Слънчо Юлчето закача, весело навън подскача ;)

• 48 767
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
desivalko_ много неприятна ситуация, но за жалост се случват и такива инциденти. Моя син на село седеше до мен по полянката пред къщи и докато се обърна петела вече переше крила срещу него. Така се уплаши детето, че направо си седна на дупето. А аз направо щях да извия врата на петела. Дано се оправи бързо милата Маги, а си представям как се чувства детегледачката ти. Sad

Ние вече приключихме с употребата на памперси и през деня и през нощта. През деня като излизаме винаги вземам резервен чифт дрешки с мен, но той си казва и сега особено се кефи да препикава дръвчетата по парковете  Laughing Мъжка му работа. Вечер ляга към 9:30 като пишка преди това, и вече от няколко дни спи без памперс без да се изпуска. Сутрин става към 6:30 да пишка. Понякога спи още, а в повечето случай се е наспал. Така, че мога успешно да се похваля, че памперса  вече в миналото  Peace

# 556
  • София
Оле, Деси, много гадна случка. Мойта както се вре на всякакви кучета уж я пазя, ама...
И аз да се отчета за приучаването към гърне. Определено няколкодневното безгащие /с дълга рокля или широк панталон/ свърши работа, но инциденти продължава да има. Те хората си бяха написали, че няколко месеца след това са нормални някои инциденти. При нас те са предимно вкъщи като се заиграе. Навън даже днес бях забравила да взема резервни. С акането, обаче, проблема продължава. Няколко пъти се опита да ми каже, но като седне на гърнето нищо не се случва за 4-те минути, за които я свърта и нещата се случват малко след това. Но има светлина в тунела, нещата са овладяеми.
Много са практични детските масички и моето като другите много ги харесва като своето си място за разглеждане на книжки, сервиране на чашки и тенджерки, моделиране и мн. други.
Имаме тази масичка: http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=8178
И това столче   http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=28223 ,но не е стабилно при нейните катерения и лупинги и ще има друго. Взехми ги преди РД, защото някак не ми се връзват за подарък на детето. То си е мебел. За РД ще има играчки, но още се колебаем м/у легло за кукли, кухня http://www.imaginarium.ie/53698/ecommerce_1/53698 и докторски комплект.
Весел и приятен уикенд на всички и весело празнуване на рождениците!

# 557
Честит рожден ден на малките рожденници!!! Да са ни живи и здрави

Норискат, звучи страхотно. Ние снощи се върнахме от Валенсия, бяхме там 10 дни без детето. Уникално си изкарахме, Испания ми е супер любима държава! Сега не мога да се отделя от детето, непрекъснато го целувам  Crazy Crazy Crazy

# 558
Ехооооооооо Hug

И ние се завърнахме вчера от голяяяяяма скитня и по между другото едно кумуване Laughing
Изкарахме си супер и сега се наслаждавам на липсата на сакове,коли и пътища Laughing

Памперс,вече нямаме нито дневен,нито нощен.Мислех,че с Ал ще е по -трудно,но мина както с Ивон.В Къщи си носи сам гърнето,сваля си гащите (буквално ги сваля,направо от краката Laughing) и сяда.Като си свърши работа се гали и си вика "бравоооооо".На вън пишка прав.Държи да пишка в/у камъчета,та ги издирваме,но нямаме инциденти,дори и когато е с майка ми на вън.Пътуванията също ги минахме бяхме без памперс.
Нощен също няма,но и не пишка.Течности след 21 ч не давам и за сега няма инциденти,така практикувах и с Ивон.Очаквам да започне да се напишква,като застудее,но това е нормално до към 3 год.

И да се похваля:Отбихме се PartyНямаше особенни драми.Търси си още от време на време,но като се обясним,че млякото го е изял в таратора,настъпва мир Laughing

Подарък ,в процес на избор на мотор сме.Човека е толкова влюбен в моторите,че дори спа с един играчка на селото на една приятелка Laughing

# 559
Честито, Ади.  Grinning И за нощния памперс, и за отбиването.

Аз все още не съм получила просветление относно подаръка на малкия.  Rolling Eyes Вече не остана време, а нищо не ме грабва.

# 560
Ади, барвос на Ал. И аз не давам на Борко вода вечер, ама той си наваксва в банята докато го къпя  Mr. Green

# 561
От около 5 минутки се каня да се включа по темата с колелетата, но дочаках да стане 3 ти юли:

Честит рожден ден на Юлийка!  Желая и да е здрава!
Честито и на рожденниците от изминалите дни! Нека и те да се радват на здраве и послушни родители!

Колело с помощни колелета има за РД от родителите ми, дадоха му го в аванс преди месец и му е много трудно. За две годишни деца се препоръчва колело без педали, защото им развива чувството за равновесие, а от три години вече могат и с педалите да се справят. Това е доколкото разбрах отпосле, нормалното развитие при децата, но със сигурност има изключения. А на площадката кара и един пластмасов мотор, който се движеше на принципа на колело без педали и много му допадна. В продавалника има добър избор. Ако нямахме двеста превозни средства в нас със сигурност щях такова да му взема за Рд.

# 562
  • гр.София
Селма, Честит Рожден Ден на Юлийка, да расте жива и здрава и все така усмихната и красива  Hug Hug Hug

# 563
  • в 1001-та нощ
Честит втори рожден ден на Юлето   bouquet  Как ще празнувате?

# 564
Честит празник на Юлийка,с пожелание за едно щастливо и незабравимо детство  bigdance2 Tada  bigdance2Весел празник.

# 565
Селме честита ти рожденичка!!! Да ти е жива и здрава и много, много да я слушаш  bouquet

# 566
Селма, честит празник на Юлия и цялото ви семейство. Да е здрава и усмихната.   bouquet

Честито и на другите рожденничета.   bouquet

# 567
TDI, къде е това място?Аз все още не съм се спряла на детски кът-иска ми се да е на открито,но се притеснявам ако вали този ден...затова Бургаски мами,моля ви за помощ ,като ми препоръчате някой.

Благодаря

# 568
Селме, честит рожден ден на Юлето и от нас   bouquet bouquet  bouquet

# 569
Честит рожден ден на Юлия, нека бъде здраво, усмихнато и безгрижно дете. Весело посрещане на празника!  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт