Слънчо Юлчето закача, весело навън подскача ;)

• 48 504
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Честит рожден ден на порасналите Юлчета от последните дни.Да са здрави,обичани и безумно щастливи  bouquet

Памперс вече,не ползваме изобщо.Отседмица обаче,държи да пишка и у дома прав,та е голям зор да нацелим гърнето Laughing

Вода пие сигурно по 2 л на ден,само пълня чашата.До скоро не давах след 21 ч,но от както сме в Сандански вечер ляга в 23 ч,че и по-късно,та пие и вечер.Не сме имали инциденти за сега,а на следобедният сън,дори се буди да пишка.

Хранене,доста никакво напоследък.Предпочита да яде кис.мляко,таратор,диня,пъпеш,кайсии,домати,краставици и много рядко готвено.Вчера за сефте изяде една паничка супа и то защото сложих кис.мляко вътре.Правя му и салата тип "Овчарска",но с дом. пилешко филе и яйце,та минават и протеините по между салатата Laughing
Много е топло и не го насилвам.Да пие течности за мен е достатъчно Peace

# 631
Влизам да почерпя виртуално за моето пораснало момиче  newsm38  ura  bigdance2

Както и да пожелая честит рожден ден на Борко на Buggy и на останалите ни астрални близначета  Heart Eyes

# 632
  • в 1001-та нощ
Честит празник на днешните рожденици  Heart Eyes да са здрави и весели Wink 

# 633
Наред с нашите малки рожденничета и моето момиче порастна днес и стана на цели пет годинки.
Виртуална почерпка от нас.

Много щастие и здраве на днешните рожденници и семействата им.   bouquet

# 634
  • в 1001-та нощ
ехеееее, ама Вие с две Юлчета у дома  Heart Eyes щъркелът по поръчка ги носи Wink))

# 635
ЧЕСТИТО И НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ!  bouquet

# 636
scarly, специални поздрави и целувки за Габи! Много здраво и щастливо дете да расте  Hug

dunaika, и на вашата кака много целувки. Да расте весела и спокойна и да ти е отмяна   bouquet

На мен днес ми е много развълнувано!

# 637
Честит рожден ден на Борко и Габи  bouquet  bouquet  bouquetБъдете здрави,безгрижни и винаги усмихнати Heart Eyes

ДунайкаЧестит рожден ден и на вашата пораснала кака.Да ви носи много поводи за гордост и усмивки  bouquet
Нашата кака е толкова развълнувана,че ще става на 5 год,все едно на 4,11 м е нещо по-различно.Много е важно да си на 5 Joy

# 638
Добро утро.  Grinning

Много ви благодаря за поздравите за порасналото ми момиче.  Hug

Ади, така е. Бързат да пораснат. Аз й казвам на моята да не бърза, че после ще иска да е пак дете, ама пусто не ме слуша.  Laughing Все брои ли брои, колко й остава да стане голяма като батко й(на 7г.)  Joy , ама не може да го догони.

Празненството беше много хубаво. Празнувахме в Замъка в Сл.бряг, тортата беше замък, ...... принцеси валяха край нас  Joy .

Много кофти ни стана заради атентата в Бургас(всички тук сме обвързани повече или по-малко с туризма), но... застраховани от това няма.

Хубав ден на всички.

Последна редакция: пт, 20 юли 2012, 10:16 от dunaika

# 639
  • гр.София
 dunaika страхотна ти е госпожицата  Hug да са ти живи и здрави дечицата  Grinning
И на всички с повод да са живи и здрави   bouquet
Ние сме без деца вече 2-ра седмица, много ми е мъчно, но пък си починах и се наспах най-вече  Mr. Green след 2-седмици ги прибираме и заминаваме на моренце  Laughing

# 640
Десивалко,де ги тез баби дет гледа деца по 1 м ShockedМоите за 3 дни да ги оставя,се пазарим вече от 1м Laughing

Дунайка,страхотни сте Hug

От атентата и на мен ми стана много зле.То беше ясно,че бутането ни м/у шамарите все някога ще доведе до подобно нещо,но когато е вече действителност,усещането е ужасно

# 641
  • гр.София
Десивалко,де ги тез баби дет гледа деца по 1 м ShockedМоите за 3 дни да ги оставя,се пазарим вече от 1м Laughing

Дунайка,страхотни сте Hug

От атентата и на мен ми стана много зле.То беше ясно,че бутането ни м/у шамарите все някога ще доведе до подобно нещо,но когато е вече действителност,усещането е ужасно
Ади намират се все още слава богу  Mr. Green , че иначе не ми се мисли, бях изтрещела  Crazy хубаво нещо е човек да остане малко насаме с половинката си  Flutter да си припомним как е без деца, не че не говорим само за тях де  Joy; че и на море отскочихме за 3 дни  Wink е голям кеф, не виках и не се оглеждах за никой  Mr. Green само релакс.

# 642
Ммммм, каква хубава морска торта  Grinning

И на мен малко ми се помрачи настроението вчера като разбрах за атентата, но за съжаление рано или късно щеше да се случи и тук. Това е един от големите минуси на глобализацията. Дано броят на жертвите не расте повече и нещата да се нормализират лека полека.

# 643

Минавам набързо да ви почерпя за здравето на моето мъничко пораснало момиче. Да ми е жива и здрава!

Честит празник и на астралните ни близнаци!
Честити рождени дни и на юлчетата, празнували в последните седмици!

Да са ни живи и здрави дечицата, само това е важно!

# 644
  • гр.София
 Kosty да ти е жива и здрава порасналата госпожица, много да те радва и да ти помага с бебчето като се роди  Hug  bouquet
Вече знае ли се какво е?

Общи условия

Активация на акаунт