Вкусни козунаци и писани яйца ще приготвят Януарските ни слънчица :)

• 32 523
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
  • В две тъмни очички
Бебеш, честити ви крачета

Жоржи
, ако бяха 50 нямаше да я спазвам....сега са 53.5, трябва да си върна килцата до 51-52

Коя мама беше от Банкя???

# 691
Елч, и аз така се водя по Маша Пепинкова, знам че след около 2 месеца ще правим това, което прави Маша сега. И за хемороидите да ти кажа, моят като се подлюти наскоро, ужас не можех да се седна на д-то. И друг път е било, но сегааа...  #Cussing out. Брей, не минаваше и това си е. Добре че е баща ми да ми каже, че е от червеното вино с което се черпех 2-3 вечери подред, не повече от 100 мл на вечер. Спрях го и се оправих за нула време. Явно дразни червеното вино яко!
Сега една случка с хемороиди. Наша санитарка я заболял хемороидът. И тя знаела, че се правят бани, но не могла да се сети дали с топла или студена вода. И решила накрая с топла и като ги потопила...  #Crazy. Че и втора смяна била на работа. Ходила и се подпирала по оградата, докато пристигне, умирала от болка, хората я гледали като се подпира наведена и сигурно са я взели за пияна...

# 692
Бебеш, честита ти проходила принцеса! Казвах ли ти аз, че чака да мине операцията... Сега може да си щъпука колкото си ще! Да е много здравичка и все в правилната посока да я водят крачетата!

Сакси, Снежи отдавна свикна с гърнето, но и до сега ползваме оня трик с играчките - предлагам и най-любимите, за да не става. В краен случай - Бейби ТВ или мама седнала до нея... Вече ни се налага по-рядко, но наистина се съобразявам с нейния режим - задължително на гърнето веднага след събуждане и по възможност, винаги след хранене. Ако междувременно се сетя, пак я слагам. Често протестира в началото, но се успокоява все по-бързо... След първоначалните протести става, когато е свършила работа (е, има и изключения - ако много й е омръзнало, а няма нужда от гърнето). Лошото е само, че още преди годинката си казваше, като й се ака (издаваше специфичен ръмжащ звук), а от около два месеца вече не го прави. Ако не я сложа на гърнето - памперсът е нейното място  Mr. Green

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 00:24 от Az i ti

# 693
Чакаме момченце пак  Laughing

# 694
Познах, айде честита ти втора снаха, свекърво!  Sunglasses

# 695
Честито, Зайке!

Не всяка майка се ражда двама сина - голяма любов ще пада! (у нас поръчката за момИченце беше от таткото, та и него някой да го обичал, ерго - мнооооооооооооого ще те обичат момците  :mrgreen)
А и ще им е лесно да са близки - хем с малка разлика, хем от един и същи пол - всички условия да са най-добри приятели, да са си опора един на друг. Честито!

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 00:21 от Az i ti

# 696
зайче, честито ти второ момченце!
ама да ти кажа никак не си те представях като майка на девойка, просто с юнаци си супер Simple Smile

аз и ти, къде се загуби! лиспваше!

калифорния, аз от месеци не съм имала проблем, ама реших все пак да не съм безотговорна и да ида на лекар. 50% от мацките получавали хемороиди по време на бременността - супер шит!

# 697
  • София
Ели, честито на малката героиня

Зайке, знам си аз, че си мъжка майка  Hug мислите ли за име?

# 698
Зайкеее,  Hug  smile3525  Две момченца,  newsm74

Ели, честита ти пешеходка. Сега няма вече да се прегърбваш като ходите, сега само ще тичаш след нея   Whistling

# 699
Елч, благодаря ти!  bouquet Много е приятно подобно ласкателство! bowuu
Иначе, чудех се дали да споделя, ама нашия татко си загуби работата... А взимаше добри пари, над осигурителния максимум... И остави, че стана нервен и заядлив, че парите започнаха да са основна тема в разговорите ни, ами и почти постоянно си е в къщи, рови за обяви...
Почти не мога да стигна до компа... А като стигна, надничам крадешком...
Но днес отиде да се разписва в бюрото по труда (казали му, че може и да му намерят работа за минимална работна заплата  Shocked #Crazy Twisted Evil) и после на ремонта... Снежи заспа и аз - бързо във форума. Ама точно навреме съм попаднала - за две чудесни новини! Много се радвам, момичета!

Все пак да си напиша болката - търсим работа за опитен, компетентен строителен инженер-проектант - промишлено и гражданско строителство - има опит и в двете, както и с мостове...

# 700
Мамита,

хич не мога да ви чета, ама утре се прибираме в Сф и ще наваксам, обещавам!
Та, влизам с един бърз въпрос, Ема е с някво зверско възпаление на очите, тук вече бяхме на лекар, но в Сф искам още един път, я кажете къде да ходим, че не ми се занимава с направления и педиатърката??? Някой май беше ходил във Вита??

# 701
Зая, честито ти второ мъжле!  stork-boy
Много се радвам! И аз си те представях като мъжка майка, каквато си бойна, няма начин!  Wink

Аз и ти, съжалявам за работата на ТМ. Дано скоро си намери нещо подходящо и да не се тревожите.  Hug

# 702
  • София
Здравейте!

Инка, д-р Облашка във Вита и д-р Топов в Токуда ти препоръчвам!

Зайка, още като пусна снимка от ехографа ми приличаше на момченце бебето  Hug

Бебеш, честити ходещи крачета на Тея  Hug

Кате, историята наистина е страшничка, добре че си я приела откъм смешната страна Simple Smile. Моя приятелка имаше още по-страшна история с детето си в колата, слава богу завършила добре, но оттогава децата и за секунда не остават сами вътре.

Аз и ти, много неприятно  Confused. Дано мъжът ти съвсем скоро си намери нова работа, даже по-добра от предишната  Praynig.

bouquet

# 703
аз и ти, много неприятно!
още по-кофтито е, че предполагам точно в тази област още се усеща чувствително кризата Sad
дано скоро се намери нещо, а ако се завърти нещо ще свиркаме.
поне, ако се е осигурявал добре от бюрото по труда ще му дадат хубави парички като за начало.

бебеш, честито ти проходило бебе!
ти явно си по-височка, защото аз никога не съм се навеждала, за да водя Дара.
а може и нещо да не съм правила като хората Laughing Laughing Laughing

# 704
  • София, Лагера
Мацки, аз май нещо не мога да се включвам в темите напоследък  newsm78 но да споделя - сестра ми в момента ражда! Много ми е развълнувано!

Катееее, купоооон (на чужд гръб   Wink)!  Joy Joy

Аз и ти, много гадно за работата на мъж ти. Дано скоро намери!  Praynig

Зайкееееееееееей, обичам таааааааааа!!! Честито!!!!

Честити ходещи лапи на Тея!

Общи условия

Активация на акаунт