Вкусни козунаци и писани яйца ще приготвят Януарските ни слънчица :)

• 32 530
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Мише,мисля,че работи с касата.На мен не ми се разправя да ходя до личната лекарка за направление и си плащам по 25лв.Всеки път докторът ме пита дали съм с направление,та явно работи със ЗК.Аз съм си доволна от  него,а и пред кабинета винаги има пациентки,които споделят че е добър.

# 661
Гърдите ми изобщо не са се възстановили, то размера си се върна както беше преди на чашка Б, което всъщност много ми липсваше, хич не беше удобно с големи, то тежи, ужас ooooh!(обичам спортни цици-тъй им казвам), ама ......... еластичността е безвъзвратно заминала и земното претегляне направо ги вика сериозно. Confused Confused Confused

# 662
  • sofia
За цици си говорите, а? Гадна работа.

На Лия ще се наложи да и цепат венеца, единия кътник е посинял и набрал, на другите излезнаха връхчетата.
За лека нощ каката чете ' малката русалка' на сестра си. Бяха страхотни.
Момичета, радвайте се на бебешките години. Ирен гледа детско и хич не и трябвам в спалнята. А бебето все си ме иска, просто не го губете.

# 663
Днес децата са кривички явно. Зори постави на сериозно изпитание иначе търпеливата ми натура с целодневен рев и мрънкане... Добрата новина е, че заспа сама в кошарата с много въртене и аз наблизо, но все пак сама...

Бубе, аз какво да кажа, че от чашка Б преди бременността минах на не знам какво...  newsm78
Мойте спаднаха много скоро след отбиването, но определено се поотпуснаха горките. Добре, че са микроскопични и земното притегляне няма какво толкова да притегля.  Mr. Green Мани, мани... Абе каквото такова, аз съм решила да не се впрягам, майка ми твърди, че нейните година след отбиването били възвърнали нормалния си вид, само се чудя дали ме лъже, за да ме успокои или наистина е така.  Rolling Eyes И ако да, дали съм се метнала на нея...  Laughing

А иначе Влади и аз я видях как си се търкаля в мола. Харесва му на детето.  Mr. Green

Люба, много си права! Много мило ми стана.  Hug  Дано на малката мишка й се размине с по-малко болки тая гадна процедура.  Confused

# 664
на Дара й е пробило още едно връхче на зъб, с което пробилите, но все още разкъсващи венеца й зъби стават 3. явно затова днес е била крива цял ден, а може и разстройството да е от това, кой знае. нашият педиатър каза да й даваме само Линекс до понеделник и ако е още така да му се обадим. иначе яде като змей, странна работа!

буби, а честито заспиване сама на зоринка!

понеже се заговорихме за гърди да се оплача и аз - висенето е адско! напоследък като че ли малко се пооправи еластичността, ама старите потничета с деколтетата до пъпа ще седят за дара Sad

# 665
  • sofia
Да ви развеселя ли( на мен ми се плаче)
Имах един потник от Мис Сиксти, който не ми седеше преди добре, от скоро го изрових, носих два пъти и сега го изкарах от пералнята. Момичета, Лия си има потник, голям е колкото блузките и. Какво направих, на 40' прах?! Реве ми се.

Буби, пожелавам ти повече темата заспиване да не ти е на дневен ред. Честито.

# 666
Люба, мойте съболезнования!  Laughing

Циците загрозняват и без кърмене. Пример: аз! От В минах на С, но твърдостта я няма, омекнаха и поувиснаха, поне не ме болят преди цикъл. Обаче, май ми се завръща болезнения цикъл. От 2 цикъла насам имам болки, макар и минимални.

А, колко да го оставям да реве при тръшкане? Един път го оставих и рева 10 минути, като нямаше хабер да спира. Сега не иска да си сяда да яде, и се тръшка, иска да го храня докато си играе на пода. Тогава му давам да види нещо ново като предмет, спира да реве моментално и сяда на мястото си. Но си мисля, че не е правилно, всеки път да му намирам нещо непознато за него, какво ще кажете?

# 667
ааа, люба! мен питай, аз съм спецът по събиране на дрехи  Mr. Green
преди 2 години пускам пуловерите на мм. ужким ги прах както си ги пера, вадя ги - 80% от тях станали детски. обадих му се, хъката-мъката, и го успокоих, че има още 5-6, дето са си ок. да, обаче на следваща пералня по погрешка с неговите пуловери да се прокрадне и една моя червена жилетка и познай - да що беше оцеляло от свиването стана розово или на петна Laughing Laughing Laughing
обаче да ти кажа не му беше лошо - има си чисто нов гардероб с пуловери...и няколко фешън розови пуловерчета Laughing Laughing Laughing

# 668
момичета, развеселихте ме, Елч,  Joy

За тръшкането, и аз я оставям Ивайла, напоследък времето което се тръшка е по-малко.

Люба, много си права, колкото по-големи стават, толкова по-самостоятелни стават  Wink

Бебеш, хубаво решение си взела, какво ще учиш?

Мише, Стоименов работи със зк, но трябва да вземеш първо направление за аг и той вече да ти издаде за мамолог  Peace

Мадлен, не ходиш ли на пазар с малката, аз я слагам в тези колички с приставката за деца и нямам проблеми, докато пазарувам  Simple Smile

Рал,  Hug

# 669
  • София
Добро утро!
Аз да се запиша, че да не ме забравите Simple Smile

Елч, посмях се на твой гръб Simple Smile

За тръшкането - оставям да се тръшка. Като види, че няма смисъл, спира.

За циците - болна тема - никога не съм била под чашка Ц. Последните два сутиена са Б, ама в единия вече има доста въздух Sad

Рал, и ние сме на тема училище. В голяма драма съм, да знаеш.

Щях още да пиша, ама забравих какво Simple Smile Hug

# 670
Адис, ще си доучвам, ама като стане ще кажа повече. Simple Smile
Всъщност има нещо което помага за кратко като ме ядоса мм - надувам си the rasmus мноооого помага  Joy

# 671
  • Пазарджик
Да се разпиша и аз.Нели заспа,Таня е на курс,а мм гледа Формула с приятели.Тишина и спокойствие.
Бебеш ученето доста помага,поради липса не време гледам да не обръщам внимание на нещата които ме влудяват по принцип.А и се научих да се абстрахирам от мисълта ,че Нели не е с мен (това ми е голям проблем)
Любе как така ще и цепят венеца на  Лия Sad,дано мине бързо и безболезнено Praynig

За циците,да успокоя мамите с по едно детенце,може и още да се развалят Mr. GreenСлед втората бременност(чела съм ,че  формата на гърдите не се разваля от кърменето,а от самата бременност,защото за много кратък период увеличават обема си и тъканите губят своята еластичност)на размер го докарвам,че аз по принцип съм с голям бюст,сега имам мечтаната Б чашка(бях C),но за формата няма да говоря ooooh!
А за прането и простирането при мен си е живо изкуство,няма да влизам в много подробности ,че ще ме помислите за някоя откачалка.Половината ни гардероб(моя,на мм и децата)пера на ръка с подходящия прах,това са всички фини материи,такива с ярки цветове и пришити към тях паети ,камъчета и т.н.Отплеснах се Embarassed

# 672
Ние току-що се върнахме от нашите, Зори изяде цяло парче шаран на скара, с което ме изненада, досега не е проявявала желание за риба. Няма лошо, де. Търча с кучетата, храни ги подред...
След малко, като заспи, мислим да лягаме с нея, че ни вдигна в 7 без 20 пак...

Елч, как е Дара днес? Мина ли разстройството?

Люба, много ми стана смешно с този потник, представям си Лия с потник Мис Сиксти.  Mr. Green

Тути, в какъв смисъл ти е проблем? Разделянето с Нели ли? На мен за малко не ми пречи, но виж върна ли се на работа, ще ми е много криво, сигурна съм.  Tired

Много хубаво и мързеливичко днес. Защо утре е понеделник???  Tired

# 673
Буби - ти в 7 без 20, ние в 5,20 по тъмно в събота и неделя.... сега е 11 сутринта и имам чувството, че е вече 5 следобед. А снощи бяхме на гости и си легна в 9,30 и аз си викам "ще се наспим".
И аз се посмях с 'пералните' ви приключения.
Тръшкането като цяло понамаля. Сега е ред на лудеенето, скачането и катеренето. Де що се намери  кофичка, кутия или нещо на което може да се сложи дори и един крак се обръща и се катери по него до недостъпните места. Със събуждането започва да скача по леглото и да пада с все трясък. Абе нечувана енергия от 2-3 дена. Аз заспивам за около 2 сек. и половина дори в седнало положение. От месец вече спи само веднъж на ден. Ако имам късмет 2 часа, ако не 20 мин.
Понеже тук се позатопли и започнахме с тренировките без памперс. Само по панталон. От сутринта до момента съм изпрала 4 панталона - мисля, че панталоните ще се изчерпат преди моето търпение  Laughing.

# 674
добър вечерс  Peace

здравейте момичета Simple Smile

при нас всичко наред - зъби мъби, ларингит марингит, тръшкане, пъшкане и много много смяххх  Laughing

влизам само да ви разкажа как моето маймунче днес се заключи в колата ми с ключовете в колата  Joy Тръгвам аз да слизам от колата и да направа чекинг на чанатата си и понеже бяхме в центъра и то на улицата, реших да го оставя в колата зад волана докато аз си пренареждам нещата....и в момента, в който затворих вратата откъм шофъора, за да тръгна да го взема от другата врата и само му гледам пръстчето как натиска копчето за заключване отвътре и в същия момент гледам ключовете останали на седалката Laughing и шах и мат.... а нашия пич зад волана голям кеф, то беше едно скачане, лендзене, облизване на стъклото, бесене на огледалото за обратно виждане, а аз отвън стоя и му показвам кое копченце да натисне, за да отключи или да дръпне дръйката на вратата....е голямо шоу беше, голям зор.... добре, че ММ пристигна скорострелно с резервното дистанционно та го отключихме, че тази забава нямаше край  Laughing Отключихме го, той нашия си поакал, умирисал цялата кола....оттам смяна на дупето и айде с тати вкъщи, а мама си отиде да си пийне едно кафенце на спокойствие, че ме бе изчаткал адреналина  Laughing

после тръгвам да се прибирам, влизам в колата и чистачките пуснати, дългите също, огледалото за обратно   гледаше някъде си надолу и голям смях падна.....а бе добре, че имахме резервно дистанционно, а и Ади е веселяк, не знам как щях да реагирам, ако ревеше...може би щях да счупя стъклото.... Wink

хубава вечер на всички Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт