Слънчо Юлчето закача, весело навън подскача ;)

• 48 768
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
  • При моите мъже...
и ние взехме от ИКЕА масичка, две столчета и две табуретки за РД-то. Малкия много им се радва и си седи много на тях - хапва, рисува, бута си количките...Simple Smile

# 541
cvetulka, масичката е тази: http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=30375
столчето: http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=10230
табуретката: http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=38105
Още не се е обръщал, въпреки че се катери по тях и стой прав, така че може да се каже, че са стабилни  Mr. Green Имат и дървени мебели, които са много сладурски, но се спряхме на тази серия, защото всички ръбове са заоблени.

# 542
  • При моите мъже...
Имат и дървени мебели, които са много сладурски, но се спряхме на тази серия, защото всички ръбове са заоблени.

към това да добавя и защото се разглобяват и прибират сравнително лесно, когато вече не са необходими, и са два пъти по-евтини Peace

# 543
Привет мамчета Simple Smile  И аз не съм писала от 100 години,но затова пък ви чета редовно Embarassed В голяма чуденка бяхме и ние,къде и как да празнуваме РД на малката,и накрая се спряхме на варианта с детския център.Не знам дали ще се получи точно така ,както ми се иска но ще опитаме За подаръка още не сме решили какъв да е,казвайте какви ще са вашите Embarassed Embarassed,пък да можем да си откраднем някоя идейка .Нейния интерес в момента е всякакъв вид превозни средства/мотори,коли и др.такива мъжки неща ooooh! ooooh!/И не на последно място да ви похваля моята девойка,от минали вторник реших да и махна памперса и да се учим да пишкаме навън,и за мое голямо,ама мн голямо учудване,тя взе че схвана за какво става въпрос.Като сме навън,ми показва или казва че и се пишка,а като сме вкъщи си носи направо гърнето,и така процедираме и с акото.Бях се настроила за дълго и мъчително учене ooooh! .

# 544
И аз да дам отчет за махането на памперса, че обещах да ви държа в течение. С малки изключения всичко се развива много по-добре, отколкото очаквах. Когато сме си у дома, Борко си сяда сам на гърнето и си върши там нуждите, след което ме вика да ми покаже какво е свършил и да го почистя. Нямаме никакви инциденти от седмица вече! "Проблемът" е, когато излезем навън. Казва, че му се пишка, но отказва да пишка прав/клекнал/ или като го държа. Общо взето стиска докато може и после се напишква  Confused Показвахме му какво правят по-големите дечица, пробвахме разни игри, като "напишкай тревичката/мравките/дървото", но не иска. Малко се изчерпах откъм идеи, честно казано, но предполагам, че скоро ще ме озари някоя "гениална" идея Simple Smile От вчера го пращам с баща му в тоалетната да гледа от него  Grinning  Иначе още не съм се престрашила да не му слагам памперс докато спи, но пък и той още се напишква понякога докато спи. Още не сме стигнали заветните "9 от 10 пъти".

# 545
  • Добрич
Привет и от нас, да споделя и аз за памперса, ние също го махнахме от раз и караме по метода на buggy--> , проблемът е, че с това голо дупе по цял ден свикна да сяда на гърнето без да ме вика дори когато е и с гащи, и пиша през гащите  Mr. Green не може да се научи още да ги събува и не идва да ми каже да я събуя, направо сяда, също така почти всеки път преди да се изпиша първо пишва малко и тогава сяда на гърнето и довършва започнатото. Навън и ние не искаме да пишаме  ooooh! С голямата работа имаме голям проблем, стиска се, ето днес пак прескочи и не е ходила, а преди да махнем памперса, имаше средно по 3 изхождания, изпитва някакъв страх от самото а..не и не знам как да оправя този проблем  Confused Поне да я похваля, че спи и без памперс, дори снощи се събуди да пиша  Simple Smile Преди да махна памперса е слагана броени пъти на гърне и без резултат някакъв в него, очаквах големи драми от нейна страна защото дълго време преди това не искаше да сяда на него
Ние за РД вече купихме подаръка - колело  Grinning Но не знам сега на тази възраст  дали ще схване да върти педалите  newsm78

# 546
........
Ние за РД вече купихме подаръка - колело  Grinning Но не знам сега на тази възраст  дали ще схване да върти педалите  newsm78
   Супер!  thumbsup И аз се чудя за колело за малката,че навънка не мога да я сваля от батковото или чуждите.....

С махането на памперс сме много зле..... Tired

# 547
  • гр.София
Здравейте,
аз пък да се оплача  Confused Маги я ухапа куче, бях я пуснала за два дена с детегледачката на нейното село и кучето взело та я ухапало, завели я веднага в Пирогов, промили са и раната и превързали, но не са и били никаква ваксина, док. бил казал, че има имунитет до 3г. от бебешките ваксини  Rolling Eyes и само да я мажем с един мехлем за оттока и раната. Вчера не можех да си я откача от ръцете милата накрая и заспа в мен.
Иначе за памперса сме вече на Вие, даже и нощния, нямаме пропуск.
РД ще празнуваме на село в двора ще направим парти с родата и братовчедите и. Подаръци и купих дрехи  Crazy сега давам заявки само за играчки  Mr. Green

# 548
Ех, desivalko, много неприятна случка.  Confused Дано да забрави след време милото.

И аз не съм измислила подарък още, та затова ви питам вас.
 Не ми се иска да е колело, вече имаме едно сериозно падане от колелото на каката, а и все още не схваща, как се въртят педалите. Иска само да го бутам, ама аз моя кръст да не съм го намерила на улицата.  Crossing Arms

Бъги, що не си носите навън някакво компактно гърненце? Нали има такива за навън. Иначе как излизате за по-дълго време и по-надалече?

Аз не знам вече, как ще го науча моето да не пикае и ака в гащите..  Tired Въобще не му пречи, че е  наакан или напикан... В чудо се видях..

# 549
  • При моите мъже...
Ние сме точно като Бъги с памперса. Вкъщи всичко е наред, ама навън... ooooh! Казва, че му се пишка, стиска, но не иска да пишка по никакъв начин...Sad Стиска колкото успее и после пълни обувките newsm78  Ние специално излизаме с 2 чифта гащи за резерва. Някой път не сменяме нищо, някой път използвам и двата... Rolling Eyes
Някой път нощем се буди и вика пика - пика, ама нямам сили да го дигам и слагам на гърне, за това си спинка с памперс Embarassed

Десиславко, много неприятна случка, дано мине бързо и без последствия раната...  Hug а стреса си е голям, горкото детенце Confused

# 550
dunaika, за по-дълго излизаме с няколко комплекта резервни дрехи и подложки за количката. Ако е по-хладно и не пие много вода, изкарваме без преобличане. Но ако е по-топло и съответно е пил повече вода, преобличам по един, два пъти. Честно казано, не ми се носи и гърненце, колкото и да е компактно. Без това съм натоварена като магаре с какво ли не  Mr. Green Днес, следобед, мисля да пробвам с чашка. Може пък да кандиса Simple Smile

desivalko_, дано се оправи бързо Маги, да забрави случката и да не остане белег  Sad В бебешките ваксини има и против тетанус, така че не се притеснявай  Peace

# 551
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
desivalko, аз ако бях на теб направо щях да ги изселя и детегледачката и кучето.

Ей зат'ва съм аз против всякакви животниски видове, които имат зъби.... само мравеферма ще разреша покрай Борко!

Ние ходихме да огледаме за РД на Борко. Вилата е супер! На 20 мин. от Бургас, има голям детски кът, колкото този в парка, че и по-голям, но е с естествена трева, не с гумирани плочи; точно зад него има игрище за баскетбол, което е оградено с мрежа, а аз виждам как там се карат всички превозни средства на дечурлигата - коли, мотори и т.н. и чаааак след него на майната си е басейна, т.е. ако детето е на детската площадка има поне 10-15мин. докато стигне до басейна. Освен това ще ни разрешат да си вкараме всичко, като по сватбите  Mr. Green  само алкохола и предястието ще е от тях, основното, алкохол и безалкохолно, че дори зеленчуци за салатите ще си ги внесем  Wink

Борко може да изкара и цял ден без памперс по малка нужда и си казва "пиш" и носи гърнето, проблема е с "акото", че все ми го съобщава постфактум и не иска да ака и не иска, ако му махна памперса ще се стиска, но няма да свърши нищо в гърнето. Пробвала съм 2 дни да го държа на гърнето да "ака" и на 3-тия ми дожаля.

Подарък и аз исках масичка, но не намирам такава каквато искам - едни приятели имат такава, която се отваря нагоре и вътре има много място за играчки, а не като тези чинчета само за по лист и химикал. Обаче не намирам такава....

# 552
  • гр.София
TDI, мъжът ми така се пали и детгледачката го знае и като ми се обади да ми каже ми вика "Деси ели и ти, че ме е страх от ..."
buggy- звъннах на док. да я питам за ваксините и тя така ми отговори, че имат имунитет до 3г. Hug
Момченцата по-бавно схващат май за памперса, и аз с баткото доста се потрудих и имахме доста фалове, но с Маги работата стана много бързо  Mr. Green
TDI голям РД ще се заформи при вас браво   bigdance2 супер си го измислила  Peace

# 553

Момченцата по-бавно схващат май за памперса, и аз с баткото доста се потрудих и имахме доста фалове, но с Маги работата стана много бързо  Mr. Green

ох да беше само за памперса......

във всичко сме много по-бавни  Blush

говорът при нас закъснява яко - казва мама-кака-мака и нга-нга  Rolling Eyes

# 554
  • Пловдив
Здравейте хора,
Не съм влизала скоро тук, така че честито на всички рожденничета на патерица!!! Да се ни живи и здрави!!!
Аз вчера се завърнах от едноседмична екскурзия до Лондон. Бяхме без децата и ми е първото по-голямо отделяне от Борко. Когато се върнах, първото което той каза, като ме видя беше "Маме сени тук и дай тита" = Мамо седни тук и дай цица Simple Smile) Така, че при нас цицата е все още актуална и хабер няма да спираме.
Иначе в Лондон си прекарахме много хубаво - обиколихме всички забележителности, пътувахме с корабче по Темза до Гринуич, и посетихме мюзикъл We will rock you с песни на Куин. Това последното беше върха на сладоледа! Препоръчвам горещо!!! Не ми се връщаше. А тук са егати жегите. Направо не се живее!
Хайде хубав ден и пийте повече водица Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт