Вкусни козунаци и писани яйца ще приготвят Януарските ни слънчица :)

• 32 856
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, момичета! Дано не сте ме забравили, че не съм писала от много отдавна. Нещо напоследък все не намирам време. Малката е голяма фурия и като ме види, че сядам на копмютъра и тя иска да пише или да й пускам тържеството от градината на брат й LaughingМного му се кефи и само с него яде и ръкопляска и танцува LaughingА като се сети за това тържество и стола даже почва да ми влачи, за да й го пусна Laughing А като ми писне от едно и също й пускам песента Носа, носа във всякакви варианти и тя пак почва да танцува и да ръкопляска Simple Smile
Малката пропи течности от както й ги сипвам в чашка със сламка, но още се кърмим и през нощта даже и няма и скоро да се отучи. А АМ никога не е пила. Предлагала съм 2 пъти, но категорично го отказа с рев даже.
Отивам да ви чета, че имам много за наваксване

# 616
Тук времето стана като за плаж и сме все навън, че скоро като стане като фурна и няма да можем да излизаме... от басейна. Паркът ни е като роден дом, повече сме там, отколкото вкъщи. Само където не спим там. А и вече всички сме здрави и търчим като за световно.
Рая търчи подир момчетата, те я гонят, но тя упорито им досажда. И понеже те непрекъснато стрелят с пръчки...вече и тя може (за ужас на баща и).
Биберон така и не се научи да ползва през живота си (въпреки, че имаше моменти, когато аз много настоявах) - пие от обикновено пласмасово шише, от всякаква чаша и директно от чешмата в парка  Grinning и само послъгва, че е жадна, за да ги водя на чешмата да се мокрят. Улива се редовно, но пък все по-рядко.
Зайка, Димара - много ви се радвам. Аз силно си вярвам в късмета и си самостискам палци да ме огрее скоро.
Марти, Михаела, Виктор и Лия да оздравяват бързо (милите човечета, като чуя, че някой е болен и ми става криво). А Бубето да не се тревожи за Влади - ще и мине...Синините, драскотините и раните са част от игрите. Щом не са животозастрашаващи не ме плашат.
Калифорния - направи домашно кисело мляко.

Силве, Ну заяц - честито и още дълги години здраве.

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 02:17 от pepink@

# 617
Добро утро Hug Днес моята голяма дъщеря става на цели 7 години Hug  newsm68 Да ни е жива и здрава кака Александра Heart Eyes Почерпчица Flutter

и кафенце Hug

Хубав и усмихнат ден на всички!

# 618
ral_r Честит рожден ден на каката!  Heart Eyes Heart Eyes Да ти е жива и здрава, все напред да е!

# 619
Рал, да ви е жива здрава малката, пораснала рожденичка! Много усмивки и късмет във всичко й желая! Честит празник и на теб!

Ви, Ну заяц, Честит рожден ден, на патеричка! Бъдете живи и здрави и много щастливи!

Марти днес е доста по-добре, мисля че избегнахме пиенето на аб, мрм, много помогна компреса от извара, два дни беше и на инфлуцид и тонзилотрен през 2ч., ако може да ти бъде полезно това като информация, бързо оздровяване  Hug
Бързо оздравяване и на Лия, дано не се наложи аб  Hug
Какче,   Hug и за Вики!
Хубав ден от мен!

# 620
Привет!

Рал, честита ти рожденичка!  newsm59 Да ти е жива и здрава, да расте голямо и щастливо дете! Честит празник и на теб!   bouquet

Адис, радвам се, че Марти е по-добре вече. Дано и всички останали болнички да се почувстват  по-добре.

В пролетното мрачно време има нещо много приятно, особено, когато е топло. Времето е толкова ясно, виждат се всички видове планини и на север, и на юг. Почва мойто време...  Sunglasses

Днес аз съм на аг преглед, а Зори отива при баба си и дядо си, да се гледат. Вчера я оставих сама с тях, без да съм там. Играли са, изморила се е и се приспали почти без рев (само мъничко се опитала да поплаче). Днес пак. Прави бяхте, трябва да я оставям сама с тях. Иначе, когато и аз съм там все за мен се лепи, вдига ръцете, мрънка и изобщо не обръща внимание на друг. Без мен нещата са къде, къде по-добре...

# 621
Благодаря за топлите пожелания!  Hug
Рал, честит празник на порасналото ти момиче!  bouquet
Изобщо не мога да се концентрирам да пиша нещо смислено ooooh!
Сутринта си припомних какво значи "алкохолен глад" Mr. Green
По темата с пиенето и шишетата: Манча пие вода от такова със сламка или от обикновена чаша, кисело мляко ( с малко водица) от такова с твърд накрайник.

# 622
  • София
Рал, да ви е жива, здрава и много усмихната!

Адис, радвам се, че Марти е по-добре! Мерси за инфото, но Михаела почна вчера АБ, че 3 седмици се борих с Тонзилотрен, Тантум Верде , но налепите станаха много пвече, което значи пак Т, ушите и т.н......
Бързо оздравяване на другите болни!
Буби, браво на малката, а и на бабата и дядото. Друго си е да можеш да я оставяш спокойно и всички да са доволни.
pepink@, браво на малката фурия. Ех плаж, басейни... Тук пак е мрачно времето и сигурно ще вали.

# 623
  • sofia
Буби( не исках да го пиша, ама майтап да става), казахме ли ти?

Рал, да ти е щастлива бъдещата ученичка( нали ще е първолаче)

# 624
  • София
ral, Hug На мен ми липсва, че тук нямаме баби и дядовци да помагат, но и на твое място бих издивяла. Нямаме угодия, ей Wink
ЧЕСТИТА ТИ РОЖДЕНИЧКА! МНОГО ЗДРАВЕ Й БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО Й ЖЕЛАЯ!

kak@r@la, с Томи Типи ли даваш млякото? Малката пие от такова, с кръст, фабрично. Дават го за 0+ месеца, но и досега си пие от него, достатъчно пуска.

Чаша с накрайник
не иска. Все пак не мога да купя всички видове, за да видя кой ще си хареса Crazy Но забелязах, че от няколко дни имитира как пие от чаша, като надига разни играчки. Дадох й вода в пластмасова чаша и взе, че пи! Да не повярваш. Е, цялата се намокри, затова ще изчакам да се постопли, преди да почна да й давам редовно.

Леле, тия деца с възрастта стават все по-забавни. Дребното се научи да скача в/у леглото, както и да се върти с разперени ръце, а после й се завива свят и на втората крачка забива глава в пода. Последната й щуротийка е да си запуши носа с пръсти и да "говори" носово Laughing

# 625
Рал, честита ти рожденичка.
Ние вчера бяхме на консултация. Вики е 85см и 12,060 .Общо взето едра мацка. Ама то няма на кой друг да мяза де. Вчера ни беше кофти ден. Сутринта си издра бузата на дограмата към терасата. Следобед ваксината за шарка, вечерта падна и си заби носа.И сега сме с аркада

# 626
Люба, да казахте ми.  Mr. Green   Hug По-честичко трябва да я водя, да не губи тренинг.  Wink

Мелона, и аз много се забавлявам с номерата. В последно време Зори дава цунка, като й кажеш и наглася муцката да я целуваш, умирам от кеф.  Laughing  Освен това се кара и на кучетата, като реши, че трябва да вътвори ред започва да маха с пръст и да ги строява.  Laughing

Аз бях на лекар, мойта раничка също е минала от само себе си и изобщо матката ми била в изряден вид, каквото и да значи това.  Mr. Green Сега чакам да видим цитонамазката и секрета, но важното е, че свърших накрая тази работа.

# 627
  • Пазарджик
Рал,да ти е жива и здрава малката,голяма принцеса,много усмивки и желая!

# 628
Рали,да ти е жива и  здрава куклата!Да е прилежна ученичка и много да те радва!

# 629
Здравейте мамита,

аз съм в К-ли и затова позачезнах от тук, ако някой е забелязал де  Wink Много странно, като съм си в София, въпреки че съм самичка ми остава повече време отколкото тук. Иначе Емата е добре, но аз настинах нещо покрай това време.

Отивам да се пробвам да прочета, кво става при вас!
Целувки и прегръдки

Общи условия

Активация на акаунт