Слънчо Юлчето закача, весело навън подскача ;)

• 48 489
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
  Тук можеш да опишеш в подробности  курабийките,каквито ги искаш.Момичетата ще ти предложат и други сполучливи рецепти.

При мен има нещо курабийко подобно  Laughing ,обаче се казва Английски кифли.Харесва ми,че се правят без амонячна сода,което не им пречи да стават бухнали и пръхкави.  Flutter

# 61
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!СВЕТЛИНА,ЗДРАВЕ И БЛАГОДАТ ДА ПЪЛНЯТ ДОМОВЕТЕ НА ВСИЧКИ НИ Hug Hug Hug

Да почерпя и за именният ден на моята свеки.Да ни е жива и здрава и винаги да ни бъде такава подкрепа  bouquet

# 62

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!

Я да видим кой ще е с най-здравото яйце easter easter easter

# 63
  • в 1001-та нощ
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!СВЕТЛИНА,ЗДРАВЕ И БЛАГОДАТ ДА ПЪЛНЯТ ДОМОВЕТЕ НА ВСИЧКИ НИ Hug Hug Hug

Воистина Воскресе!

# 64
Христос воскресе! Нека светлината на Неговото воскресение озари живота Ви! Много здраве и благополучие! easter

# 65
Честит Великден и от нас.

# 66
Христос Воскресе! Бъдете здрави и имайте мир и любов в сърцата и домовете си!

# 67
Ехее, Василена нямате ли вече разкрито бебоче, а Mii?

# 68
  • в Кошера
Честито Възкресение Христово!

# 69
А, имаме, имаме, ама тука не съм се поФалила- момиченце, на 95% на ФМ, на първата, сега четвъртък съм пак на фетална и се надявам да потвърдят. А вие какво чакате, ти сигурно си казвала, ама е било отдавна, а аз почти не четях доста време и най- вероятно съм изпуснала?

# 70
Еее супер честито ви и на вас момиченце. И ние ще имаме госпожица Simple Smile, надявам се скоро...

# 71
Днес остарях с още една годинка.  Blush

Виртуална почерпка от мен.  Hug

# 72
Честит рожден ден, Дунайка. Много здраве и радост ти желая.

# 73
Dunaika, да си жива и здрава  Hug

# 74
  Дунайке,честит рожден ден!Всичко най-прекрасно ти пожелавам!   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт