Отговори
# 510
Здравейте момичета! Много сте писали бре  ooooh!, едвам ви изчетох. Гледам, че при доста жени се стига до кървене. На мен това ми е второ прокървяване и много се шашкам, такова чудо не ми се е случвало при предната бременност.
Относно гърдите - при предна бременност ме боляха ужасно до 3-4 месец. Сега май се очертава същото.
Абе момичета, нормално ли е да съм толкова истерична? Направо се плаша от себе си. Всичко ме дразни и най-малкото нещо е в състояние да ме изкара извън релси.  smile3515  Успокойте ме моля ви, че не съм изперкала, защото според мъжо съм станала невъзможна.  smile3514

# 511
  • София
Момичета, влизам само да кажа едно - привет Hug и да споделя радостната новина с вас.
Днес бях на преглед и имаме едно прекрасно развиващо се бебе, което си има пулс, ръчички, коремче абе явно всичко си имаме, ама аз нали изпаднах в умиление, та не видях нищо от това, освен как бие сърчицето Heart EyesВече сме голем 26 мм и отговаряме според доки в 8 г.с.Малкото слънчице се е закрепило много добре към стената на матката.Миомата ми не е вклинена в матката и няма опасност от контракции и от притискане на бебе.
Много съм щастлива, май за първи път толкова истински от както разбрахме, че ще имаме бебе.
От няколко дена имам едно течение, жълтеникаво без мирис или сърбеж и се оказа, че са гъбички та ми предписаха Гинодактарин.Относно трудното ми дишане, доки каза, че е паника и се среща при много голяма част бременни и е на подсъзнателно ниво Mr. Green
След празниците започвам ЖК при Иван Праматаров по здравна каса в клиника Полимед.Взех си и направление от личната.
Сега бягам, че приготвям вечерята и съм сложила една камара неща да се готвят хихихихих
Прегръщам ви много Hug

# 512
Рони бонбони нещо докато ме приготвяше ми разправяше там да ме слисва да не се шашкам. Спомням си че за тинеджър ми говореше нещо. Сигурно е така както ти казваш.

И аз съм доста изтерична, и му крещя на малкия чак после ми става гадно за детето.

А аз открих лека срещу моето гадене Айрян. Пия много айрян и не ми се гади. Спомних си че първата бременност не ми се гадеше ама си спомних как влизах в час (тогава работех като учителка по музика) със 3 малки бутилки айрян.  Първите месеци децата ме базикаха, че съм била махмурлия Simple Smile

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 15:39 от sinapovaaya

# 513
explanet браво за малчо, нека все така да ви радва с добри мерки и безпраблемна бременност. За трудното дишане не знам - може и паника да е, аз тотално съм се паникьосала за утрешния преглед. Не мога да си представя, че съм бременна и все едни черни мисли в главата ми витаят  Confused. Отмених си часа, за по-късен, защото запазих и за племенницата ми,  сега пък се оказа, че не иска  Tired  Само се излагам пред жената.  
Редактирам - току що си запазих още един по-ранен час за друг лекар. Така ще избирам между двамата живот и здраве за напред  Crazy

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 15:55 от *Цветенце*

# 514
Рони бонбони нещо докато ме приготвяше ми разправяше там да ме слисва да не се шашкам. Спомням си че за тинеджър ми говореше нещо. Сигурно е така както ти казваш.

И аз съм доста изтерична, и му крещя на малкия чак после ми става гадно за детето.

А аз открих лека срещу моето гадене Айрян. Пия много айрян и не ми се гади. Спомних си че първата бременност не ми се гадеше ама си спомних как влизах в час (тогава работех като учителка по музика) със 3 малки бутилки айрян.  Първите месеци децата ме базикаха, че съм била махмурлия Simple Smile

А, то и аз не съм съвсем сигурна, пък и то няма никакво значение. Радвам се, че е същата, защото съм останала с добри спомени за нея, а и други хора се изказват така. Мисля, че има и частен кабинет - поне преди около три години беше така и там съм ходила. Та той е в същата кооперация, в която живее, за тава зная за сина и и за дъщеря и, защото тя самата обича да си разказва за тях и да се опалква от тях също.
Ама то много клюкарско стана, а аз уж не съм такъв човек.

Просто още се чудя кой да ме наблюдава - миналия път смених двама лекари и сега ми е премисъл...

