Вкусни козунаци и писани яйца ще приготвят Януарските ни слънчица :)

• 32 526
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
За циците,да успокоя мамите с по едно детенце,може и още да се развалят Mr. GreenСлед втората бременност(чела съм ,че  формата на гърдите не се разваля от кърменето,а от самата бременност,защото за много кратък период увеличават обема си и тъканите губят своята еластичност)на размер го докарвам,че аз по принцип съм с голям бюст,сега имам мечтаната Б чашка(бях C),но за формата няма да говоря ooooh!
Ти голямо успокоение ни плясна Mr. Green
Абе то това и аз го четох за бременността, но никой не може да ме убеди в това, че кърменето изобщо не допринася. Разбира се и бременността сама по себе си помага, то възрастта също, ама поне от дистанцията вече на моя опит и наблюдения върху самата себе си съм убедена, че кърменето съвсем скофти работата. Следях ги какви бяха и преди и по време на бременността и след раждането, както и по време на кърменето и след отбиването. Е видях кога започна да настъпва най-съществената промяна. То това пълнене с мляко и изпразване от мляко просто няма как да не повлияе (не казвам за всички, но при мен с 3 размера, че и отгоре вдигнах чашката само от млякото и...) А и сама също си допринесох с тъпите кърмачески сутиени, които нищо не държат, ама сакън да не сложа с банел и да ги натисна нещо и да не избяга млякото #Crazy
Както и да е.. не съжалявам, че съм я кърмила, но това не ми пречи да си спомням с умиление, може би някой ден ако има второ и след това да се стигне до скалпел Rolling Eyes

Кате, голям майтап с това заключване, аз сигурно също щях да откача ако ревеше, за щастие обаче резервното дистанционно е в моята чанта  Sunglasses

Рал, честита ти рожденичка на патерици, много здрава да ти бъде и само радост да ти носи.

# 676
Аааа, Кате, направо счупи класациите с тази ваша случка! Напиках се да се хиля!  Joy  Макар, че ако бях аз, сигурно щях да изчаткам тотално, пък и мойта ревла нямаше да ме пожали... Браво на Ади за спокойствието и на ТМ за светкавичната реакция!

Както и да е.. не съжалявам, че съм я кърмила, но това не ми пречи да си спомням с умиление,

Laughing  Бенджи, и аз с умиление, и аз!  Mr. Green

Пепинка, стискам палци за махането на памперса!  fingerscrossed  Дано ви стигнат резервните панталончета!  Mr. Green

Емили, къде се покри пак, бе жена?  Wink

# 677
  • София
Kate, голямо самообладание, аз не знам как щях да реагирам. А отстрани е весело като го четеш  Joy

Не съм писала от 100години, ама искам да ви питам за гърнето. Мислех лятото да пробвам да го науча без памперс, но от известно време не иска изобщо да седне на гърненцето. щом го сложа, става или почва да мрънка  ooooh! 

# 678
буби, не знам как е дара. не мога да разбера аз ли се присингьосвам или има разстройство. ака си както обикновено - сутрин след ядене и евентуално малко следобяд, има си форма, ама някак си рядка. така и не можах да й дам линекса. с воде не го иска, а нищо друго течно не ще да яде сега. на филия ли да й го поръся? Simple Smile

кате, голям филм! Simple Smile

пепинка като я чета и ми настръхват косите, защото знам, че каквото й се случва на нея сега, това ще ни се случва на нас след някой друг месец Simple Smile

бенджи, аз съм кърмила 20 дни, а положението е отчайващо. имах уникално деколте, а сега е кошмар! моето обяснение е напълняването по време на бременността, свързно със всички останали екстри по надуване на циците и т.н. и аз мисля, че е сутиените имат значение. но не знам дали при вас се забелязва, при мен наистина от 2-3 седмици има известно подобрение откъм еластичност. между другото и мамоложката така ми беше казала.

# 679
  • В две тъмни очички
Pepink@, същата работа....нашите двете май еднакви бели правят! Вчера като се прибрахме и като оправих багажа , нахвърлих дрехите за пране пред пералнята и познайте... Дрисличка ги намота в един куп и се покатери върху тях, та имаше освен поглед от високо и доста материал за събиране от кухненския плот  Mr. Green

Кате, добре сте се "позабавлявали"  Mr. Green По - рядко да ти се случват такива истории.

Равносметката от престоя ми в Пловдив +1.5 кг  ooooh! От днес отново на режим...  Crossing Arms

# 680
Добро утро!

Катенце, скоро си мислех, че отдавна не си се разписвала  Simple Smile, а това с колата, звучи забавно, но на теб едва ли ти е било до смях тогава  Hug

Пепинка, радвам се, че малката фурия вече е добре и прави лудории  Simple Smile. направо си те представих, как заспиваш в седнало положение  Laughing 

Елч, щом си ака два пъти на ден и то горе долу оформено, не се притеснявай, дай й един, два дни, по запичащи храни, да видиш как ще е  Hug

Хубав ден от мен!

# 681
Добро утро Hug

Бенджи - Благодаря ти  bouquet

Кате hahaha Joy То на чужд гръб и сто тояги са малко,ама от сърце сме смях hahaha

сакси И аз съм се замислила за лятото,ама май ще е следващото Rolling Eyes Единственото което прави като я сложа на гърнето е да стане от него Laughing А пък ако вземат да ни приемат и на ясла - ще разчитам на лелките Laughing Embarassed

Ети То и училищата,като детските градини Mr. Green Добре,че ти поне покрай каката вкара Ива,че ужаса е пълен ooooh! Whistling Ние сега се молим в самостоятелна детска ясла да ни приемат/пък като станат на 3 ще кандидатстваме наново в градина ooooh!/,ама шансове - малки.... Не знам към кои училища си се насочила,аз съм подала в три общо - в две чакаме края на май класиране Peace Иначе в това което кара и предучилищната -там няма проблем да я запиша още сега,ама аз не искам Wink Ти нещо май за 134- то беше споменавала newsm78 Още ли държиш на него?

