Слънчо Юлчето закача, весело навън подскача ;)

• 48 768
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
  • в 1001-та нощ
ние си бяхме в София, тъй като едната ни кака бе абитуриентка, но пък в края на другат аседмица ще драснем към морето (откриваме водолзния сезон)  Blush

надявам се Памперо на Арапя да е възстановен, че последните снимии във фейса бяха потресаващи  Sick

# 361
Алена, от това което разбирам от facebook-a за сега няма да възстановяват Памперо, надявам се да е само временна новина и да го оправят, но да видим.

# 362
  • в 1001-та нощ
 Cry Cry Cry мерси за инфото  Blush  bouquet

# 363
Поста на noriscat ме подсети, че всъщност Маринела е мирна и послушна, при това изключително послушна, единствено в компанията на по-големи дечица Thinking Явно я е страх да се прави на важна пред по-големите hahaha

# 364
Калоян е кротък в сравнение с останалите деца, които познавам. Всички майки ми завиждат и го дават за пример. Това обаче е само навън. У дома не се смущава да пищи, да хвърля играчки и да ме удря, когато не е доволен от нещо.

Любимата му играчка е тази кола за яздене:

Обикаля с нея всички стаи, даже банята и терасата. Рядко се случва да се придвижва пеш у дома.  Laughing Имаме и две любими книжки. Подариха ни ги миналата седмица, а вече не може без тях. По-рано не е проявявал такъв интерес към книжките с текст, но и аз се бях изхвърлила с едни дълги приказки... Оказа се, че тези са в идеалното за него съотношение текст-картинки.  Simple Smile

Да се похваля и да се оплача. Вижда се краят на цицоманията при нас. Не съм предполагала обаче, че ще се чувствам толкова странно като започна да отбивам. Няма да ми липсва близостта при кърменето, защото има много други неща, които да правим заедно, но усещам как моето момче вече става с една идея по-самостоятелно. И си мисля колко бързо ще дойде времето, когато вече изобщо няма да дава на мама да го гушка, за да не се "излага" пред другите момчета.  Sad

# 365
Крис навън също е най - послушното дете на света, но в къщи е направо барут. Ако не лети  с колата, подобна на тази на Wonderland, то рита топка или мята фризби. Не знам кога ще потроши нещо с тия неща. А за книжките, ние имаме около 10 от тези дето са с дебели корици и много картинки и текстчета като стихчета. Без тях не лягаме на обяд. Дори вече сам си ги "чете" и заспива заобиколен от книжки. Ние от може би две седмици някъде заспиваме сами на обяд и вечер. Ляга си на леглото, чете си някаква книжка и след малко е заспал. Аз разбира се съм в стаята, но не го закачам и не му обръщам внимание.

От както не суче, Крис се превърна в голямо момченце и стана съвсем различен и по самостоятелен. Вече няма нужда от мен за всичко, което си е малко тъжно  Simple Smile

# 366
Wonderland разбирам те:) аз хем отбивам по своя инициатива и хем ми беше уж писнало,но имам моменти на които ми е мъчно и се чувствам странно.даже доста странно се чувствам и често ми се налага сама на себе си да казвам @нали това искаше и чакаше от доста време насам! сега ще си оправиш визията и здравнте проблеми,няма да те боли цялото тяло от скованите всевъзможнибезобразни пози,които ползваше да спиш...@ и т.н. и на моменти даже ми се е искало да тегля една майна и да си го накърмя.снощи пък почувствах вече лееко неудобство в гърдите,че с енапълниха малко повече и дор под душа леко изцедих и ми се дорева:( някакси като предателство спрямо детето го чувствам това д аимам майчино мляко,което набъбва в гурдите ми и аз оставям нарочно да се затрие,а на него д аму бутам да пие оризов бълвоч (че нали пък е и алергичен) със шише,който той не обожава.но няма връзаще назад,защото наистина вече неиздържах така обсебеа от кърменето.

аз отбих може да се каже.от петък на обяд не съм кърмила и той продължава да забравя това начинание.приспивам го успешно вече без това (с приказка)  нещата вървят повече от чудесно,за което мога да благодаря на дунайка:) тя беше @капката@,която ми преля чашата и ми даде кураж и стимул да предприема мерки. обаче факта,че Алессандро поддава така лесно на отбиването и не го търси много ме улеснява и успокоява.на фона на собствените си противоречиви чувства нямаше да мога да отбия,ако Алето се инатеше и ми правеше драма:)

един въпрос-как предпазвате децата си да не скочат от някоя тераса или прозорец? при нас е вече доста топло и на затворено става жега,но мен ме е страх да отварям много....а идва лято:(

# 367
Ей, Маритке, честито отбиване.  Grinning Хич не се кахъри по подобни теми. Две години го кърми Алето, да не е малко?! Пийни едно винце довечера, отпусни си душичката, животът за него си е все така интересен и шарен... и без мамината цица  Laughing

Относно отварянето на врати и прозорци - отварям прозорци в кухнята и детската стая без да се притеснявам, няма как да скочи от там. В хола не отварям(освен ако не спи) - опасно е. В спалнята също. А в жегите сме на климатик или най-често ги прекарваме в Несебър.

Има ли някой, който още не е сложил последните реимунизациии на Синфлорикс и Инфанрикс?

# 368
знам дунайке.две години е дори повече от достатъчно на днешно време:) аз иначе определено се чувствам различно...някакси като преди бременността:) някакси все едно живота започва отначало:) май,май кърменето не ми се отрази много добре психически.бях спряла да се уважавам като жена и бях приела ролята единствено и само на майка.дори брака ми беше пред разруха от това (много хора се опитват да ме убедят,че не съм права,но аз си знам мен си най-добре)....така,че сега всички сме доволни:) предполагам скоро ще ми минат и последните угризения (то угризения е силно казано де).

# 369
Маритка, съвсем скоро ще се почувстваш предишния човек. Аз когато спрях да кърмя се чувствах много странно, особено като си налях първата чаша вино в главата ми все се изкачаше мисълта, да не прекалявам, че ще кърмя, и след малко се осъзнавах, че вече съм "свободна" и мога да пия и да ям люто и т.н. Ама ми отне няколко дни да свикна с тая мисъл. Simple Smile

# 370
  • в 1001-та нощ
...
Скрит текст:
...

ние мислим да вземаме нещо подобно  Hug - идеи от къде е изгодно да се вземе  newsm78

# 371
  • в Кошера
Ние пък купихме на дребка за 1-ви юни колело без педали, с каска и всички останали атрибути. Тоооолкова е смешна. Подкара го вкъщи, с каската, разбира се. Как не спа с нея не знам само.  Laughing И си беше закачила 'дамската чанта' (разбирайте прозрачна, розова, с Хелоу Кити  Sick ама като си я харесва...) на кормилото до звънчето.  Mr. Green Joy

# 372
  • в 1001-та нощ
а тя го бута с крачета, като количките?  Rolling Eyes

аз за 1 юни или ЧРД харесах и една люлка - като конче, но не е конче, по-скоро, като лодка, но се яхва от 3 деца - има 3 места и се люлее - като лодка е  Peace

# 373
Ние от 25 до 30 Юни ще сме в ЧЕРНОМОРЕЦ,ако има желаещи за среща в Бургас,аз имам голямо желание.
Имам и 1 молба към майките от Бургас-препоръчайте ми лаборатория за изследвяне на хормони в Бургас.Може да ми се наложи да пускам там.Да работи със здравна каса.
На Юлка само коли,камиони,трактори и кучета са и в главата Crazy

# 374
Маритка,честито.Сега мъжо ще е доволен Peace
И аз ще се заема с тази задача другият месец.

Синфлорикс имаме един да слагаме,не знам кога ще е ........

Алена,такива камиончета има на Илиенци.И ние сме с такова,но червено,наследство от каката която изобщо не го и поглеждаше Laughing

Теди,представям си я кипрата.......Тц-тц.......и с чантата на волана,право си е детето Joy

Аз да похваля Ал,вече сме без дневен памперс.Човека установи,че му е по-добре без памперс и отива и сам си носи гърнето ако му се прави нещо.На вън пишкаме по храстите Laughing

Общи условия

Активация на акаунт