Вкусни козунаци и писани яйца ще приготвят Януарските ни слънчица :)

• 32 843
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
  • ул. "Мечтание"
Само набързо да се отчета, че съм тук...

Много се радвам, че Тея е добре! Wink
Чудесен подарък за рождения ден на Бебеш! Честит рожден ден, мила!  Hug  bouquet

Утре се прибираме на село и пак ще съм без нет.

# 76
Бебешче,честит празник!Желая ти огромни количества здраве,споделени моменти,късмет,поводи за усмивки!Много здраве и за твоето момче! Hug

# 77
Бебеш, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, късмет и хубави моменти! Честит рожден ден и на ТМ!

# 78
  • В две тъмни очички
Тути, това ни е любимата игра, още откакто малката проходи, но не дава резултат - явно  Mr. Green

Буби, не мисля че са зъби, а по-скоро от слънцето  Tired

# 79
Бебеш - Честит Рожден Ден! Да си здрава и всичко лошо да е зад гърба ти! С ТМ да сте много щастливи и само хубави моменти в живота ви занапред Hug

# 80
  • София
Нашата Тея ще е първото бебе изгонено от реанимация за лошо поведение Simple Smile Възстановява се добре и се надяват утре да я преместят от реанимация в интензивното, за да може Ели да влезе при нея... че не могат да се справят Simple Smile Тя е много ядосана, че е вързана и е обявила гладна стачка Simple Smile

# 81
Ох, душица, златна тя!  Heart Eyes Все такава калпазанка да е! Само да ни е жива и здрава буфтичката сладка!  Hug

Ети, благодаря за хубавата новина и за прекрасния начин, по който я поднасяш, наистина ме развесели!  Hug Моля те, предай на Ели поздрави и целувки от мен!

# 82
  • ул. "Мечтание"
Нашата Тея ще е първото бебе изгонено от реанимация за лошо поведение Simple Smile Възстановява се добре и се надяват утре да я преместят от реанимация в интензивното, за да може Ели да влезе при нея... че не могат да се справят Simple Smile Тя е много ядосана, че е вързана и е обявила гладна стачка Simple Smile

Joy Joy Joy

Яко!
Ох, айде, дано утре вече са заедно Тея и Ели. Praynig Praynig Praynig

# 83

Честит Рожден Ден, Ели. Бъдете много здрави и само щастливи моменти и прекрасни дни да има пред вас.
Бубе, Буби - ние пък сме наобратно, толкова съм и омръзнала по цял ден, че само се чуди как да ме изведе навън и да се отърве от мен. Като има друг човек, не иска и да ме види, не дава да я хващам за ръка, да я нося, само вика "не,не,не" и ходи и виси по на познатите крачолите.
Все така борбено и дейно да си отстоява правата малкото Тейче и утре вече да са заедно с мама. Ети  Hug

# 84
  • София
Ели, честит рожден ден! Днес с ТМ получихте най-големия подарък, Тея да се събуди и да почва с белите! Heart Eyes Желая ви много здраве и само хубави неща да ви се случват занапред! Hug  bouquet

Бубе, Виктор е същия и това мноооого ме изнервя. Непрекъснато ме мъкне из къщи, а и иска да го нося.  ooooh! Бях споделила, че много плаче, ако някое дете повиши тон. Снощи например излязохме с приятели и тяхното 7 мес. бебе. Бяхме в пицария и бебето нещо си говореше. Я проговори, я Виктор ревне! Mr. Green Видях се в чудо, мислех че ще изкарам вечерта във коридора, но добре че се поотпусна, разигра се и всичко беше наред. Дано този период бързо отмине...

# 85
  • София
Ели, Честит рожден ден   bouquet Много здраве, семейно щастие и много, много късмет  newsm67

# 86
  • София
Само запис Embarassed

# 87
 Hug на всички
Радвам се,че Тея е добре,дано утре да се гушкат с мама!

# 88
Бебеш , Честит рожден ден !   bouquet

# 89
Честит рожден ден, БЕБЕШ!

Честит и на Коки!

Много щастие и топлина ви пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт