Малките ЮЛЧЕТА бели зъбки редят, на мама очите от радост блестят!

• 47 944
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Малчо се разболя Cry. Това му е първото боледуване и много ми е мъчно... Вчера вдигна 39,3. Водих го на лекар, гърлото и гърдите - чисти. Днес поспадна температурата, но все още я има... Дано утре вече да няма Praynig. Голям ужас е меренето на температурата, направо в истерия изпада като му сложа термометъра и за това гледам да я меря докато спи. С даването на лекарства също е много трудно, ох, да порастват вече, че в тая възраст боледуването е кошмар Cry
Надявам се вашите мъници да са добре, поздрави от нас с Петър! Heart Eyes

# 661
/Ани/ пожелавам ви бързо оздравяване. Много е неприятно мереното на Т, но по време на сън и след сън  Т е по висока  Hug
Нутела (Ани) и Християн се буди на сън и ме търси, но ние сме неразделни и аз не зная на какво се дължи  Hug
Лека вечер  Simple Smile

# 662
Вземете термометър за ухо. Измерва за секунди (само трябва да се внимава да е хубаво сложено), но на малчо му е кеф. Даже после взима и иска на мене да ми мери...  Mr. Green

# 663
Здравейте, отдавна не съм писала, все не остава време Embarassed
Аз също като Епона ползвам термометър за ухо и нямам проблем с меренето.
На предната страница сте писали за парите от НОИ. Аз ги получама  след като платят осигуровките за предходния месец. Това при нас става около 10-то число и сега на 16.10 имам превод се септември.

Аз ходя на работа от август месец, София я гледа майка ми в къщи. Справят се идеално двете. Докато навърши годинка не се бях отделяла за повече от 3-4 часа от нея. Предполагам се адаптира лесно, защото майка я гледа в къщи и не се е налагало да сменя мястото. Сутрин ми маха за чао, което пък не пречи по цял ден да мамосва. Вече се е научила да пита къде съм и майка като отговори, че съм на работа, тя доволно казва - Ам, ам (работя, за да изкарвам парички за ядене Laughing).
Расте си детето и това е. Избиха 6 зъба за една седмица, сравнително лесно.
Речника й се обогатява с всеки изминал ден  Grinning И естанала много щура, а какво кротко бебе бешеееее Wink

Ето една снимка, правена сравнително скоро Grinning Погледа, на който не мога да устоя...

# 664
Пак голямо затишие настана Sad

Ние днес бяхме на фотосесия при Калина (Калина ме снима). Станаха невероятни снимки...Как ще изчакаме до 3.12, за да ги видим не знам  Crazy Щом ги взема, обещавам да кача във ФБ.
Довечера сме и на детски РД, така че днес програмата ни е доста наситена Simple Smile

Новата "мания" на Габи е да й четем книжки...Това е единственото, което може да я задържи на едно място. Настанява се удобно в/у мен, баща си или баба си и с толкова запленен поглед слуша приказките Simple Smile Много ме радва Simple Smile Сутрин обаче, докато се обличам за работа ме преследва поне с 2 книжки и докато не ги прочета не мога изобщо да си помисля да изляза  Mr. Green

Хич не искам да става студено, особено в такъв прекрасен и слънчев ден  1swing

Въпреки това бих искала да попитам дали сте мислили за коледни подаръци  santa2 Ние за сега се подготвяме стабилно с коледни песнички и тотален хит е  "С червените ботушки"  Crazy

Хубав ден на всички  Hug

# 665
  • там където ме зове сърцето!!!
Хайде и аз да побутна темата  Hug  Hug

И аз се присъединих към групата на работещите майчета от 01.11 .Хубавото е ,че съм на 4 часа и Самуил докато се усети ,че ме няма съм се прибрала  Mr. Green

За коледни подаръци -още не съм мислила ,но и аз винаги в последния момент го правя  Wink .

Самуил ми отказва АМ , кисело мляко , изобщо всякакво мляко  Cry/подавам му шишето пробва и после се потриса с погнуса /.За сметка на това обича чай  -близо литър изпива за 24ч .Подслаждам му го с мъъъничко мед  и човека си го пийва с кеф .

# 666
  • София
Хайде и аз да побутна темата.

Йоанна пак изкара ужасен дерматит, но поне разбрах от какво е - наистина е от памперсите, и предният път е било от тях. Просто тогава не съм направила връзката. Чудя се сега къде да ги дам тези памперси за изследване, за да се види какво толкова има в тях. Детето на моя приятелка получи абсолютно същите симптоми от същите памперси, а техният пакет е купен от друг град дори. Хубавото е, че мина след неколкодневни бани с калиев перманганат, сега пак сме с Памперс Премиум и ще си караме с тях още известно време.

Иначе сме добре, изболедувахме и още един бацил - този път и аз, и тя, но се оправяме и от утре отново я пращам на ясла.

За коледни подаръци не съм мислила още, но ще измисля нещо и ще ѝ купя.

Приятен ден!

# 667
*Адинка* ,от кои памперси е станало така с Йоанна?

# 668
  • София
Галла, от Пуфис Фешън Колекшън. Подадох сигнал в РИОКОЗ и КЗП, искам да се изследват тези памперси. Приятелката, чието дете също се разрани от такива също си пази пакета и ще изследваме и нейните.

# 669
Ужас!
Поздравявам те за стъпките,които си предприела!

# 670
Моят пакет не го пазя за съжаление.
Купих си цели два през лятото,реших, че от жегата,но сега не е толкова горещо и пак му се изрина дупето,мазахме го с какво ли не и мина за 2 дена след като ги смених.
И от мен поздрави!

# 671
Да не забравиш да пишеш резултата, че и на мен ми е любопитно. Както бях писала и на малчо му се изрина на рани направо дупето от Пуфис. Същото ми се случи и с каката и вече не съм ползвала.

# 672
Здравейте Simple Smile Отдавна не съм писала, но влизам и какво да прочета  Shocked

Днес както си седяхме в стаята нашият Мишко полудя...взе да пищи, реве, не иска никой да го бара, вдига и т.н. Около 5-10 минути умувахме какво му е и аз взех да го разтривам по гръбчето...успокоих го и в същото време гледам Мишко се наакал... Отивам да му сменям пампата и да го къпя. Славям аз пелената и какво да видя  Shocked Голямо червено петно...явно започнало да се разранява и му щипе. Милото не издържа да го измия дори  Cry Целият се е обринал жестоко ...да споделя от 10 дена сме с въпросните Пуфис Фешън Колекшън и направо онемях като прочетох, че малката сладуранка на Адинка е минала през всичкото това Sad

Намазахме със судокрем, но въобще не предполагах, че може да е от пелената ( тъй като преди сме били на пуфис и проблеми не сме имали)... Confused

Лека и спокойна вечер Simple Smile

# 673
  • София
Здравейте и от нас!
Много неприятно това с памперсите.Дано бързо им минава на малчовците.Аз от доста време си ползвам памперсите от Лидл и не сме имали проблем до сега,но моя приятелка точно ми се оплака че пък точно от тях и ня тях им се е получило зачервяване като и при вас.Явно има кофти партиди при всички марки си мисля.Дано повече не попадате на такива.
При нас нищо ново.Ели расте,обикаля навсякъде,отваря всички шкафове,все още нищо не казва,от време на време си преплита езика с някви словосъчетания но нищо съществено Laughing Нови зъбчета няма,стоим си на 9.Ядеме си всичко и така.Излизаме само когато трябва да взимаме каката от детска,но това си е 2часова разходка,та пак е нещо.Да идва и да минава тази зима,искам си пак хубавото време Sad
Поздрави и целувки на всички дечица от нас Hug Hug Hug

# 674
  • София
Здравейте!

Ще напиша какъв е бил резултата, когато имам такъв, обещавам. А с тези памперси явно не сме само ние с проблема. Преди сме ползвали обикновени Пуфис и не сме имали проблеми, но с тези фешънските два пъти слагам (втория път го сложих, защото не мислех, че проблема е в тях) и почти веднага се зачервява и става на рани - буквално. Същото се случи и с детето на моята приятелка, и вие сте имали проблеми с тях... Аз си мислех, че може би проблема е в тези бои, с които са нашарили фешънската серия - вярно, че щампите са отвън, но все пак опира в крачетата и сгъвките. А може и да не е в шарениите проблема, ще видим като ги изследват.

Иначе сме добре, Йоанна си ходи на ясла Simple Smile Всеки път като отида в тази ясла ми искат пари за нещо  Laughing 3 лв за театър, 5 лв, за да купят дръвчета да посадят в двора, 30 лв за новогодишни календари, 50 лв за нови килими и гърнета... Всеки месец им носим и по един пакет прах за пране, 1 веро и 1 течен сапун, а всяка седмица - 1 руло тоалетна хартия, 1 - домакинска, 1 пакет мокри кърпи и 1 шише с вода от 1.5 л. Но какво да направим, бюджетите им са смешни, а все пак е за децата. Та ги давам Simple Smile А театърът го организират всяка седмица и ми казаха, че децата много се забавляват Simple Smile Календарите също се очертават хубави, ще викат професионален фотограф да снима децата и на всеки календар ще има снимка на съответното дете. И дръвчета ще посадим, няма лошо Simple Smile Макар че с по 5 лв от всяко семейство цяла гора ще засадим. Та така Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт