Отговори
# 525
Гери и аз много се надявам нещо ехографа да не му е много качествен.Меци стискам палци за утрешния ден.

# 526
  • София
llama аз ти писах на личен там дори  newsm78
Чакай пак ще пиша

Пак ти писах Simple Smile

# 527
Гериту дано да не е довидяла хубаво докторката. Преди да предприемеш нещо отиди поне при още 1 друга докторка.
А и да те питам на вагинален ехограф ли те гледа? Защото за сега само на такъв може да се види точка.

# 528
Момичета помагайте!Сега се обадих на имунол. и ми каза 7,5 гр. вливане на киовиг...защо не ми каза...Колко струва това нещо . EmbarassedАз съм в клиника малинов.

# 529
  • В къщурката на хълма на феите
Цвети в нета пише, че 10 ампули по 10мл са около 150лв., ама тва е силно относително и зависи предполагам, в коя аптека ще отидеш ..

# 530
  • Бургас
Здравейте!
GeriTo_ задължително второ мнение.Само да припомня случая с мен  в 7г.с "лекарката" ми каза че не вижда ембрионална стурктура и ме извика след 1 седмица  тогава пак не видя даже искаше да ме чисти докато не стигнах до друг кабинет където се видя каквото  трбваще- жив ембрион отговарящ на 7г. и 4 дни (тогава).
Нещо друго също щях да ви пиша ама забравих  Embarassed (постоянно имам чувството че забравям нещо)

# 531
  • В къщурката на хълма на феите
Зузу аз си забравям мисълта на средата на изречението Mr. Green майка ми днес имаше чувството, че комуникира с малоумна Mr. Green

# 532
  • София
zuzutu това със забравянето е от бременността,доказано е.
Онзи ден седим една срещу друга аз и бременната ми в 9-тия месец приятелка и си говорим за одии,нейния брат се занимава с моя син в другия край на стаята,а в съседната стая един човек сглобява леглото за бъдещото и детенце,както си говорим въпросният човек я вика да я пита нещо,тя отива в съседната стая,няма я точно една минута,сяда на масата и си мълчим и изведнъж аз казвам,абе ние май си говорихме за нещо и тя а да вярно,ама за какво си говорихме и аз се напъвам,ама не и не и викам ми не се сещам бе,за какво беше....  newsm78   от другия край на стаята се чува,за зодии говорехте и двете   ooooh!     Joy     то момчето хем друго правеше пък чуло и запомнило,а ние дете....  перковци вече:)

# 533
Гери, и моят съвет е да потърсищ задължително второ мнение. Може апаратурата и да не е добра или лекарката да не е видяла. Задължително иди при друг лекар преди да правиш каквото и да било. И в никакъв случай не губи надежда. Стискам ти палци...... Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig

Експланет, браво на бебчето, на мен обаче ми се струва, че май вървите достаааа напред, над 20 мм е нормалния размер за бебе в 9 седмица, а виждам че си в края на 7..... Аз бях на преглед в 7 седмици и 6 дни и бебчо беше 12 мм, на което докторите казаха, че е нормално и си отговаря. Дано все така да върви слънчицето Simple Smile

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 18:44 от dreaming

# 534
Гери, аз в 5г.с. ходих на първият си преглед при един гинеколог с много стара апаратура. Видя само сакче и каза, че е много рано за ембрионче и пулс, а с неговата техника можело да се види чак след 7г.с.
Не се отчайвай, ами след ден-два задължително отиди на друг лекар и ще видиш, че всичко ще е наред.
Всички стискаме палци Praynig Praynig Praynig

Уффф, това със забравянето се отнася и за мен, а също така от едно известно време всички около мен забелязват, че съм супер отнесена и адски спокойна, от бременността ще да е  Wink Laughing

# 535
Здравейте,мамита Simple Smile Вчера ви питах за нещо слабително- та хапнах малко сини сливи и си направих един чай с мед и имаше ефект, но днес си взех и дуфалак на дозички, дано да се оправя  Mr. Green

Като чета тук доста сте запознати с цялата бременност.И повечето сте раждали вече. аз направо се чувствам като в необрано лозе- по принцип нямам никакви симптоми и сякаш всичко е на шега Confused
бях на преглед на 27 март и тогава доктора видя бебчето на обикновен ехограф / въпреки че тогава трябва да съм била в 5г.с./ и даже ми показа как пулсира сърчицето. Размера ни беше 6мм.
Сега нямам търпение да отида пак на преглед, защото честно доста се притеснявам дали се развива както трябва, но прегледа ми е чак след Великден

# 536
Също искам да попитам как мога да видя албума със снимките Simple Smile

# 537
Писах, писах на телефона на съпруга ми и... всичко отиде в небитието.

Гери, стискам палци всичко да е наред! ЗАдължително потърси второ мнение!

Aз съм добре. Вчера се оплаквах, че не ми се гади, нали това е положителен знак при мен, и днес още от сутринта се започна с позивите за повръщане. Не се оплаквам, иначе. Мъчат ме 1-и киселини, но аз съм с гастрит и за мен е нормално, но в никакъв случай и приятно. Утре отново съм на преглед и ми е притеснено. Стяга ме под лъжичката, колкото и да си мисля, че всичко ще е наред... Имам нужда от стиснати палчета!!!

# 538
здравейте, да споделя и аз ...
днес ходих на преглед за втори път при лекарката, която ще ми следи бременността.
Как изтраях до днес не знам, не бях ходила 3 седмици и си мислех, че 5-ти няма да дойде.
Прегледа мина доста бързо, лекарката каза, че има пулс вече, отговаря на размери за седмицата си, което ме направи по-спокойна и щастлива.
Не ми показа как тупти сърцето, нито чух, но имам снимка Simple Smile
Аз нямам никакви симптоми, освен забравянето и лош сън. Болките в яйчниците спряха в края на 8-мата седмица. Simple Smile
Взех си болничен и в работата голям скандал, голямо чудо. Чувствам се сякаш нещо нередно правя.
Давам повече от всичко от себе си, но непрекъснато ме товарят и товарят, аз като не спя и не искам с излишни нерви да се товаря. Искам малко да си почина.

Това е от мен, лека вечер ви желая и спокойна нощ. Simple Smile

# 539
Понаписали сте доста, въпреки че през деня от време на време четох, ама сега препрочитах ко сте писали Simple Smile
Благодаря на всички за подкрепата  Hug
Ходих след работа при личната и тя направо ми даде талон за ЖК и ми обясни, че мога да го сменя повече от един път, стига да не било всеки месец  Laughing Зарадва ми се много за новината, обаче и тя ще чака да и кажа резултатите от прегледа в събота.
 welcome на cveti777, val_stef леко и безпроблемно бременеене.
шушулче, мецани  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed за утрешните прегледи.
known внимавай с преяждането, да не се уплашиш от кантара  Mr. Green
ananan само да се потвърди ембрион и сърдечна дейност, и тогава вече си вземам болничен когато се наложи и въобще каквото искат да правят. както и при теб и при мен сигурно няма да им стане приятно. А с товаренето с работа ми е мн добре познато, колкото повече човек работи, толкова повече го товарят. То даже ако лекаря в събота реши да ме остави в болница както спомена по телефона, направо в понеделник ще са позеленяли на работата.
hetera много сладък малкия батко, миличкия кой знае какво се случва в малката му сладка главица и как си представя бебенцето.
 angels_sg  батковци ще го гледат малкото като принцеса или принц  Heart Eyes (пожелавам ти принцеса )
sinapovaaya , explanet браво за хубавите прегледи, все така да си растат малките шушулчета  ooooh!

Gerito_ не се предавай още, да мислим позитивно и да изчакаме още време  Hug и другите момичета са ти казали потърси второ мнение, па даже и трето.
RoniBonboni  изми ли прозорците  Laughing

А забравянето и разсеяността са ми постоянен спътник напоследък, дето винаги сам била организирана и всичко помнеща, на работата ми се чудят какво ми става, но го отдават на пролетната умора  Mr. Green

Олеееее а съм се уляла с писането, ама ко да се прави кат съм се проснала в леглото и нищо друго не правя  Crazy Добре че си записвам, че нямаше да запомня толкова мн неща.

Общи условия

Активация на акаунт