Слънчо Юлчето закача, весело навън подскача ;)

• 48 669
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
  • в 1001-та нощ
Честито Wink) да Ви расте здрав, палав и буден Wink)) и Вие да сте здрави да му се радвате Wink

# 616
TDI  Tada Да ви е много здрав рожденника,много да ви радва,много щастливо детенце да расте Борко! Весел празник!

# 617
За прехваления цитросептRolling Eyes

# 618
Въх! Добре, че не давам добавки на Борко  Rolling Eyes

Честито на рожденицте днес! Да растат здрави, умни и весели деца, за радост на мама и тате   bouquet До колкото си спомням, май днес имаме най-много рожденици  newsm78

# 619
Честито на всички рожденници - минали и настоящи, да растат здрави и щастливи!
Ние го отпразнувахме в едно детско клубче с приятели, а вечерта с близките вкъщи.
Иначе попътувахме на морета, вили и т.н., остана ни само една резервация за планина за три дни края на месеца и с това приключваме, че аз не смея вече много да пътувам, нещо не ми понася много. Целия август ще сме си тука и при мисълта изтръпвам, просто София лятото ми е някакъв кошмар.
Без памперс е от около месец, махнах и следобедния (по време на сън, засега без инциденти), сега е ред на бибата, която е много търсена за спането, мисля че там ще има драми, трябва да се въоража с търпение и да решавам кога, има ли от вас още ползващи- търсещи биба, кой как я е махнал, някой да сподели идеи, съвети?
 Иначе от известно време си има негова стая, където спи, понякога се мести нощно време при нас, но като цяло това мина много леко.
Хубав празник на всички празнуващи!

# 620
  • Добрич
Влизам набързо да ви почерпя за моето пораснало момиче, нека да ни е жива и здрава, да расте умно и будно дете и мноооого щастливо  Heart Eyes

Да са здрави и щастливи и всички рожденичета от днешния ден и от миналите дни, нямам много време за нет, чета набързо, все сме по села, морета, гости  Crazy
Аз също търся идеи за отучване от залъгалката, ние също я търсим само за сън, понякога и много като й доскучее  ooooh! Миналата седмица опитах един ден и беше кошмар не пожела да спи през деня вечерта с триста зора заспа и в 01 ч се събуди с писъци истерични и аз склоних и й го дадох пак защото бях рухнала психически и физически, съжалявам много, че почти насила я приучих на него уж да не плаче и пак си остана доста ревливо дете  Embarassed Сега е много пристрастена и не знам как ще я отучвам да заспива без него, не признава нито приказки нито песнички търси си "биби"

# 621
  newsm59 Да е много здрава малката Вики и  всички сладури които днес има рожден ден!Весел празник!
Ние бяхме много зле със бибата,по едно време я смучеше денонощно.Една вечер си я беше изпуснала в играчките а имахме и едно момченце на гости.Тръгнахме да лягаме бибата я няма.Пратих я да ходи да си я търси ,ама я нямаа,отидох аз намерих я обаче на майтап я скрих и казвам Явор (гостенчето)я взе мамо. За мое най-голямо учудване тя се съгласи,покарахме се на Явор защо я е взел,казах и че той утре ще я върне и тя си легна ShockedНа другия ден я търсим ама Явор го няма Laughing,три дни все му се "карахме "чакахме го да дойде ,спеше малко неспокойно особено на обед,защото заспива трудно малко беше зор,но не плака въобще.Чудото беше точно три дни...

Последна редакция: сб, 14 юли 2012, 07:45 от pepka_

# 622
  • в 1001-та нощ
Честит празник на Вики и семейството й  Heart Eyes дано скоро се откаже от бибата  Hug

# 623
Здравейте и от нас....
Да са живи и здрави всички отминали и последващи рожденици
Ние партито ще го правим в едно заведение което има огромен детски кът....децата ще са около 15,а възрастните.....около 30-цяла сватба...
Памперса сега започнахме с опитите за махане,но вечер ние пием много вода и засега не съм рискувала по време на сън да го сваля,че в този ред на мисли,моля ви да ми кажете режимите си на хранене,в колко часа какво и по колко яде вашето дете...."и колко вода пиете

# 624
Борко още със ставането изпива около 300мл. вода. През целия ден положението е същото, както и преди лягане. Пие вода от душа и докато го къпя. В тези нечовешки жеги, явно ще е такова положението. Аз също не съм махнала памперса по време на следобедния и вечерния сън. Като захлади малко - тогава. Иначе вече се отпусна и започна да пишка и на вън. От седмица вече нямаме никакви инциденти  newsm44

bubole4kataaa, сега режимът ние много изместен, защото излизаме след 18-19 часа и се прибираме понякога и по тъмно. Съответно вечеря и ляга доста късно. Най-много яде на закуска, а другите хранения са му супер символични като количество. Днес например обядва малко диня със сирене.

# 625
здравейте! искам да честитя на всички рожденници от тези дни! нашият рожден ден мина много добре! един прекрасен ден беше:)

абе исках да пиша доста вчера,а сега забравих какво беше.....Sad хайде като се сетя нещо пак ще се появя хахаха

# 626
Здравейте момичета,

Божидар днес е рожденник и влизам набързо да почерпя 
party023  party023  party023 newsm59

Искам да честитя и на другите юлчета, да са ни живи и здрави и много, ама много щастливи деца! newsm59

# 627
  • в 1001-та нощ
Честит празник Wink, как ще празнувате?

# 628
Вчера  празника беше със семейни приятели и роднини в едно ресторантче с лятна градина и детска площадка, а днес ще е с децата от квартала Grinning

# 629
Честит рожден ден  на всички малчугани, които са празнували изминалите  дни. Да са живи и здрави и много усмихнати.
Нашият РД го изкарахме в къщи.Бяхме поканили неговите братовчеди,бабите и дядовците.Получи много подаръци,но най-много се радва на тортата с биби(рибки).
Водичка пие доста ,не мога да преценя по колко.Пие от чаша или от обикновенно шише от минерална вода.Не иска да яде много ,но го отдавам на жегите.

Общи условия

Активация на акаунт