Люба - Ха,честито да й е потничето на Лия Laughing Иначе,за внимането на децата към родителите си абсолютно права Confused Гледам колкото мога повече да гушкам каката и да прекарвам време с нея защото усещам как ТВ-то, приятелчетата,блузки,дънчици.... ме изместват все повече и повече от акъла й Confused Еееех,растът децата Crazy Затова пък малката не може да се отърве /засега/ от мен Mr. Green

За циците - си мълча,защото ги нямам Confused Общо взето няма какво да увисне Confused Laughing Добре,че има сутиени с подплънки, щото от ножа ме е страх Crossing Arms

Hug

Последна редакция: пн, 23 апр 2012, 09:30 от ral_r

# 682
  • София
Добро утро!!!

Кате, голям цирк Simple Smile Навремето Яна така мебеше заключила на терасата. И същия ден, докато разказвам на Драго как ме е заключила (докато простирам, а той седи и се хили до мен) и хоп, говедото ни заключи и двамата  Laughing Laughing Laughing

Сакси, аз започнах д ая слагам сутрин след ставане. Много се радва. И я оставям, ако прояви желание и сама през деня. Но не я карам насила да седи на гърнето.

Рал, да, 134-то още е фаворитът. Другата седмица ще ходи на изпит и в Италианския в Горна баня. А ако не стане в тези двете, отива в 11-то. Една от причините да я оставя предучилищна в градината беше точката за Ива Mr. Green Mr. Green Ама парен каша духа.

# 683
Ети Стискам палци да влезе там,където най-много искате fingerscrossed fingerscrossed А пък и дано да имат късмет децата с госпожа и другарчета в класа,че това никак не е маловажно Peace Praynig Може ли да ми пишеш /ако искаш и на ЛС/ след като мине изпита в Горна баня какво точто е съдържал,че имам една приятелка която много държи детето й да е там,но то е една година по-малко,така че догодина ще кандидастват. Да й разкажа накратко какво е било Hug

# 684
  • София
Рал, ще ти кажа. То моето няма да влезе там със сигурност. Децата се готвят цяла година за този изпит, а Яна само две седмици Embarassed

# 685
ети, абе тоя италиански в горна баня не възпитава ли само лайненца?
няколко хлапета познавам, дето учат там и всичките са пълен потрес.

все забравям да ви кажа, че наскоро ходих на лекар за хемороидите от бременността и той ми каза, че е много важно да научим хлапетата да акат всеки ден и това се правело като се поставят на гърне/тоалетна всеки ден по едно и също време и седят там по 15-20 минути. за около 3 месеца би трябвало да са готови. но било важно да е по едно и също време. и същото трябвало да правят и големите, които имат проблем с това.

# 686
Хелоу!   Nature Sunny

Днес е яко временце! Ще бродим по улиците.  Wink

Ети, я кажи, че ми стана интересно, как се отключихте след като Яна ви заключи? Такива истории са много смешни в последствие, ама си е жив екшън на момента. Едно време братовчедка ми беше заключила баба си в тоалетната, след което се беше уплашила, завила през глава и заспала. Бабата (рускиня) беше се покатерила на тоалетната, за да достигне едно високо прозорче, откъдето беше почнала да вика за помощ: "Сосеееедииии, помогитеееее!"  Joy  Joy И до ден днешен се смеем, ама горката женица...  Mr. Green

Елч, според мен щом няма много рядко ако или диария, не е притеснително. Нищо чудно и зъбите да са причината. На различните деца - различни реакции. Аз пробиотика го слагам в закуската сутрин, ама то е кисело мляко с банан и е лесно.  Rolling Eyes

Адис, мерси за филмчето, бях го забравила.  Hug Много се смях, много ги харесвах тези маймунки като бях малка, но ми е истински жал за мама-маймуна, която горката ходи недоспала, рошава и одърпана... Ама така е, не им е лесно на многодетните майки...  Mr. Green

# 687
Тея проходи  newsm44 Тея проходиииииии  newsm44 newsm68

Наааай-накрая  Crazy От 6 месечна иска да я държим да ходи, което прави 8 месеца мъка и ходене като тролей.  ooooh! Хайде и аз малко да съм човек вече.  Mr. Green Вчера се разхождахме - то било голям кеф да не ходиш приведен.  Whistling

# 688
Тея проходи  newsm44 Тея проходиииииии  newsm44 newsm68

Наааай-накрая  Crazy От 6 месечна иска да я държим да ходи, което прави 8 месеца мъка и ходене като тролей.  ooooh! Хайде и аз малко да съм човек вече.  Mr. Green Вчера се разхождахме - то било голям кеф да не ходиш приведен.  Whistling
smile3501  bigdance2

Честито, БебешHug

# 689
Еееее, Ели айде със здраве да си "ползваш" проходилата Тея, много е готино да ги гледаш как щапуркат  Heart Eyes

Кате  hahaha hahaha hahaha е много се смях, знам че не е много смешно ама ти така го описваш.....

Бубе, каква е тая диета на твоите 50 кила  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт