София МЛАДОСТ (18)

• 83 417
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Неприятно е с тая вода,снощи по бтв-то пишеше някои от кварталите и само Младост 2 имаше ,а за Гео Милев и Лозенец от 1 август до 20 септември,но това е за смяна на тръби,а за профилактика май всички райони обхваща.

# 631
ira_bebeto, Щом става въпрос за Др.Маряна Иванова с две ръце ти я препоръчвам, аз имам бебе на почти 4 месеца, ходих при нея да я моля да ме запише бебчо при нея още бях бременна 8 -9 месец:))
Има многгггггггггоооо пациенти,но не претупва и е много внимателна , добре обяснява и нейните виждания за отглеждане на дете ми харесват.  ТАКА ЧЕ СМЕЛО ДАВАЙ

# 632

nana63,благодаря за мнението.Имам познати с деца при нея и те се изказват много добре.Другата седмица отивам да видя дали ще ни приеме.Дано.

# 633
  • София
Здравейте момичета,

благодаря ви за насоките за фризьор за малкия --- подстригахме се  newsm44

Някой знае ли какво се случва и защо е това струпване на автомобили в района и по периферията на Принцеса-а зад ХИТ-а ? Много коли, много нещо ... като на стадион ...  Thinking и така е от 18:00 ч., сега гледам понамаляха ...

Гледам войлебола, не съм оптимист за срещата  ...... Tired

# 634
Някой знае ли какво се случва и защо е това струпване на автомобили в района и по периферията на Принцеса-а зад ХИТ-а ? Много коли, много нещо ... като на стадион ...  Thinking и така е от 18:00 ч., сега гледам понамаляха ...

Празнувахме 4-ти юли.

# 635
  • София
Момичета ,имам нужда от малко помощ в разчитането на градоустройствения план на квартала.Срещу нас ( блок 261В) започна разчистването на един терен.Предполагам ,че ще започнат и стровж ,което  за мен е сбъдване на кошмарите ми Sad .По план виждам ,че ще е обществено-обслужваща сграда ,но не мога да разбера колко висока е по план.Много ще съм задължена за малко помощ.http://sofia-agk.com/esoft/planove/displayImage.php?folder=Mladost_2/ теренът е точно този до сградата на Браун.

# 636
Гери, къде точно е този терен - до балона ли?
Нещо не се ориентирам къде там има сграда според схемата, която си приложила Rolling Eyes иначе на всяка сграда пише височината в етажи  Peace и вида на строителството.

Да ви питам някой наясно ли е кога точно ще се открие новия мост над Андрей Ляпчев - уж беше на 30.06, после беше за 07.07 ... ама днес сутринта още си беше запречен и асфалта е недовършен!

И също така дали някой случайно знае с какво смятат да заменят тополите, които орязаха по бул.Малинов. Хубаво е че ги махнаха, защото са опасни, но така седи супер голо  Thinking Tired и непривично.

И да ви похваля една стоматоложка в района - д-р Надя Мустафа - кабинета и е в бл.247 на колелото на 306 - ако някой има нужда да свирне ще дам телефон на ЛС. Peace

# 637
  • София
Lennyh ,какво ще рече балона ?
Ние сме сивите блокчета на Ляпчев ,нашия е този в ,който се помещава аутлета на Спорт Депо.С/у нас има офис сграда на Браун ,до нея празен терен ,от другата му страна е платен паркинг ( с лице на Киприян ,точно до кръчма "къщата с Кипарисите) ,после има  и друго заграждение ,точно на ъгъла с надпис "Волан 77"http://www.bgmaps.com/map/search .Мен реално ме интересува този празен терен до Браун и зад паркинга ,който е точно срещу нас.

