Абе то това и аз го четох за бременността, но никой не може да ме убеди в това, че кърменето изобщо не допринася. Разбира се и бременността сама по себе си помага, то възрастта също, ама поне от дистанцията вече на моя опит и наблюдения върху самата себе си съм убедена, че кърменето съвсем скофти работата. Следях ги какви бяха и преди и по време на бременността и след раждането, както и по време на кърменето и след отбиването. Е видях кога започна да настъпва най-съществената промяна. То това пълнене с мляко и изпразване от мляко просто няма как да не повлияе (не казвам за всички, но при мен с 3 размера, че и отгоре вдигнах чашката само от млякото и...) А и сама също си допринесох с тъпите кърмачески сутиени, които нищо не държат, ама сакън да не сложа с банел и да ги натисна нещо и да не избяга млякото

Както и да е.. не съжалявам, че съм я кърмила, но това не ми пречи да си спомням с умиление, може би някой ден ако има второ и след това да се стигне до скалпел
Кате, голям майтап с това заключване, аз сигурно също щях да откача ако ревеше, за щастие обаче резервното дистанционно е в моята чанта

Рал, честита ти рожденичка на патерици, много здрава да ти бъде и само радост да ти носи.
Макар, че ако бях аз, сигурно щях да изчаткам тотално, пък и мойта ревла нямаше да ме пожали... Браво на Ади за спокойствието и на ТМ за светкавичната реакция!
Дано ви стигнат резервните панталончета!

Ние сега се молим в самостоятелна детска ясла да ни приемат/пък като станат на 3 ще кандидатстваме наново в градина
Иначе в това което кара и предучилищната -там няма проблем да я запиша още сега,ама аз не искам
Още ли държиш на него?
Затова пък малката не може да се отърве /засега/ от мен
Може ли да ми пишеш /ако искаш и на ЛС/ след като мине изпита в Горна баня какво точто е съдържал,че имам една приятелка която много държи детето й да е там,но то е една година по-малко,така че догодина ще кандидастват. Да й разкажа накратко какво е било 
Тея проходиииииии