# 515
  • гр.София
explanet, много се радвам за теб.
Момичета, аз настивам. Започвам да пия чайове, но много ме е яд smile3512 Ако имате някакви съвети в такъв случай, моля кажете ги. Praynig

# 516
explanet, много се радвам за теб.
Момичета, аз настивам. Започвам да пия чайове, но много ме е яд smile3512 Ако имате някакви съвети в такъв случай, моля кажете ги. Praynig

Лимони, мед

# 517
  • Солун/Велико Търново
Здравейте , връщам се от доктора .. Има плоден сак с размери отговарящи на 5 седмици и 5 дни , нооо празен .Единствено един огромен жлъчен мехур Confused Каза да чакам,да си пия лекарствата и ако шурне кръв да ги спра.Евентуално каза,че е кухо .. ако не се отлепи само , ще ходя да ме чистят.Така че .. махнете ме от първа страничка ,най-вероятно отпадам от вашия отбор.
Пожелавам на всички ви лека и безпроблемна бременност изпълнена с много пухкави бебенца на финала . Hug

# 518
Предизвикателната настинала ли си, че ще пиеш чайове?

Мисля, че на бременни се позволява парацетамол единствено ама само ако е необходимо. Пък и чайовете не са вредни само не прекалявай с тях. Бях постнала един списък със забранени билки по време на бременност и такива които не е добре да се прекалява с тях по време на бременност.

# 519
  • гр.София
Половинката беше настинал, много ме пази да не ме разболее, но явно все пак съм се заразила Sad Той изкара хрема, малко температура и кашлица - сигурно сега аз ще се боря с тях.

# 520
  • София
Герито,много съжалявам и все пак до последно не се знае,може да се напълни сакчето,може да е рано за ембрион,не каза ли доки,че има такъв шанс?

explanet много се радвам за хубавите новини!:)

mecani
фмоите гърди отдавна не са ми чувствителни или болезнени или нещо такова,не си спомням как беше първия път,но сега не се шашкам на тази тема,не мисля,че е нещо лошо.

krasche
нищо ти няма от крема сиренето,а и ти да не си изяла едно кило. Според мен има храни,които трябва да се избягват и намалят,но чак съвсем да не ядеш лук или чесън,някой беше коментирал или крема сирене,айде няма нужда,то като знам какви нитрати има във всичко,ама не можем да караме на фотосинтеза.

Аз си навих на пръста,че ще имам дъщеря,цяла нощ сънувах раждане,нормално,не че знам какво е,но този път искам нормално да раждам,сънувах комплекти за изписване  hahaha   розови и изобщо някакви такива неща....

За лекарства може аналгин и да парацетамол и такива с парацетамол,като цяло хубаво е да се избягват,но ако е наложително..

За кървенето,моята лекарка без да я питам или казвам нещо,аз да чукам на дърво нямам такив апроблеми, та тя каза нали знаеш до третия месец може да прокървиш малко или да те заболи корема,не е притеснително. Не че ако недай си боже стане няма да бягам на лекар и да се притесня,но мисълта ми е,че явно се среща често и явно наистина не винаги е притеснително.

И последно ще ви досадя,какво стана с групата във фейсбук,писах,но никой не ме е добавил  Sad

# 521
  • В къщурката на хълма на феите
Гери ще търсиш ли второ мнение?! не ми се ще да те махам от първа страница Sad
Хетера и всички останали мерси за успокоението .. аз утре сутринта по някое време съм на преглед, така че стиснете едни палчета .. малко ми е нервно, но мисля, че всичко ще мине добре .. дано 6-тото ми чувство не ме лъже Flowers Four Leaf Clover

# 522
Здравейте , връщам се от доктора .. Има плоден сак с размери отговарящи на 5 седмици и 5 дни , нооо празен .Единствено един огромен жлъчен мехур Confused Каза да чакам,да си пия лекарствата и ако шурне кръв да ги спра.Евентуално каза,че е кухо .. ако не се отлепи само , ще ходя да ме чистят.Така че .. махнете ме от първа страничка ,най-вероятно отпадам от вашия отбор.
Пожелавам на всички ви лека и безпроблемна бременност изпълнена с много пухкави бебенца на финала . Hug
Не се отчайвай и отиди на друг лекар за второ мнение. Преди няколко месеца имах мисед аборт. На първия преглед като отидох по същия начин не се видя точката вътре а само мехура, но след 3 дни отидох на друг лекар с подобра апаратура и там се видя точката, но тя не се развиваше. Не искам да те плаша, но просто ехографа може да не е толкова добър. Съвета ми е да потърсиш второ мнение.

# 523
Гери, чакай малко , може да е още рано... недей да се отчайваш .
Predizvikatelna и моят съвет е лимони с мед. И също така може осцилококцинум!
Момичета сега се връщам да ви чета , че доста сте изписали.

# 524
  • Λάρισα
hetera, за групата - не виждам да имам рикуест от теб във фейсбук newsm78

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 18:10 от llama

Общи условия

Активация на акаунт