# 638
  • Русе/ София
Здравейте,
Вече почти месец сме в Младост 2 и лично за нас квартала е страхотен – със зеленината, с поддържането, с детските площадки.... . Имаме обаче един тормозещ семейството проблем . На нисък етаж сме, прозорците ни гледат към парка –бл.231 и ми се иска да се допитам до вас за нещо което се случва всяка вечер. ooooh!
Тъй като е много осветено и естествено прохладно по това време, тинейджърите се събират на пейката пред нас и викат (крещят е точната дума) до 2-3 часа през нощта. Отделно чалга музиката, която дъни от техните телефони, плеъри или каквото там ползват. ... Деца са, ваканция са...разбирам, но режима на целия блок се определя от тяхното прибиране в къщи. Моите малки деца издържат будни до към 1 часа през нощта и накрая заспиват въпреки цялата дандания, чуваща се при това на затворени прозорци. Мъжът ми побеснява и все го спирам да ходи да се разправя.... Все пак  е работещ  човек, стават рано, има нужда от почивка и т.н  За мен това си е нарушаване на общественият ред и мисля, че е редно да се обадя в полицията и те да поемат нещата с преупрежденията –това са чужди деца, тинейджъри при това и не е редно да ходя сама да се разправям. Посъветваха ме да звъня на номер 112, който доколкото знам обаче е за спешни случаи, а описаната ситуация едва ли се категоризира като такава. Какво бихте направили вие? Към кого трябва да се обърна за справяне с положението? Ако имате идеи или сте реагирали в подобен случай, благодаря за споделянето. Hug
Лени, аз бих помолила за телефоните на въпросната зъболекарка - мисля че едното дете има нужда от преглед - болят я зъбките от сладко, а кабинета който посочваш ни е близо. Благодаря предварително   bouquet

# 639
  • София-Младост
Elida
Аз бих звъннала на 112, от там най-вероятно ще ти дадат тел. на районното където да се обадиш. И при нас се случва, но ние сме на доста по-висок етаж и пак ги чувам, защото от площадката ни дели само паркинга. Никак не е приятно, за децата със сигурност, а и за възрастне, които трябва да стане в 7 за работа Sad Изобщо не се колебай, защото това продължава цяло лято.

# 640
Гери, 4 етажна ще е сградата. Дано не ви е много близо, но не съм забелязала да се разчиства там, макар че всеки ден минавам по локалната уличка зад вашите блокове, а балона, казвам на покритото футболно игрище до вашите блокове - отстрани в посока към МД.
Елида, сега ще ти драсна телефончето  Peace, а иначе и аз бих се оплакала 1-2 пъти в полицията ... доста е тормозещо това, което описваш. Tired

# 641
Elida, напълно ти съчуствам. Аз съм на втория етаж и положението е същото от години. Ако не са тинейджърите през нощта, ще са кварталните пияници, а през деня всякакви хора крещят под прозорците. Изумява ме това, че аз съм единствената, която прави забележки. Другите явно са глухи!

От правенето на забележки поне при тийновете има ефект. Вече се знаем и като изляза на балкона казвам с тон на надзирател "Купонът свърши!" и до 15 мин се изнасят. newsm66

П.П. Докато следвах Педагогика не ме пращаха на стаж при малките. Преподавателите казваха, че излъчването и подхода ми са да се оправям с подивели тинейджъри и плаша малките с погледа си. Laughing

# 642
П.П. Докато следвах Педагогика не ме пращаха на стаж при малките. Преподавателите казваха, че излъчването и подхода ми са да се оправям с подивели тинейджъри и плаша малките с погледа си. Laughing

hahaha Joy hahaha Joy Октоподич и кога казваш ще пием кафе с децата  Joy hahaha Joy Hug

# 643
  • Русе/ София
Благодаря майчета   bouquet
Октоподче, аз точно от това се притеснявам, че другите не реагират. Или са свикнали, или са глухи, или не искат да се конфронтират с младежите или пък са техни деца....знам ли... newsm78. Всяка вечер със затаен дъх очаквам някой (за по голям респект - мъж ) да изкочи на терасата и да се развика в отговор, да им каже да млъкнат или да се разотиват.... А аз - вчера дошла някаква си и вече започнала да се оплаква  Rolling Eyes
Лени, благодарност и за координатите на стоматоложката Simple Smile

# 644
  • София
Столичния инспекторат. тел. 02/987-55-55

Общи условия

Активация на акаунт