Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми във форума?
Какви са правилата за болнични по време на бременност и отпуск по майчинство в България?
Какви са симптомите на бременността и какви са нормалните размери на ембриона?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми във форума?
-
Какви са правилата за болнични по време на бременност и отпуск по майчинство в България?
-
Какви са симптомите на бременността и какви са нормалните размери на ембриона?
-
Какво означава „дълбочина“ на ултразвуковата снимка по време на бременност?
-
Какви са причините за ниското самочувствие по време на бременност?
, едвам ви изчетох. Гледам, че при доста жени се стига до кървене. На мен това ми е второ прокървяване и много се шашкам, такова чудо не ми се е случвало при предната бременност.
Успокойте ме моля ви, че не съм изперкала, защото според мъжо съм станала невъзможна.
и да споделя радостната новина с вас.
Вече сме голем 26 мм и отговаряме според доки в 8 г.с.Малкото слънчице се е закрепило много добре към стената на матката.Миомата ми не е вклинена в матката и няма опасност от контракции и от притискане на бебе.
Само се излагам пред жената.
Ако имате някакви съвети в такъв случай, моля кажете ги.
Той изкара хрема, малко температура и кашлица - сигурно сега аз ще се боря с тях.
розови и изобщо някакви такива неща....