Малките ЮЛЧЕТА бели зъбки редят, на мама очите от радост блестят!

• 47 948
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Адинка реално погледнато е съвсем възможно да е от памперсите.За съжаление за почти всяка марка съм чувала,че ако не са пуснали фалшиви памперси на БГ пазара,то поне майките често случват на кофти партиди.Аз така си изпатих и от Памперс,уж нищо различно,но малкия така се изприщи,че на момента смених марката.Чукам на дърво,вече нищо му няма и нови обриви не е получавал.

# 631
Адинка, радвам се, че Йоанна е по-добре и стискам палци скоро съвсем да няма помен от подсичането  Praynig

Благодаря ви за отговорите за свинското и прясното мляко, този уикенд ще направя кремче с пр.мляко, досега не съм ѝ давала, а пък за свинското ще поизчакам да захладнее и ще го въведа и него.
Лаура беше 2 дни при майка ми и се е справила много добре - не е плакала, била е весела, играла е с дечицата от блока, много ми олекна. Предният път като решихме да пренощува на чуждо място без нас трябваше да ходя по нощите да я успокоява, защото от рев се беше захласнала.
Хубав ден от мен   bouquet

# 632
Здравейте, все се каня да се включа и все не насмогвам,особено лятото с това хубаво време. Гледам много е намаляла активността.
Форестче и аз нещо не мога да я наместя тази вечеря, нещо ми се струпват много яденетата вечер, а малкия се приспива само с мляко, та не виждам как ще го махна, а и не искам. За кухничката, на Андреа ѝ подариха една и в нас двамата играят като луди с нея.
Цвети, само цели пижамки признавам, и на главата си да заспи няма да се разголи.
Адинка, ужасно се дразня на такива, които дават боклучави храни и изобщо храни без да питат. А направо ме вбесяват, като им кажа да не дават и да започнат да ми философстват, че то било зрънчо без консерванти или курабийката нямала много захар и тн. и да продължават да тикат яденето.
Епона, защо не искаш заешко да даваш, то е първото месо по принцип?
Адинка, и с двамата като пробвах Пуфис, ако се замотам малко и веднага ставаха на плюски, а на Памперс няма грижи, така че може да е от памперса, това от както не я гледаш ти ли е станало?
Нутела, свинско дадох след годинката някъде, а прясно мляко скоро не мисля да давам.
Така да дам отчет, малкия е 11, 500; 80 см. Много е див, направо ме подлудява, преди малко се преби, такава кръв, такова чудо, направо побелях, от венеца под горната устна тече, уж спря и заспа и нещо се събуди с писък и пак кръв. В понеделник мислех да пускам вече каката на градина, че сама си говоря, тя пък се разсополиви, малчо от снощи и той е със сополи. Та голяма "веселба", започва сезона на болестите и безсънните нощи. Ироничното е, че дори до градината не стигна, пък вече са болни, ама какво да се прави. Сега единия хърка, каката новост започна да кашля сега като заспа и се чудя при кой да легна да спя или да не лягам Grinning.
Та това е от нас, ако тръгне на градина се надявам да се включвам по- често.

# 633
Здравейте! Grinning
И аз отдавна не съм писала, ама сега просто не мога да се сдържа да не се похваля - бебчо проходи! Grinning
Обаче сега се събуди... Доскоро! Heart Eyes

# 634
Честити ходещи крачета на малкия сладур! Ани, като направите прощъпулника пиши какво е хванал

# 635
Ехааа, Юлско бебе  Hug Hug Hug Минавай по-честичко!

Аз какво да кажа...Ужасно недоспала съм тия дни. Габи е с хрема и нощите са ревливи Sad Пръсках физ.р-р + капки за нос, но днес взех хомеопатичен спрей за отпушване на носа и дано даде по-скоро резултат. Мъжът ми и той пак е хремав и почна да кашля  Crazy
Вчера пристигнаха гумените ботушки за дъжд на Габи и тя много им се радваше Simple Smile

# 636
 tonynette , благодаря ти!  bouquet Непременно ще пиша какво е хванал дребосъка, сигурно събота-неделя някъде ще го направя прощъпулника...
forest_veil , и аз вече едва гледам, моите и двамата са с хрема, малкото нощем спи много неспокойно заради носа. Надявам се бързо да им мине, че да мога и аз да си почина малко... Я кажи какъв е този хомеопатичен спрей, че аз засега само физиологичен разтвор слагам и чайче от лайка давам. Броди някакъв вирус явно, големия тръгна на у-ще и се започна Sad
Бързо оздравяване на вас! Hug

# 637
Добро утро!
Юлско бебе, наминавай по-честичко  Hug
/Ани/, честити ходещи крачета, големи върхове да покоряват   bouquet
Форест, и аз ще чакам да пишеш за този спрей. И бабмина е със сополи, аз промивам с Риномер и след това слагам Виброцил, дано бързо да минават  Praynig
Хубав ден!

# 638
Момичета, ето спрея, който ми препръчаха в аптеката - http://apteka.framar.bg/30000710/%D0%B5%D1%83%D1%84%D0%BE%D1%80% … -20-%D0%BC%D0%BB- Мисля, че го купи за по-малко от посочената тук сума...нещо от сорта на 8-9лв. Довечера ще погледна на опаковката.

Тази нощ спахме непробудно (пу-пу). Не знам дали само от този спрей, но ми се струва, че хремата почна да се оправя.

Дано да оздравяват всички хремави дечковци! Лошото е, че тепърва навлизаме в сезона на сополивите нослета и гадните вируси  Crossing Arms

# 639
Ани, честити ходещи крачета!

Болничките да се оправят, че е мъка голяма.

Заешко аз не ям. Като дете гледах зайче и просто ми е абсурдно. Имам готовносх да му дам да яде, но все като питам мъжа ми: "Да му купим ли заешко?" и той ми отговаря "не", а мене толкова и ми трябва. Та така... Със свинското сме горе-долу същото положение, ядем, но в екстремни ситуации, демек ако няма какво друго. Примерно като бях в родилното единия ден имаше свинско и вариантът беше или кроасан, или да изям пържолите. Та и свинско не е ял, но за него така или иначе си мисля, че му е рано.

# 640
  • София
Здравейте!

Ани, честито ходещо човече!

Форест, бързо оздравяване ви пожелавам! Много е неприятно с тези вируси Sad

Юлско бебе, по-честичко минавай!   bouquet

На Йоанна подсичането (или каквото там беше) ѝ мина напълно. Може и от памперсите да е било, знам ли. Пуфис ползвахме, но ги ползвахме в продължение на месеци и всичко беше наред. Сега като се замисля, последният пакет преди подсичането беше от тези с фешън принтовете - майка ми ги беше купила, когато започна тя да я гледа. Може да не е ОК партидата. Сега сме с Памперс Премиум, нали уж кожата дишала с тях. На ясла обаче още не съм я пратила - докато мине подсичането, изтече валидността на изследванията, та правихме нови. Миналата седмица ги пуснах, но ще са готови чак утре следобед и мисля, че за един ден няма смисъл да я пращам, ще я заведа направо в понеделник.

# 641
Благодаря за пожеланията, момичета!  bouquet Макар че ми е второ дете пак си се вълнувам от постиженията на дребосъка Grinning

Форест, Еуфорбиума съм го ползвала за баткото преди време и беше доста ефикасен. Бях забравила за него, благодаря, че ми го припомни... Този път обаче се разминахме леко - от вчера и двамата са добре, като цяло за 2-3 дни минава този вирус. Дано и на всички дребчовци бързо да им мине!

Адинка, успех на малката ти ученичка! Лесна и бърза адаптация в яслата ви пожелавам! Hug

# 642
  • София
Здравейте пак от мен!
За захранването мислех, че ние го давахме бавно като въведох свинското на 11-12 месеца. Наложи се заради кухнята, че през ден в менюто имаше свинско. От месата само рибата ни беше останала (ако я броим за месо). Преди 2 седмици му дадох пюре от пъстърва на Плазмон и нашият злоядко си облиза пръстите. Тъй като е станал много капризен на храна и месно ядене рядко яде сега наблягам на рибните пюрета (моруната също му хареса). Все още има по някой плод или зеленчук, за който просто не се е случвало да въведа като ананас, боровинки, ягоди. Днес май за първи ден ще пробва зрял фасул, че го избягвах досега, за да не направи проблем със стомахчето.

Недоспиването при мен вече е хронично. Малкият продължава да се буди доста често през нощта. Сега съм почнала да чета книгата "Ръководство за недоспали родители" и съм оптимистка, че ако приложа съветите, ще даде резултат.  Simple Smile

Ако има нещо ново, ще пиша пак.  Hug

# 643
Маргаритка, обезателно да напишеш някой от съветите  Mr. Green

# 644
Здравейте момичета и аз от доста време не съм се разписвала и май е крайно време да драсна някой ред  Simple Smile
Успех на всички работещи мами и бързо адаптиране както на вас, така и на малчуганите. Да ви кажа честно и на мен ми липсва работата, но на този етап не ми се мисли да го пускам на ясла ... направо ми се струва мисия невъзможна, ние сме като залепени и никой не признава освен мен. Влизам за секунда в банята и само чувам „ма..мамаа”
Да се включа и аз по актуалните теми, свинско давам от доста време, но моя принц яде само и единствено Гербер, прясно мляко съм предлагала, но не му е любимо, кремчета, бисквити с прясно мляко и така съм давала да пие.
Ади и ние до скоро имахме вашия проблем с подсичането, за един ден дупето му стана червено и се подсече и аз такова чудо не бях виждала и не ни се и беше случвало. В някакъв момент се чувствах ужасно, как допуснах това... но винаги памперса му е сменен, измит, кърпички дори рядко ползвам (ако сме навън). На нас ни помогна судокрем и павловича мас. Педиатърката ми каза, че понякога дупето почервенява и при растежа на зъби.
Имам притеснения, че Християн се тръшка за всичко, просто вече не зная как да постъпвам... опитах да му отвличам вниманието, да не му обръщам внимание... но нищо не помага. Незная какво да правя.
Другия проблем е, отказва всичко готвено. Яде само Гербер, млечни каши и попари. Не е злояд, за което много се радвам, но ми се иска и да хапва супички.
Тези дни съм се размислила и за това как ще се адаптира в яслата, страх ме е и направо ми се плаче. Чувствам се виновна, че ще му е трудно да се адаптира, ние се приспиваме в количката, спи на спалнята при нас, не яде нищо готвено...Как да го пусна на ясла  ooooh!? От скоро правя опити, напълно безуспешни за приспиване в креватчето, но няма да се отказвам, трябва по някакъв начин да го подготвя. Свекърва ми работи в ясла и като ми разказва, направо тръпки ме побиват, може и за това така се притеснявам.
Еми май това е от мен, оплаках се!
Хубав ден желая на всички   bouquet...ох, как застудя, не я искам тази зима...

Общи условия

Активация на акаунт