Слънчо Юлчето закача, весело навън подскача ;)

• 48 768
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
  • гр.София
Здравейте и от нас с Маги,
Маритка поздравления за отбиването, и аз като теб се чувствах гузна но да ти кажа вече съм забравила  Hug
Tyra като каза дамска чанта и ми стана смешно, Маги е същата специално ходих да и купя, даже тя си я избира измежду няколко  Joy много са смешни като ни копират, снощи се разхождаше из нас с моите сандали на платформа, как не падна не знам, беше си сложила и дам.чанта и вирнала нослето  Mr. Green
Да се похваля, че махнахме памперса, остана ни само нощния, много съм доволна казва си детето и почти нямаме напишкани дрешки, даже и купихме и седалка за "голямата" тоалетна  Wink там може да седи с часове и да си бърбори и играе  Crazy Вече доста говори, прави и изречения абе порасна си детето, даже като види някое дете в количка и му вика: "бебе-бебеее".
За 1юни и купихме бебешка количка по-голям размер да си бута куклите и една люлка, че много обича да се люлее Laughing
Чао за сега  Hug
Ади писали сме заедно  Hug браво и на вас за памперса  Wink
малко снимчици:

Последна редакция: чт, 31 май 2012, 10:49 от desivalko_

# 376
  • в 1001-та нощ
Благодаря ***Ади***  Rolling Eyes Embarassed и аз за там си помислих - предполагам има най-голям избор  Blush

# 377
Десивалко,честито и на вас за памперса.На обяд без памперс ли спите?Ние от два дни да,ама съм малко на тръни още Laughing
Страхотна е Маги.Малко коса ако ми даде,няма да се сърдя хич Laughing

Алена,изборът е цветови основно-жълто,зелено,червено и синьо.Моделът си е този.Цените са около 45-50 лв,но ако се пазариш и на 40 лв смъкват LaughingПоследно изпраих 2 бр на една приятелка в Белгия и ми ги дадоха 2-те за 70 лв.
Алекс ти сочи снимката и вика:"кака,кака" Laughing

Ставам,че му се спи вече Crazy

# 378
  • гр.София
Ади слагам и на обяд като спи памперс, за всеки случай, но винаги е сух, виж вечер го пълни яката  Mr. Green
А коса да искаш ужас, няма ресане, вече и балсам и слагам  Grinning

# 379
  • в 1001-та нощ
Мерси ***Ади***   Blush голям комплимент ми прави Алекс  Embarassed Embarassed ще ги разгледаме, като се върнем, аз все избирам цветове не по пол, ами да сатват за двата пола, ако не се потроши и имаме врото - девойка  да става  Blush - така, че оранжево, червено, зелено - е идеално  Peace

# 380
  • в Кошера
Деси, голяма сладурка е малката. Имаме същата Бенетонска блузка от първата снимка.  Mr. Green. За копирането е номер едно. Пада си най-вече по токчета. В Хюманик онзи ден, докато моя милост си купуваше спортни обувки, наш'та гордост беше събрала 3-4 патъка на ултра висок ток. Все тва й хваща окото. Куриозното е, че не пада от тях, а крачи с високо вдигната глава. Ще се удари в някоя звезда. Mr. Green Laughing

# 381
Ще се удари в някоя звезда....... Joy Joy Joy

# 382
  • гр.София
Алена не е комплимент право си е детето какаси си  Hug
Tyra какво говориш само токчета и дай, научила се е да си отваря шкафа за обувки и мери ли мери  Joy
а за обличането не е за разправяне, избира си тя дрехите, ако аз я натисна да облече нещо което не иска ела да видиш какво става  Crazy а и се е научила вече сама да си пуска на лаптопа Маша и Медвед, щом свърши веднага го зарежда, празно няма  Mr. Green

# 383
Честит празник на всички мили дечица! Да растат весели, засмени, здрави и много послушни.

Аз днес празнувам двойно. Днес сутринта си взех последния изпит и вече съм семестриално завършила Simple Smile Весел и усмихнат празник на всички!  Hug

# 384
аз пък имам един малко странен въпрос. от дете гледам филми,на които жените взимат вана,лежат в нея потънали в пяна,а след това като решат стават и заминават в хавлията без да се изплакнат.не е ли това грешно? аз винаги изплаквам тези неща от мен,но си признавам,че понякога ми с еиска д аможех да не го правя,та се чудех..... newsm78 дали пък по Хамериката няма някакви шампоани,които може да не се отмиват? Joy сори за глупостта,която написах,но от много време ми с еиска да споделя с някой хахах

# 385
Ха-ха Маритка ,и аз съм се чудила ,защо излизат без да се оплакнат. Laughing
Марти е от послушните деца,за разлика от батко си.По площадките като излизаме ,ми завиждат колко е послушен.ПУ-Пу да не са му уруки, за сега е така.А в къщи на моменти често викам и ме изкарва извън нерви,Но като цяло е кротанчо.
Щастлив първи юни на всички деца и на всички, които са запазили поне частица от детето в себе си!
Нека усмивката не слиза от вашето лице, нека радостта и щастието останат винаги във вас!

# 386
Честит празник на всички дечица! Да са ни здрави и едно безгрижно детство им желая!
Ха-ха, Маритка, и аз съм го умувала тоз факт, ама то кат на фюлм, ние в реалния живот не правим така  Sick, въпреки че на нас и рядко ни се случва да си взимаме вана на спокойствие с релаксираща музика и по едно шампанско ей така за разкош, или поне за мен това би било цяло събитие!

# 387
  • в Кошера
Честит празник на всички мъници!

# 388
Vasilena,az se epiliram (brusna.navsiakude.totalno) samo vuv vanata,no predimno pod stres i burzane.....obache tazi vecher sum planuvala,ako ne mi poprechi niakoi da se topna s edno proseko,che muja mi e donesul cialo kashonche,a oshte ne sum otpraznuvala otbivaneto:).....i mislA da se izplakna posle,a niama da karam po holivood-ski:)

# 389
   Маритка,умори ме  Joy Joy Joy
   По филмите ,нали знаеш,чаршафите при мъжете стигат винаги  до кръста  ,а при дамите винаги до подмишниците. Жените сутрин се събуждат с хубав грим .....    И т.п..  Laughing

Честито отбиване!  Hug
   Ние сме още далече от тази стъпка.... Crazy

Десивалко,много е сладка принцеската Маги!  Heart Eyes

Пумби,със закъснение....честито попълнение в семейните редове! Да ти е жива и здрава прекрасната Розалина!   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт