Вкусни козунаци и писани яйца ще приготвят Януарските ни слънчица :)

• 32 520
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
  • София
И аз в клуба за Велинград, но след 3 седмици...  Party

Кога ще сте там? Ние ще сме от 17 до 20-ти, ха дано да сме по едно и също време! Party

# 61
еййй, бубе, а добре завърнала се!
много ни липсваше! ама сериозно!
тези дни тъкмо щях да ти припомням как се "закле" най-официално и на всеослушение, че ще се разписваш често, а то какво стана Laughing

# 62
  • Пловдив
запис   Simple Smile

# 63

Честит Рожден Ден, Ели и Калоян!

Желая ви много здраве, много щастие и  много любов!
Бъдете все така всеотдайни родители на прекрасните си деца!

Ели, нека всичко зло е зад гърба ти! Ти си най-смелото хлапе, което познавам  Hug
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 64
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА ЕЛИ! БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА! ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ СЪВСЕМ СКОРО ВСИЧКИ ТРУДНИ МОМЕНТИ ДА СА ЗАД ГЪРБА ТИ И ДА СЕ РАДВАШ НА УСМИВКИТЕ НА ТВОИТЕ ПРЕКРАСНИ ДЕЧИЦА!

Предполагам, че не ти е до честитки сега, но искам да ти кажа, че всички ние не спираме да мислим за вас, да стискаме силно палци за най-доброто и да се възхищаваме на твоя силен дух като мама! Прегръщам ви много!

# 65
  • В две тъмни очички
Еййй добро утро!

Да ви разкажа какво се случва с нас, че дълго отсъствахме. Малката е във фаза "лепнат за теб" и не се отделя от мен, такова нещо до сега не е било. Също така забелязвам, че е започнала да се страхува и то много. Това ме изуми, мислих си, че е рано за този период , но явно съм бъркала. Чакаме всеки момент да излезе зъб номер 8, а всички останали назад по веригата са се качили нагоре във венеца и чакат своя ред. Последните 2 дни бузките й се влошават, появиха се някакви пъпки, на този етап го отдавам на слънцето, но ако се влоши още отиваме на лекар.
По цял ден повтаря "ма-муууу", "ма-муу" и ме търси и се лигави. Играем на една нова "игра", надвикваме се и се смеем  Mr. Green ако някой ни види ще ни помисли за луди. И последното, вчера подадох документи за ясла и до края на годината трябва да сме приети, със сигурност ще разберем кога през юни месец.

Е, мисля , че това е новото покрай двете ни.

Бебеш, честит празник, дано всичко покрай вас се нареди по-скоро и се радвате на крепко здраве и хубави моменти!  bouquet

# 66

Хайде на закуската  Hug

Аз не помня много от темите, които обсъждахте предишната тема, но...
Ядки давам да гризат сами-орехи и бадеми, сурови. Сама не знам защо съм толкова смела този път, на Ивчето дадох доста по-късно. Смлени орехи слагам и  в небезизвестната ни сутрешна бъркочка  Mr. Green

Фъстъци НЕ давам още и на Ивайла  Naughty

Данонино не употребяваме цялата къща. Предпочитаме кисело млекце натюр  Peace

Близначките вече имат по 12-14 зъба. На Жана в момента и никнат едни кътници  Crazy   по цял ден и нощ мрънка, скубе си косата, тръшка, не спи и иска да суче  Crazy Вяра е в по-лек фаза, но е почти същото  Tired

Не искат да сядат на гърнето. Пищят и бягат...Отлагам за по-топли и слънчеви дни махането на памперсите.
И двете много бърборят-като латерни са...но нищо не им разбирам  Laughing

# 67
  • sofia
Бебеш, от сърце-бъди щастлива.

# 68
добрюутрю и от мен с чаша съботно кафенце Simple Smile

много обичам да си пийвам сутрешното кафе на спокойствие - малкия звер нанка, тати отиде да спортува, а мама си гледа кефа на компа и планува деня  Peace

да се похваля, че вече си имам телефон, така че може да ме нападате, моля не се сърдете, ако случайно не ви разпозная, но имам само 3 номера в указателя  Laughing

Мисля днес да отидем до Драгалевския манастир да проверим дали ще има свободен час за кръщенето на Ади. Решихме да го кръщаваме на 29 Април и трябва да организирам нещата на време  Peace

Бебеш - Ели честит ден рожден на теб и на ТМ! Бъдете живи и здрави, за да поддържате положителния заряд на връзката си и да съумеете да запазите любовта между вас и вашите деца!

ами хубави почивни дни пожелавам на всички ви  Heart Eyes

# 69
Бебеш, бъдете живи и здрави и много щастливи! Само хубави моменти от тук нататък ви желая!   bouquet

# 70
Джанче, Кате, мерси за закуската и кафенцето!  Hug

И аз си пийвам кафенцето пред компа, Зори спи, а таткото е за риба.  Mr. Green По-късно чакам една близка приятелка да дойде на гости, така че денят се очертава хубав.  Party

Бубе, същата работа е и при нас с "лепката". Някой ми беше казал, че малко след годината се минавал този период, в който се залепват като гербови марки за майките си, но за щастие по-късно отминавал... А за бузките на Влади, да ти кажа на една приятелка момченцето се обрива зверски на бузките, когато вади зъби. В смисъл, че може при вас това допълнително да допринася.  newsm78

На Зорница изобщо не й е ясно за какво служи гърнето. Знае, че отгоре се сяда, съответно сяда за по 15 секунди, залива се от смях и става веднага... Абе, когато тогава...

# 71
Бебеш, честит рожден ден! Бъди много здрава, щастлива, обичана, обгрижвана от любимите хора и още толкова силна!

# 72
Бебеш, честит рожден ден и от тук на сетне само здраве и положителни емоции!  newsm59

# 73
Бебеш, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, и на теб и на Калоян!  Да сте здрави и щастливи дълги години. 

# 74
  • Пазарджик
Привет и от мене!
Бебеш ,Честит рожден ден мила,много усмивки ти желая!Честит рожден ден и на тм!Да сте здрави и щастливи още много,много години.

Буби,Бубе при нас положението е същото,но почти от както се е родила,ще споделя какво прочетох по случая.Много добра работа вършела играта на криеница,като първо се почва с криене на лицето на майката с ръце,след като детето свикне с играта,майката се крие зад предмет и най накрая в друга стая.Като времето в което майката се крие,а детето я търси не трябва да е много дълго за да не се плаши детето.Идеята е малкото човече да свикне с отсъствието на майката,първо за кратък период ,после за по дълъг.

А на мене не ми мина котка път и снощи бях на пиано бар с дружки.В началото ми беше много шуто,трябваше ми доста време да се отпусна/все едно ма бяха пуснали от космоса и не знаех къде се намирам/За съжаление алкохола,като средство за отпускане при мене не действа ,защото не пия EmbarassedНо като сложа чертата си прекарах чудесно и се прибрах в 3ч и сега съм Tired

Общи условия

Активация на акаунт