния ден.. Crazy Купона в предучилищната мина много добре - дивяха,лудяха,вдигнаха у-щето във въздуха Laughing Луда работа Whistling А след това и в къщи Crazy Laughing

# 631
  • София
Рали, да ти е живо и здраво детенцето!  Hug

Адис, браво на Марти! Бързо да се оправя детето! Hug

Инка, бързо оздравяване  и на теб и пиши по-често! Hug

Буби, радвам се че малката приема отсъствието ти добре! Използвай намалението и релаксирай подобаващо! Браво и за прегледа!

Да се отчета и аз, че резултата от цитонамазката е супер, даже пак съм станала 1-ва гр., само остава да си следя мозайчицата, а и да си пуснеме едни кръвни изследвания с ММ, за да разберем папилома вирусът от кой вид е :peace

Пепинка, радвам се че двечките с малката сладурка сте вече добре и се радвате на живота! Само така! Hug Тази година ще си идвате ли?

Мелона, адашката е супер скица! Mr. Green

След тежка и дълга нощ и дълъг ден, през който Виктор спа точно 15 мин. сега съм като зомби, но важното е че днес малкия разбойник не е вдигал температура. Излязоха му 4-5 пъпки по лицето и явно вече нещата си идват на мястото. Но пък беше супере кисел, дра се като че ли го коля, не знам какво си мислят вече съседите! ooooh! После тъкмо се успокои и взе че падна и се удари на ръба на леглото, та си има и синка на главата! Tired

# 632
  • София
Добър вечер!

Рал, честита рожденичка!

Инка, на мен ми липсваше  Hug Пиши по-често, ако имаш време!

Буби, Какче, радвам се за добрите резултати при вас!

При нас няма нищо интересно. Ядосвам се, че утре ММ ще ходи на работа, въпреки че и през почивния ден, който се отработва също ходи Sad. Ади пък се научи да се качва на облегалката на дивана и от там да се хвърля / скача. Страх ме е някой път да не се засили към ръба на масата.

bouquet

# 633
  • В две тъмни очички
Ехоуууу, здравейте!

Говорите за АГ, та да се отчета и аз - че нали съм си в Пловдив и веднага се възползвах от "намалението" и отидох при моята си АГ, както и успях да се класирам за мамолозите тук.
Цитонамазката е перфектна, няма изменения - 2 гр съм, но това не ме притеснява(така е от 7 години). Микробиологията не е много добра, че са се появили някакви гадни гъби  Close , ама ще ги тормозя и тях и рано или късно ще ги преборя. Направих си и ехография на двете гърди, всичко е повече от перфектно  Rolling Eyes Доки каза, че съм като нераждала жена, дори мастопатия не можел да постави като диагноза, та написа само "Двустранно структура съответна на възрастта". За съжаление не мога да кажа същото за външния вид на гърдите ми....но.... здраве да е!

Хич не ми се прибира да ви кажа  Confused Тук си ми е много хубаво и ми е толкова мило да се срещам с най-най-близките ми приятели... Ама няма начин , пък и е добре да се прибера, че хем се охарчих (нали тук си знам магазините) с костюмчета, дънчици, обувчици, блузки....ужас, хем спрях с диетата , че мама само ме тормози с любимите ми гозби и взех да качвам коремче!

Та... мисля че това е покрай нас...

# 634
Нещо не ме хваща сън днес. Цяла нощ се въртях в леглото и сега когато Тея заспа не мога да заспя, хем ми се спи хем ми е едно такова...

Прпинка, не съм спирала да ви стискам палци и съм сигурна че скоро ще си имате второ детенце.  Hug

Аз започнах диета и вече се чувствам много по-добре. Вчера започнах да си правя упражненията за стягане на корема и явно съм се амбицирала прекалено защото днес съм с муслулна треска  hahaha

На мен пак ми е едно меланхолично и прецакано настроението... Имам нужда от промяна, трябва да сме я или града или мъжа  Mr. Green

# 635
буби, уреди се! Wink хем ти без бебе, хем малкото сладуранче - доволно Wink
браво и за раничката.

бебо, много голяма вашата мацка! по снимките хич не й личи да е толкова голяма, изглежда много красива финна мадама Simple Smile

мелона, и дара го прави това с носа, не знам каква е тази щуротия.

и се крие много смешно. тя от 2 м. го прави, но сега явно й стана по-интересно и като ме чуе, че идвам от другата стая и веднага се прикрива - зад легло, зад кошара, в някой шкаф, зад вратата. ако прецени, че й се вижда някоя част - ръчичка, краченце, бързичко я прибира и нея Simple Smile и се спотайва ухилена. като я открия се хилонти с глас! Laughing

# 636
Привет, момичета!

Аз съм с кафето:

Не че може да ми се случи подобно нещо, но все пак...  Wink

Какче, Бубе, браво за добрите резултати.  Peace

Бубе, стига си лъгала хората, не само, че нямаш коремче, но и си възслабичка!   Hug

Елч, Дара е готова за таен агент!  Mr. Green Само издайническата ръчичка на шкафа малко дава жокер, но дори и така е идеална за целта. Но най-важното е, че прояде. Wink

Бебеш, реши ли кога ще ходите на почивка с Тея?

Ние днес от 7 без 20 сме на крак... Аз изчистих, прах, простирах, изобщо идилия... И вече ми се спи.  Tired

# 637
шшшт, буби, да чукаме на дърво за прояждането, че сега нали е с разстройство. не мога да го овладея и това си му е. днес ще звъня на педиатъра Sad

# 638
Елч, не занесе ли проба от акото да се разбере от какво е?

# 639
не, тя се беше нормализирала и днес пак.
то не е супер рядко, но все пак...

# 640
Елч, милата Дара, дано бързо го овладеете  Hug
Какче, браво за хубавия резултат, много се радвам, Буби, браво и на теб  Hug
Инка, липсваш, пиши по-често и бързо да се оправяш.
Бебеш, как се чувства Тея, има ли някакви ограничения, които трябва да спазвате сега след операцията? не се ядосвай на тм, ако можеш да се абстрахираш и да намериш начин да отпуснеш парата с нещо(на мен лично ми помага шопинг, среща с приятели или пък понякога почвам да чистя ...). мен мм сега ме ядоса и излезе, ама гледам да не се впрягам много, само ме е яд, че не се съобразява с децата и ги обременява с неговите настроения, но...надявам се един ден да намерим разрешение на въпроса, засега това няма как да се случи за съжаление...

# 641
Елч, какво даваш за разтройството? Наш'та педи ни беше изписала ентерол прахчета. Но ако продължава по-дълго време, може би не е зле наистина да дадете проба, знам ли...  newsm78

# 642
  • София, Лагера
Ехо! Здрасти мацки!  Party

Гледам, че коментирате мляко и шишета.  Терв така и не пропи АМ. Пие си вода, но не се приспива с шише. Пие от шише НУК с мек накрайник, не биберон или от шишенце на Топи Типи.

Ейприл, аз с 6 ръце бих ти препоръчала моя педиатър, пък и ти е близо - в 14 ДЩЦ ;тоя е шефа на ДКЦто). Ако те интересува, пищи ми на лични. Peace

Аз от няколко дни съм се заровила във ФБ и общувам със съученици от.. 5 и 6 клас!!!  Flutter Един съученик направи група преди няколко месеца, но аз сега се активирах и направихме пълни списъци на четирите паралелки. Страхотно съм щастлива, върнах се в спомените, намерих си детските приятели, припомнихме си учители, екскурзии, изцепки!!! Голяма част от хората все още си живеят в района (Орлов мост) и си се срешат, някои са се изпоженили помежду си, на други децата им играят заедно  Heart Eyes

Софиянки, призовавам ви на среша другата седмица в Борисовата!  Flutter

Боничките да оздравяват!  Hug

# 643
Оох, Бебеш, ти ще се вталяваш, а аз се чудя как да си задържа килата.  Confused Постепенно, постепенно си слизам надолу и пак ще заприличам на чируз. Ям си както преди, хем съм при  Mr. Green мама, но вчера като се претеглих  ooooh!.

# 644
Здравейте Hug
Какче,Зън Благодаря и на вас за хубавите пожелания Hug Диди радвам се много,че цитонамазката ти е ОК Hug Пиши моля те какви изследвания ще правите с ТМ за вируса /може би за различните щамове или newsm78/,че и аз го имах преди време,но не съм правила кръвни изследвания Rolling Eyes Може и на лични Wink Аз ще ходя другата седмица на АГ,стискайте палци цитонамазката да е ОК Praynig

Елч - смекта или ентерол за разстройство,но пък щом продължава повечко време може би наистина е хубаво да се изследва Peace Дано бързо да го овладеете Peace

Адис - за съжаление понякога си изпускаме нервите, и на нас ни се е случвало да се скараме с ММ пред децата и виждам,че това не се отразява добре на голямата ми дъщеря Confused Малката засега не се впечатлява Laughing И ние щем,не щем си придаваме понякога настроенията на децата,но гледам все пак да не се случва често.  Гледай да не му се ядосваш на ТМ,може временно да не е бил на кеф Wink

Аз пък снощи съм се заровила в ФБ и малката така падна от дивана и си удари главата,че после ми беше едно криво  Confused Добре,че няма сериозни поражения Praynig Явно си е прехапала устата,защото тече кръв, а и бая издрънча главата й на пода /макар,че има килим пред дивана/,та после два часа я наблюдавах за някакви реакции Tired ooooh! Растем,растем..... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт