Малките ЮЛЧЕТА бели зъбки редят, на мама очите от радост блестят!

• 47 941
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Явно има нещо гнило във фешънската колекция, защото и от други места съм чувала оплаквания. Непременно трябва да се изслезват.

Ние купуваме все Памперс зелените и не сме имали никога проблем.

Иначе при нас нищо ново, дивее и разучава навсякъде!  Heart Eyes

За Коледен подарък не сме мислили още. Има няколко малки Лего и ако започне да се заиграва повече с нях може да му вземем някое от големите. Ако това отпадне ще мислим вече нещо друго.

# 676
Адинка, наистина много неприятно това с памперсите. От както се е родила Поли е само на зелените пакети на Памперс и не смея да ги сменя, защото с каката имах проблем - тогава с Либеро.
В Пловдив кмета се е заканил на яслите и детските градини да не изнудват родителите за консумативи и други неща, даже преди около месец се писа, че има наказани директори на ясли и градини, заради не спазване на заповедта.
Ние изкарахме първото по-сериозно боледуване. Размина ни се без АБ, но кашлицата беше много сериозна, чак повръщаше вечер от задавяне с храчки. Ужас някакъв, но мина. Още от време на време покашля и пуска по някое сополче, но не е каквото беше.

# 677
Адинка, при нас и двата пъти се получи от обикновен Пуфис, още нямаше фешънските.
Тонинет, мен тъкмо днес ме уведомиха колко трябва да се изръсим.

# 678
  • София
Привет пак от мен.
Гледам за парите за консумативи говорите.Ние до сега винаги сме давали.И не знам точно за какво отиват чесно казано,като и ние носим тоал.хартия,салфетки,мокри кърпи,сапун,отделно пари за вода събират.За миналия месец се изръсихме 160лв в детската,заедно с таксата де,и една ексурзия до Витоша,за която се радвам че отидоха децата.Малко ни е трудно така като се насъберат повечко за даване,ама няма как. Rolling Eyes
Лека и спокойна нощ на всички Hug

# 679
  • София
При нас има отчетност за парите за консумативи. На родителската среща разказаха, че миналата година някой от родителите се е оплакал, че му се искат допълнително пари извън таксата и дошли и ги глобили, защото те по принцип нямат право. От тази година работи друга схема - парите не се събират от персонала в ОДЗ-то, а от някои родител, който после се занимава и с купуването на това, за което са събрани. Този родител после се отчита на останалите, а покупката се дава на градината като дарение - така не е незаконно, защото не им даваме пари на ръка, а даряваме вещи/консумативи. Та видях касови бонове за килимите, гърнетата и стелажа, на който съхнат; видях и самите тях. Поне знам, че като съм ги дала, наистина са отишли за нещо за децата, което им е необходимо. Но и да не се събират от родителите тези пари, редно е да се отчитат после какво са направили с тях.

# 680
Сметнах, че щом темичката ни е създадена 30.03, да речем образно тогава сме видели 2те чертички на темата...значи на 21.12 е редно да се роди новата темичка  Joy

Вчера заведохме Габи на фризьор тук - http://www.puzzlekids.biz/
Беше много послушна и всичко мина идеално Simple Smile Сега е с нова прическа..хихи  Blush

Аз другата седмица ще съм в отпуска и нямам търпение вече. Искам да си остана с Габи  Blush Колежките ми без деца ме питат учудено 'Не ти ли е скучно'  Crazy А аз само чакам да мине тази седмица Simple Smile

За Коледен подарък и аз не съм мислила още. Имам тези 2 дървени пъзела и са й много забавни и интересни :

Водят се за над 2-годишни, но Габи вече разбра какво се иска и даже е запомнила коя животника къде стои, а те са цели 8  Peace Нещо такова сигурно ще взема...То в магазинчето има ужасно много нещица и като вляза вътре ставам разногледа  Mr. Green

# 681
С какви играчки си играят вашите деца по време на къпане ?

# 682
Павко от доста време го къпя прав,като голямо момче и най-често си играе със душ-слушалката като полива плочките.

# 683
Мен ме е страх да я къпя права..Тя не стои на едно място и ме е страх, че може да се подхлъзне. Трябва да купим стъпка, но пък няма как целия под да го облепя...За сега я къпем в коритото. Тя се забавлява там  Blush

# 684
а Павко все се изправяше в коритото и ме беше страх.Пробвах със съпка,вкарах и едно пластмасово столче,на което или седи,или прав се подпира и така му хванах цаката Grinning

# 685
Боян го къпем или гушнат, когато сме тримата с таткото, или в пластмасовия му стол за хранене (от доста време не яде в него), когато съм сама. Давам му разни гумени играчки, или шишето с шампоана, или нещо от другите неща в банята.

# 686
Аз на Коки му купих джапанки и не ме е страх,че ще се подхлъзне.Много им се радва и ми ги подава,да му ги обуя.А докато го къпя стои като препариран.Не изглежда уплашен,но почти не мърда.
forest veil ,добре ме подсети за тези дървените пъзели!Ще взема да му купя един такъв.

# 687
  • София
Йоанна се къпе права с мен в банята, има си играчки за баня, които подмята заедно с една кофичка за пясък. Против подхлъзване ползвам пъзел - от тези гумираните, които се сглабят на пода, за да си играе детето на тях - сглабям го в банята, а като приключим с къпането го мия и го слагам да се суши заедно с играчките.

# 688
Къпя Дани прав в банята.Има един малък кръгъл стол,там нареждам гумени играчки и много се забавлява.Не ме е страх,че ще се подхлъзне, той не се движи много под душа.Пък и нашите бани траят съвсем кратко 5-10 мин най-много.

# 689
Къпем дребния прав в банята със слушалката... Пиша "къпем", защото не се заемам сама... С две сме и ги "минаваме" и двамата под душа... Голямото отдавна е с джапанки, а малкото - босичко... Правя, каквото правех и навремето с баткото... Хвърлям под душа една тениска, кърпа или друго, което вземам от коша за пране и което така и така ще пусна в пералнята... Така съм сигурна, че малкия няма да се подхлъзне, а той доста се върти и подскача, опитвайки се да вземе слушалката за собствени нужди - да пълни кофичката или да къпе някое гумено животно, баща си, мен или ей така да пръска наоколо...

Общи условия

Активация на акаунт